kocam beni aldatiyor ve dovuyor

Arkadazkar ne yapmaliyim bir de uc aylik kizim var bana bir hol gosterin

Sana bi hol gösterelim de?

Aldatıldığını nasıl öğrendin? Öğrendikten sonra mı şiddet başladı, zaten var mıydı? çalışıyor musun?

uzaktan davulun sesi hoş gelir belki ama ben senın yerınde olsam çocugu bahane etmem boşarım arkadaşım hem aldatıyor hem dövüyor ha ahlaksız

konu cok üstü kapalı biraz detaylandırsan mesela neden dövüyor? dövmeyi asla ama asla tasvip etmem ne insana ne hayvana ama durup dururkende ınsan tepki göstermez

Son düzenleme:
çok özür dilerim baska bir arkadasın yorumundan alıntı yapmısım mesaj sahıbı arkadas kusura bakma

Son düzenleme:
canım kaç yıllık evlisiniz ?şiddet görüyorsan polise başvurabilirsin .bunun yasal yolları var .

çok üzüldüm canım severekmi evlenmiştin..ekonomik sebebtenmi tartışmanız..

Konu sahibesi neden vuruyoe eşin sana?
Ne zamandan beri aldattığını biliyorsun?

Bu konu gerçek mi ya ? Ne detay var ne cevap. Konuyu açıp bir de kaçılmış gibi, ilginç..

Hayır, onu bırak buraya konu açana kadar zaten böyle bir durumda yasal haklarını da araştırma imkanın var.

gidersin karakola darp raporu alırsın bunun üzerine zaten aile mahkemesine yönlendirirler de, sıgınabilcegin ailen yok mu ? Dertleşerek çözülcek bir konu değil ki..

Son düzenleme:
git şikayet et uzaklaştırma alır enazından belki biraz aklı başına gelir dayak konusunda, ama aldatma konusunu bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…