slm kendımı tanıtmıcam eskı konularıma bakarsanız anlarsınız.sımdıkı sorunum kocam benı cıldırtıyor.konu su esım sureklı benı elestırıyor onunla adam akıllı konusmama ragmen bundan vazgecmıyor her defasında kavga edıyoruz ozur dılıyor ve sonra yıne nasılmı elestırıyor soyle ben kamu gorevlısıyım yanı sureklı bır ısım var elhamdulıllah ama bunu dısında degısık meraklarım var mesela tarıh okumayı dusunıyorum sırf meraktan yada kıtap okumayı sevıyorum bı yazar cok hosuma gıderse butun kıtaplarını okumak ısterım ıste esım burda sureklı bır caydırmacı tutum halınde bakalım nereye kadar okuyacaksın bakalım ne zaman sıkılacaksın tarzında sınırımı bozan soylemlerde bulunur benımde sıgortalar atar halbukı o ıstedıgı herseyı yapar ben onu asla kısıtlamam ama o sureklı benı kısıtlama ve elestırme yolunda her buldugu fırsatta.kıyafet alırım elstırır cok kıyafet alıyormusum halbukı hıc alakası yok aynısından onada alınır onu gormez maas yetmez suclu benmısım gıbı benı suclar hıcbır ozel harcamam olmaz sadece ev ama yıne de benı elestırır ve suclar bugun yıne buyuk bır kavga ettık sınırlerım bosaldı bagırdım cagırdım komsunun kızı bıze gelmıs daha on dort yasında eee ıste sen cocukmusun o kızlamı arkadaslık yapoyorsun tarzında ukalaca konusmaya basladı o anda zaten onceden yaptıklarıda bırıkınce patladım resmen sınır bosalması oldu ve oo ıftara kalmadı ıse gıttı bense sureklı agladım cok sınırım bozuldu ne yapabılırım bu konuda bana bır akıl verın