kocam beni savunmadi.

yildizliyagmurlugeceler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
126
92
13
39
Arkadaslar merhaba.
Son 1 haftadir esimle anlasmazliklarimiz var
3 aylik bir bebegim var onun yaninda tartisiyoruz.bagirdigimiz zamanlar da oluyor
Gorumcem bana geldi gecem gun.ben banyoyu yikiyorum.bebegime bir bagiriyor ben banyodan duyuyorum kocam da odada onunla beraber sesi cikmiyor adamin
Bir bagirmiyor iki bagirmiyor el kadar bebege guya aglatip sevecekmis
En son dayanamadim.ahmet noluyor bagirmayin cocuga korkar dedim.bugun de gorumcemle konumus.gorumcsm cok alinmis soyledikerime hatta o gun kotu olmus basi agrimis.saygiizlik yaptin diyor esim.ozur dile diyor.ya cildiracagim.sizden tk ricam olayi yorumlamaniz
Hataliysam soyleyin lutfen.telefonum arizali cok yazamiyorum.

görümcemi örnek aldım bende ağlatıp sevmek istedim deseydin şaka bir yana bu ne biçim sevme biçimi el kadar çocugu ağlatıp sevmek degıl resmen korkutmak ıstemıs. Sende kımseye guvenıp sevdırme bence görümcen dahi olsa benım görümcem böyle davransa bende tepkı gosterırdım ve küserse küssün eşim kızarda kızsın geri adım atmazdım

Arkadaslar merhaba.
3 aylik bir bebegim var onun yaninda tartisiyoruz.bagirdigimiz zamanlar da oluyor
Gorumcem bana geldi gecem gun.ben banyoyu yikiyorum.bebegime bir bagiriyor ben banyodan duyuyorum kocam da odada onunla beraber sesi cikmiyor adamin
En son dayanamadim.ahmet noluyor bagirmayin cocuga korkar dedim.bugun de gorumcemle konumus.gorumcsm cok alinmis soyledikerime hatta o gun kotu olmus basi agrimis.saygiizlik yaptin diyor esim.ozur dile diyor.ya cildiracagim.sizden tk ricam olayi yorumlamaniz
kocanın ağzının üstüne patlat sen bunu hakettin bunun içinde senden özür dilemeyeceğim git şimdi ablanın yanına beraber bana küsün de.:D

Benim ne ablana dilemem gereken özür borcum var ne de bebeğime kim olursa olsun bağırıp ağlatmaya çalışıp böyle saçma sapan davranan insana gösterecek saygım bana sakın bir daha özür dilemem gerektiğini söyleme ve sakın bir daha bebeğime böyle davranmalarına izin verme yoksa ben her zaman kim olursa olsun müdahale etmeye devam edeceğim de ! Adama bak ya :sinirli:

Arkadaslar merhaba.
Bebeği ağlatıp sevmek nasıl bir manyaklık nasıl hastalıklı bir kafadır yahu deli mi ne. Abi kardeş ikisinin kafalarını alıp birbirine vurup al işte birlikte ağlayın birlikte sevin diyeceksiniz... O görümce burda olsa onu iyi bir ağlatmak isterdim. Eşiniz saygısızlık yapanın kim olduğunu anlayacak kadar zekaya sahip değil mi? Asıl onlar sizden özür dileyecek. Adam sizi düşünmediği gibi çocuğunu da düşünmüyor 😤😤

Back
X