• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam beni ônemsemiyor mu?

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
5 yıllık beraberlıkten sonra evlendık 2 yıldır evliyım esım artık eskısı gibi üzerime düşmüyor hasta olur yatarım 2 dak. Ilgilenir sonra unutur canım sunu istedı derim umursamaz getirtene kadar 2 saat söylenırım sonra kavga kıyamet öyle çıkar alır. Bigün bi yakın arkadasım benim çok kaprisli old. Söyleyerek çok ciddı söylüyorum murat almasa kımse almazdı dedı şoke oldum esım yanımızdaydı ben tepki gôsterdım esım hıc bısey demedi eşimi çözemıyorum artık nolur bıseyler sóyleyin

kimse bişey demicek mi :(

benimkide aynı adı bile...
neyse böyle gelmiş böyle gidecek.bende 2yıldır evliyim.
çok değişti çok....
artık sabrım tahammülüm anlayışım eksilerde.
nasıl yürücek böyle bilmiyorum.
kelin ilacı olsa kendi başına sürer derler ya benimki o hesap.
tek bişey diyebilirim ipleri onun eline verme.

bende iki buçuk senelik evliyimde ben senin anlattığın durumuçok önceden yaşadım atlattık daha da ileri boyutundayız devamlı didişme.Hep açığımı arar onu yapmadın bunu yapmadın bu böyle yemek tuzsuz şimdi çok tuzlu dırdırdırdır oyy .birşey diyemiyorum bende boğulmuş durumdayım sonumuz hayır olsun

bu durumdan rahatsız olduğunuzu ona söylediz mi?
benim eşimde kısa bir dönem öyle olmuştu önceleri acaba benmi abartıyorum diye düşünmüştüm sonra artık bunu iyice kendime dert etmeye başladım.bu yüzden de eşime kötü davrandım sonra tabi kavgalar.....bu böyle yürümez dedim kendi kendime sonucu ne olursa olsun konuşacağım ama konuşmak yerine yazmayı tercih ettim yazınca kendimi daha iyi ifade ediyorum.konuşunca hemen gözlerim dolar ağlarım falan.mail attım baya uzun bi maildi eski haliyle yeni halini karşılaştırdım.empati yapmasını söyledim falan filan.
bu arada benim eşimin adıda murat:1:
sonuç ise harikaydı :) hala öyle devam eidyoruz bakalım:nazar:

tatlım sen eşinin seni önemsediğini biliyorsun, arkadaşının onun yanında demesi kötü ama o eşinin sana değer verdiğini söylemeye çalışmış.. olur böyle şeyler arada.. evlilik sevgili olmak gibi olmuyor..eşinden soğuma canım. ben şu sözü çok severim ' sorun yokken sorun varmış gibi davrandığımızda sorun çıkar' ben de kaprisliyim ondan biliyorum , birilerinin bana abartma demesini istiyorum hem eşimi hem kendimi yoruyorum bazen, küçük şeyleri takarak..ben mutlu olduğunuzdan birbirinizi sevdiğinizden eminim , mutluluğunun tadını çıkar..bir arkadaşım var öğretmen , her işi kız yapar, maaşını görmez 50 tl haşlık veriri eşi, güzel vs o hasta olunca eşi surat asıyormuş , hasta olmak istemiyorum korkuyorum diyor

benimki de önemsemio hiç benim fikirlerimi umursamıyo eskiden böle diildi..artık bi hiçim onun gözünde:14:

balık baştan kokar kzılar.. daha şimdiden böyel sie çekeceğiniz var ..ben yıllarca çektim..dah ailk günleirnde bellietmişti ben görmek istemedim...ya kafanızı kullanıp zayıf noktalarını bvulup rol yaapcaksınız .. yada sineye çekeceksiniz ..başak çaresi yok bunun..ben rol yapamadım ve zehir oldu evliliğim sonunda ayrıldık...herşey yavaş yavaş gelişiyor.. sonundada dayanılmaz oluyor.. kolay gelsin..((

Back
X