Haklısın gerçiHerşey ortada zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın gerçiHerşey ortada zaten.
Sorsam bunada verecek saçma bir cevap uyduracaktır.Peki acelesi neymis de esinizden atmis?
Kalpli simgeyede yanlışlıkla eli değmiş. Kötü niyeti yokmuş
Ailemin yanındayım. Haftasonu bulunduğum ile gelicekmiş konuşmak için. Ama ben kafamda bitirdim. Kabullenemiyorum. Asla bidaha denemeyi düşünmüyorum. Ailemlede konuştum. Psikolojim daha iyi. Uzmanlığa hazırlanıyorum. Geleceğim için çok güzel planlarım var. Evlilik çokta gerekli bişey değilmiş. Böyle daha huzurluyum.cnm naptın senın son durum noldu?
Madem arkadaşı mesajlaşmış o zaman neden hemen elinizden aldı ki bıraksaydı okusaydınız sonra söyleseydi durumu arkadaş filan yptı diye inanmadım ben kesinlikle eşinize taviz vermeyin klasik yalanlar ben inanmıyorum böyle şeylere siz daha iyi bilirsiniz tabi olayı yaşayan sizsiniz bence bişe olmasaydı hemen elinizden cekip almazdıAilemin yanındayım. Haftasonu bulunduğum ile gelicekmiş konuşmak için. Ama ben kafamda bitirdim. Kabullenemiyorum. Asla bidaha denemeyi düşünmüyorum. Ailemlede konuştum. Psikolojim daha iyi. Uzmanlığa hazırlanıyorum. Geleceğim için çok güzel planlarım var. Evlilik çokta gerekli bişey değilmiş. Böyle daha huzurluyum.
o telefonu arastır kımınmıs anlatsın.Arkadası kımmıs bakalımEşimi çok seviyorum. Ona inancım güvenim tamdı. Hem eşim hem enyakın dostumdu. Beni yalansız çıkarsız seven annemden sonraki insan. Arkamı yasladığım kocaman dağ. Öyle ya beş yaşında babamı kaybettim benim gölgesine sığındığım güvendiğim bir erkek hiç olmadı hayatımda. Eşimi tanıyana kadar. Tabiki görüştüğüm konuştuğum insanlar olmuştu. Ama eşim bambaşkaydı. O çok dürüst biriydi bu sabaha kadar. Telefonunda kayıtlı olmayan bir numarayla mesajlaşması dikkatimi çekti. Açtım baktım kalpli mesaj var ve cansuyla konuşturucaktın beni falan yazıyo. Tam anlayamadım. Elimden aldı telefonu hemen ve ben yazmadım bunları arkadaşım benim telefonumdan yazmış dedi. İnanmadım tabiki. Şimdi otogardayım. Ailemin bulunduğu ile gidicem. Beni almaya geliyomuş. Napmam gerek bilmiyorum. Şoktayım. Eğer bir aldatmaysa kesinlikle boşanırım. Asla sineye çekemem