Kocam beni kac gündür deli ediyor

_chocolate_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
1.324
2
116
38
Almanya
Kizlar sinirden catlamak üzereyim bu adama nasil ceza versem bilmiyorum. Sürekli kalbimi kiriyor, ben onunla normalcene konusurken bagirmaya basliyor öyle ki birsey anlamadigi zaman bile bagiriyor. Kalbimi kirdigini görüyor ama hic takmiyor bile. Gecen onunla tartisirken sus dedi susmadim, susmayinca üzerime cikip agirligini bastirdi ve kolumu sikti, ben kalkip banyoda aglarken o facebookda sacma sapan bir oyun oynadi bir saat sonra cikti gitti...

Kac gündür hastayim zaten bari ben hastayken ortaligi topla diyorum toplamiyor, disari cikiyor nereye gittigini söylemiyor busefer telefonunu kapatma diyorum kapatacagim senin emrinle yasamiyorum diyor. Bir haftadir böyle insan muamelesi yapmiyor bana artik canim cok yaniyor bukadar mi giciksin bana bukadar mi tahammül edemiyorsun diyorum evet diyor.

Insan kendi kocasina beddua eder mi ben onun arkasindan beddua etmeye basladim artik ya yapiyor yapiyor bari yapdiginin ardindan özür dilese! Tam tersine ben gönlünü alana kadar surat yapiyor bana ondan sonra. Deli olacagim artik!

Kizlar sinirden catlamak üzereyim bu adama nasil ceza versem bilmiyorum. Sürekli kalbimi kiriyor, ben onunla normalcene konusurken bagirmaya basliyor öyle ki birsey anlamadigi zaman bile bagiriyor. Kalbimi kirdigini görüyor ama hic takmiyor bile. Gecen onunla tartisirken sus dedi susmadim, susmayinca üzerime cikip agirligini bastirdi ve kolumu sikti, ben kalkip banyoda aglarken o facebookda sacma sapan bir oyun oynadi bir saat sonra cikti gitti...

Kac gündür hastayim zaten bari ben hastayken ortaligi topla diyorum toplamiyor, disari cikiyor nereye gittigini söylemiyor busefer telefonunu kapatma diyorum kapatacagim senin emrinle yasamiyorum diyor. Bir haftadir böyle insan muamelesi yapmiyor bana artik canim cok yaniyor bukadar mi giciksin bana bukadar mi tahammül edemiyorsun diyorum evet diyor.

Insan kendi kocasina beddua eder mi ben onun arkasindan beddua etmeye basladim artik ya yapiyor yapiyor bari yapdiginin ardindan özür dilese! Tam tersine ben gönlünü alana kadar surat yapiyor bana ondan sonra. Deli olacagim artik!

Üzerinize çıkıp ağırlığını mu bastırdı???akannehir
Arkadaşım eşiniz şiddet kullanıyor açıkça..
En ağır cezayı uygulsanız da bu huyundan vazgeçer mi?:delphin:

akannehir
çok üzücü.. sizi adam yerine koymaması hem psikolojik hem fiziksel şiddet göstermesi sizinde artık ona beddua etmeniz aranızda güzel günler sevgi saygı bir gün için bile olsa kaldı mı? neyi bekliyorsunuz?
düzelecek mi sizce?

Aramiz nezamandir cok iyidi ne olduysa su kac gün icinde oldu anlamiyorum Ailesinden disaridan gördügü baskiyi benden cikariyor sanki bir kac günde nefret ettim ondan adeta

canım çocukmu bu ceza verceksin hadi verdin cezayla bu işler düzelir mi yoksa kötüler mi
bence aranızda ağır bi iletişim kopukluğu var, belli ki bir sebebten sana kinlenmiş, bence bişey yokmuş gibi davran, hiç bişey için üsteleme bi süre, yani bu tartışma ortamını soğut
sanırım ikinizde birbirinizle tatlılıkla konuşamıyorsunuz

canım çocukmu bu ceza verceksin hadi verdin cezayla bu işler düzelir mi yoksa kötüler mi
bence aranızda ağır bi iletişim kopukluğu var, belli ki bir sebebten sana kinlenmiş, bence bişey yokmuş gibi davran, hiç bişey için üsteleme bi süre, yani bu tartışma ortamını soğut
sanırım ikinizde birbirinizle tatlılıkla konuşamıyorsunuz

Offf canim banada öyle geliyor kac gündür ailesinden birileri cagiriyor onu eve, ondan beri böyle oldu zaten. Peki benim ona suan biriken kinim nolacak bilmiyorum büyü mü yapiyorlar yoksa bukadar aptal mi ki evdeki huzurunu yok yere bukadar bozuyor off

BUNLARIN HEPSıNı KAYANR KAZANDA KAYNATMALI....BENDEDE Bı TANE VAR..SEVMEK YETMıYOR BAŞLIGINI OKURSANIZ ...OFF OFFF...SıNıRLER YAAAalsanaalsanasmile

BUNLARIN HEPSİNİ KAYANR KAZANDA KAYNATMALI....BENDEDE Bİ TANE VAR..SEVMEK YETMİYOR BAŞLIGINI OKURSANIZ ...OFF OFFF...SİNİRLER YAAAalsanaalsanasmile

Hic sorma canim ya, en zor günlerde hatta onun yüzünden en dibe battigimiz günlerde bile yaninda oldugum halde beni, onun arkasindan konusanlar, onu arkasindan vuranlar, ona kötülük yapanlar icin bukadar kiriyor. En cokta bu gidiyor agrima!

bana gore kanımca aranızda ıletısım sıfır..
en guzelı bı evlılık terapıstınden destek almak ınanın sıze en cok faydası olcak budur..
ve gercekdende onlemını almalısınızkı olaylar dahada canınızı yakmasın..

