Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Off Allah sabır versin size. Niye iş aramıyor. En azından bir süre kafanızı dinleme fırsatınız olur.
Böyle sürek dibinizde oturup boş boş konuşursa ömrümüzü tüketir.
Yoo iş arıyor sürekli. Uzaktan yaptığı part time bir iş var. Evde telefonla yapıyor. Kirayı faturaları onunla hallediyor. Eski kiracı olduğumuz için kira çok yüksek değil. Ama o işi de evde yapıyor :)) kalan eksikler için de her ay biraz altın bozuyoruz işte. Çok bir şey de takılmadı zaten de iki ay oldu ana geçim kaynağımız olan işinden ayrılalı. İki aydır böyle dönüyor çark. Yani rahat rahat evde oturup yatmıyor. O da sürekli iş bakıyor ama herkesin bir mesleği var kimse iki ay işsiz kaldı diye bari markete mağazaya gireyim demez ki.
Bence canı sıkılıyor sıkıntıdan böyle. Ama inanın her gün sokağa çıksa para harcasa daha kötü. İş konusunds bir şey diyemem çünkü ha diyince bulunmuyor. Bir şey okuyun mesela. Kitap okurken bir sey diyemez bence.
İnanın ben her gün dışarı çıksın arkadaşlarıyla yesin içsin para harcasın demiyorum. Para harcamadan sosyalleşmenin imkanı yok mu? Bir arkadaşına akşam oturmaya gitsin. Sahilde yürüyüş yapsınlar. Yemek yemesin ama iki çay içsin en azından. Asla dışarı çıkmıyor. Niye arkadaşlarınla görüşmüyorsun diyorum. Boş muhabbet sevmiyorum bana bir şey katmıyorlar diyor. Gün içerisinde konuştuğu gördüğü tek kişi benim. Ailesiyle de öyle sürekli iletişim hali yok. Bir insanın hayatının merkezinde olmak çok zor çok yıpratıcı.
İki aydır işsiz. Daha önce de firma değiştirdiği için 3 aylık boşluğu oldu. Biz bir senedir evliyiz bu adam bir senenin yarısında sürekli benimle dip dibe evdeydi yani. Yoksa severek evlendik zaten. Orada bir sıkıntı yok. Sadece iki kere işsiz kalınca ki böyle bir şey de ilk defa yaşamış. Bu yaşına kadar hep çalışmış. Bana evde nefes alacak alan kalmadı.