kocam beni sevmiyor artk

cencen010

Allahima emanetsin gozumun nuru
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
686
295
53
Kızlar anlatacak tek dostum yok buraya yazıyorum.27 yaşında iki yılık evli.7 aylık olmak üzere bir kız annesiyim. Kocmla severek evlendik. 7 yıl gorustuk. Uzaktaydik 5 yıl. Birbirimize hasrettik hep. Ama sanırım hep ben daha çok sevdim. Artk yoruldum.fedakarlığın dibine vurdum. Iyiligimden hep maraz doğdu. Herşeyin suçlusu ben guclusude benmisim.ayağına taş takilsa benden bilecek.
Her zaman ev temiz sıcak yemek var. Çocuğun sorumluluğu benim ustumde. Uyutmayi bile bilmez. Çocukla max 1 saat vakit geçirir. Oflar puflar. Aslında iyidir ama niye böyle oldu anlamiyorm.her seeyde fırça atar oldu. Bir gün tartışma yoksa ertesi gün muhakkak oluyor.sevmiyor artk hissediyorum.doğum günümde bile iyiki doğdun demedi. Dün evlilik yıldönümümuzdu. onu bile unuttu. Daha ıki yilda Ne çabuk tukendik. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Aslında evine bağlı biri dışarda vakit geçirmez parasını evine harcar şükür. Ama sevildiğini hissetmek istiyor insan.çok şey mi bekliyorum.

Bazıları göstermez içinde yaşar

Maddi sıkıntınız var mı veya Eşinizin işi ile sıkıntıları . Bunlarda erkeği huzursuz edebiliyor çoğu zaman.

Allah yardımcınız olsun . İnşaallah düzelir aranızda. .

Isi agir mi ya da maddi sorunlariniz var mi?Davranislarini hakli gostermez ama bir nedeni olmali tarafsiz bir sekilde dusunun acaba esinizin problemi sizinle ilgili mi yoksa gecici sorunlar mi yadiyor?

Çok üstüne düşüp şımartmışsın.

Eşimde bana aynısını yapıyoır bazen, hep oynaşma derdinde ama ben soğuk yapıyorum, gelemiyorum öyle aşna fişneye habire. Yapı meselesi, iyi bişey değil ama sevmemekle ilgisi yok. Mesela önemli günleri hiç umursayamıyorum, geçen sene doğum gününü unuttum bende :KK45:

Biraz sen soğuk yap, umursama, önemseme. O zaman kıymete biniyorsun :KK14:

Kızlar anlatacak tek dostum yok buraya yazıyorum.27 yaşında iki yılık evli.7 aylık olmak üzere bir kız annesiyim. Kocmla severek evlendik. 7 yıl gorustuk. Uzaktaydik 5 yıl. Birbirimize hasrettik hep. Ama sanırım hep ben daha çok sevdim. Artk yoruldum.fedakarlığın dibine vurdum. Iyiligimden hep maraz doğdu. Herşeyin suçlusu ben guclusude benmisim.ayağına taş takilsa benden bilecek.
Her zaman ev temiz sıcak yemek var. Çocuğun sorumluluğu benim ustumde. Uyutmayi bile bilmez. Çocukla max 1 saat vakit geçirir. Oflar puflar. Aslında iyidir ama niye böyle oldu anlamiyorm.her seeyde fırça atar oldu. Bir gün tartışma yoksa ertesi gün muhakkak oluyor.sevmiyor artk hissediyorum.doğum günümde bile iyiki doğdun demedi. Dün evlilik yıldönümümuzdu. onu bile unuttu. Daha ıki yilda Ne çabuk tukendik. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Aslında evine bağlı biri dışarda vakit geçirmez parasını evine harcar şükür. Ama sevildiğini hissetmek istiyor insan.çok şey mi bekliyorum.
keşke daha evlenir evlenmez çocuk yapmasaydınız.

2 yıllık evlisin 7 aylık çocuğun var buda daha 1 seneyi bile doldurmadan hamile kaldığını gösterir

Ben bir süre mesafe koyardım, aynaya bakıyor gibi kendini görecektir bir süre sonra sorun ne diye soracaktır..