Yanılmıyorsam senin bir konun daha vardı eltinle ilgili ve orada sana eşin hakkında olumsuz düşüncelerimizi söylemiştik sen ısrarla "ben eşimi affettim" demiştin.
Bak görüyormusun acısı yavaş yavaş çıkıyor, adam sana şiddet uygulamış, sen ağladığında bile umurunda olmadan bilgisayara takılmış. Yahu bir adam bu kadar mı hödük olabilir. Güzelim sen iyice düşün taşın, evliliğini iyice gözden geçir. Açıkcası bugün üstüne çıkıp yüklenen kolunu inciten adamın ileride neler yapabileceğini bilmiyorum.
Ya karşına alıp konuşacaksın yada iyice bir silkeleyeceksin.

hala evli olmandaki gerekçen ne?sevgi,çocuk,maddiyat.....??hayat çok zor.umarım mutlu olursun

Canim ne olur yanlis anlama.....:1hug: sahsen benim düsüncem suki.....karisinin namusunu kendi agzi ile yaygara yapan bir adamla barisman hataydi zaten.:delphin:

Güzelim ne olur yanlış anlama sakın ben senin ne yuvanın yıkılmasını isterim ne de senin mutsuz olmanı amaaa sen bu adamla yaşamaya devam ettikçe daha çokkk konu açarsın gibime geliyor.

Bir arkadaşın da dediği gibi senin namusunla ilgili dedikodu yapan bir kocayı affetmekle zaten hatalısın kaldı ki o affetmenin acısı şimdi çıkıyor

Bence sen evliliğini, ilişkini yaşantını gözden geçir bir ömür böyle geçmez güzelim.

bence bu adam bir deprasyon geçiriyor
daha önce böylemiydi bilmiyorum ama
anlattıklarından son zamanlarda böyle olduğunu çıkardım
işi gücü var mı
iş yerinde bi sorun yaşıyor olabilir
bence bunları öğrenmeye çalış,
anladığım kadarıyla konuşamıyorsunuz da
üstüne gittikçe kendini haklı görecektir
şiddetin karşısında sessiz kalmamalısın canım
eğer kendine çeki düzen vermezsen bu işin biteceğini ona
çok iyi bir şekilde anlatmalısın,
ve kendinden de emin olmalısın

Canim ne olur yanlis anlama.....:1hug: sahsen benim düsüncem suki.....karisinin namusunu kendi agzi ile yaygara yapan bir adamla barisman hataydi zaten.:delphin:

Arkadasim sözünü ettigin konuyu kilitlettirdim hala her actigim konuyu bulup o konu hakkinda yorum yapiyorsun. O konuyu kapatmisim yani yorum duymak istemiyorum neden saygi duymuyorsun da her yeni actigim konuda tekrar gündeme getiriyorsun?

Arkadaslarim hepiniz cok haklisiniz. Bende ona cok kizginim zaten. Evet bu siralar moreli bozuk cünki ailesi tarafindan cekilip cekilip dolduruluyor... Dün aksam geldi özür diledi uzatmadim ama bu aralar bende ona bana davrandigi gibi davranacagim ki oda görsün nasilmis.

ahhh canım ya çok üzücü...Allah sabır versin gerçekten çektiriyo ...canını sıkmak istemem ama benimde ablamın eşi birden böyle davranmaya başladı gittikçe azıttı düzelir eskiden böyle değildi dedi bekledi en sonunda boşandılar bi tane çocukları da vardı...enişte ne zamandır defol git kendi kendine diye yapmadığımı bırakmadım ne inatçı çıktın ya illa açıkça defol git boşanmak istiyorum demem mi gerekiyodu demezmi? ay şimdi bile sinirim bozuluyo o günü hatırladıkça ....ama şimdi köpekler gibi pişman 6 yıldır yalvarıyo ......umarım böyle bişey yapmaya çalışmıyodur ......!yazık ya bi yuva kolay mı kuruluyo :(

ahhh canım ya çok üzücü...Allah sabır versin gerçekten çektiriyo ...canını sıkmak istemem ama benimde ablamın eşi birden böyle davranmaya başladı gittikçe azıttı düzelir eskiden böyle değildi dedi bekledi en sonunda boşandılar bi tane çocukları da vardı...enişte ne zamandır defol git kendi kendine diye yapmadığımı bırakmadım ne inatçı çıktın ya illa açıkça defol git boşanmak istiyorum demem mi gerekiyodu demezmi? ay şimdi bile sinirim bozuluyo o günü hatırladıkça ....ama şimdi köpekler gibi pişman 6 yıldır yalvarıyo ......umarım böyle bişey yapmaya çalışmıyodur ......!yazık ya bi yuva kolay mı kuruluyo :(

Canim benimkide öyle sinirli anina gelsin bunlarin aynisi aynen söyler emin ol. Ancak daha önce ayrilik yasadik ben gittigim zamanda pesimden kosmalar aglamalar sizlamalar, ondan sonra pisman oluyor...

Back
X