Kocam beni aldatıyor

Con_con

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
42
16
3
Bi hafta önce sabahlara kadar gezmeye başladı bunun üzerine çok kötü tartıştık evden benden uzaklaşması beni şüphelendirdi dün gece öğrendim ki beni aldatıyormuş aslında çok iyi anlaşan bi çifttik ne yapmam gerekiyor bilmiyorum çok kötüyüm canım çok yanıyo bi şans vermelimiyim yardım edin

konunun detaylarını alabilirsek daha sağlıklı yorum yapabiliriz diye düşünüyorum.
eşiniz pişman mı?
nasıl bi aldatma? gerçi her türlüsü aldatmadır ama.
ne diyeceğimi bilemedim.
aslında yapılması gereken tek şey kapının önüne koymak ama işte olmuyo her zaman.

Bi hafta önce sabahlara kadar gezmeye başladı bunun üzerine çok kötü tartıştık evden benden uzaklaşması beni şüphelendirdi dün gece öğrendim ki beni aldatıyormuş aslında çok iyi anlaşan bi çifttik ne yapmam gerekiyor bilmiyorum çok kötüyüm canım çok yanıyo bi şans vermelimiyim yardım edin
Daha adam şans istemeden vermeli miyim diye düşünmek neyin kafası ola ki?

Ben de affedemezdim. yeni bir şans, yeniden aldatması için açık çekten başka bişey değildir. Yine içinde bulunduğun şartlara göre değerlendirip en iyi kararı sen vereceksin

Sizin bildiğinizi biliyormu ? Öncelikle sakin olun sinirle hareket etmeyin bence...ne olursa olsun aldatmanın elbette bir izahı yoktur fakat kendiniz için en doğru olanı yapın...konunun detaylarını bilmediğim için ancak bunları söyleyebiliyorum

Bir kere yapan yine yapar. Sanmayın ki bir kere affedince yapmayacak bir daha. Eğer böyle aldatılarak yaşamak istiyorsanız devam edin, bazısı da gamsız oluyor neticede. Siz bilirsiniz.

Aldatan bir erkek ikinci bir şansı haketmez,imkânınız varsa bitirin,devamı gelir daha çok üzülürsünüz

Aldatan adama şans verilmez! Kendini yer bitirirsin bir daha yapar mı diye. Önceden iyi anlasmanizin bir onemi yok. En ufak şeyde gidip aldatabilecek kadar zayıf karakterli ve iradesiz. Sizse daha şans vermeli miyim diyorsunuz. Aldattığını ispatlayıp boşanma ve tazminat davası açın. Yoksa daha çoook aldatılırsınız.

Back
X