Nasıl ya? Neye fırça atıyor mesela? O fırça atınca siz ne yapıyorsunuz?

Anneniz falan yakın mı? Bu kadar adamın eli altında bulunmasanız mümkünse. Çocuğu arada annenize bırakıp bir sosyal yaşam edinmeniz mümkün mü? Bir hobi olur, 3-5 arkadaş olur...hayatımın merkezinde bir tek sen varsın mesajı vermeyin şu adamcıklara.

belki iş yerinde sıkıntıları vardır...oturup konuş dertleş eşinle...

Muhakkak bir sebebi vardır bunun.. Güzellikle konuşun, anlatmasını sağlayın. Erkekler bize zor derler ama aslında zor olan onlar. Anlaşılması güç olan onlar. Seni seviyordur, neden sevmesin. Belki onu etkileyen bir şey vardır. Sen daha fazla yanaş eşine. Gül, Konuş. O öyle yapıyor diye sende kendine geri plana çekme. Herkesin böyle dönemleri olabilir.

evet işi zor ve borcumuz var. Onuda anliyorum ama bende hassasim çok kırılgan yapım var. Biliyor bunu.
Annem vefat etti malesef birakick kimsem yok. Eşimle aslında güzel vakit geçiriyoruz birbirimize yetiyoruz. IKimizde içe dönüK Yaşıyoruz.
Hemen çocuk olmuş demissiniz iyiki var yavrum diyorun. Malum herşeyE gücümüz yetmiyor. Ama yinede iyiki var. Cokta seviyoruz kızımizi.
konuşmayı bu sefer denemedin unuttu diye ofkemden. Ama bugün de tavır yapayim bakayım yarina kendi çözülürse bende bir adım atarım
ben biraz gelenekciyimm. Daha dpgrusu annemin kiziyim. Annem babama bundan daha kıymet verirdi.ne gordiysem onu yapoyorum.aşırı hassas kırılgan oluusm belkide böyle hissettiriyor. .

Benim eşim de çok iyi bir insan olmasına rağmen huysuz virjinin tekidir. Yani hemen parlar söner. Ben bu huyunu çok iyi bildiğim için, ne zaman homurdansa ve sesini yükseltse, taklit yeteneğim çok olduğu için taklidini yaparım; şebeklik yaparım yani :KK48:..Sonra puhhaaahhaa diye patlarız. Çok şanslısın ki eşin evin rızkını başka yerlerde harcamıyor; evine bağlı.. Bence eşinin biraz iyi yönlerini de görmeye çalış. İş hayatı çok zor canım. Kim bilir ne sıkıntısı vardır. O özel günleri unutuyorsa sen unutma. Mesela en son evlilik yıl dönümümüzde ben eşime jest yapıp yemeğe götürdüm. Bir hediye aldım, Allah seni inandırsın hala taksit ödüyorum :rolleyes:. Bence bazen ilk adımları atmayı bilmeli insan

Siz evlilik değil köle hayatı yaşıyorsunuz. Niye herşeyine koşup eksiksiz yapmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi?

Çocuk erken olmuş. Her anne baba gibi tabi ki kızınızı seveceksiniz, dünyaya gelmiş bir melek için farklı düşünülemez. Ama yanlış bir karar verip uygulamışsınız. Daha evliliğiniz oturmadan, birbirinizi tanımadan, yeterince vakit geçirmeden çocuk girince işin içine evlilikler böyle sarsılıyor işte. Belli ki eşiniz de baba olmaya hazır değilmiş.

eşinin yaşının bılmıyorum,ama sızın konunuzda herkese söylüyorum,insanın yaş döngüleri var,dönem dönem sendrom yaşar,30 yaş kırızı,40 yaş gıbı,dönem dönem sorgulama süreçlerı,menopoz,andropoz gıbı,ergenlık gıbı,geç ergenliğe girenler var,hayat yanı,evlilik paylaşmak,takma,bende bu yaş krızlerımde herşeyi tersleyen,içine kaçan biri olmuştum,herşey ağlayan,sabırdır evlilik

Back
X