Kocam beni sevmiyor mu artkk

Morbak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
19
1
1
28
Mrb hanımlar bu yazıyı sabahın 5inde yazıyorum o kadarki kafami kurcalıyor. Ben 1 buçuk senedir evliyim eşimle görücü usulü evlendim nisanliyken hiç sevemedim eşimi ve evlendikten sonra bana o kadar iyiydiki ve zamanla çok sevdim onu eşim beni çok sevdiğini hissediyordu bana her fırsatta beni öper sarlilr işe gittiğinde opmeden gitmezdi hayata beni kendine küs bırakmazdı yataktayken bana sarılmadan asla uyumazdi ve son zamanlarda büyük bı kavgamız oldu ondn sonra çok değişti bana eskisi gibi değil evet konuşuyoruz vesayre ama yatakta sarilmiyo öpmüyo çok ilgisiz ve bu benim canımı çok sıkıyor ne yapmalıyım sizce 😔

Mrb hanımlar bu yazıyı sabahın 5inde yazıyorum o kadarki kafami kurcalıyor. Ben 1 buçuk senedir evliyim eşimle görücü usulü evlendim nisanliyken hiç sevemedim eşimi ve evlendikten sonra bana o kadar iyiydiki ve zamanla çok sevdim onu eşim beni çok sevdiğini hissediyordu bana her fırsatta beni öper sarlilr işe gittiğinde opmeden gitmezdi hayata beni kendine küs bırakmazdı yataktayken bana sarılmadan asla uyumazdi ve son zamanlarda büyük bı kavgamız oldu ondn sonra çok değişti bana eskisi gibi değil evet konuşuyoruz vesayre ama yatakta sarilmiyo öpmüyo çok ilgisiz ve bu benim canımı çok sıkıyor ne yapmalıyım sizce 😔

Cevabınız sorunuzun içinde gizli. Bahsettiğiniz büyük kavgayla ilgili oturup konuşmalısınız.

Ben 1 buçuk senedir evliyim eşimle görücü usulü evlendim nisanliyken hiç sevemedim eşimi ve evlendikten sonra bana o kadar iyiydiki ve zamanla çok sevdim onu eşim beni çok sevdiğini hissediyordu bana her fırsatta beni öper sarlilr işe gittiğinde opmeden gitmezdi hayata beni kendine küs bırakmazdı yataktayken bana sarılmadan asla uyumazdi ve son zamanlarda büyük bı kavgamız oldu ondn sonra çok değişti

Konuyu açmaya çalışıyorum cvp vermiyo uzatma diyor

Bu durumun neden kaynaklandığını biliyor olmalısınız.

Kavga esnasında, evlenirken kendisini sevmediğinizi yüzüne vurmuş olabilir misiniz ?

Bu yüzden konuşmak istemiyor olabilir mi ?

Mrb hanımlar bu yazıyı sabahın 5inde yazıyorum o kadarki kafami kurcalıyor. Ben 1 buçuk senedir evliyim eşimle görücü usulü evlendim nisanliyken hiç sevemedim eşimi ve evlendikten sonra bana o kadar iyiydiki ve zamanla çok sevdim onu eşim beni çok sevdiğini hissediyordu 😔
Simdi zaten senin baslarda sevmedigini o da hissetmistir illa ki..
Bu evlilik icin cokca cabalamis..
Kavga ettiginizde de gucune gitmis demek ki.
Yani adamin mantigi su bence..
Beni sevmedigini bildigim halde cabaladim,gonulunu kazandim,bir konuda alttan alinmak yerine kavgayla karsilastim..
Sanki verdigi emegin karsiligini alamadigi icin sindirememis..Surekli ozveride bulunan taraf olmaktan bikmis olabilir.
Ayrica olay ne,kavganin duzeyi ne bunlari bile yazmamissin.Bu sekilde yazarsan saglikli bir yorum zor..

Kavganızın sebebi neydi?,cümleleriniz gerçekten kiricimiydi

Bu durumun neden kaynaklandığını biliyor olmalısınız.

Kavga esnasında, evlenirken kendisini sevmediğinizi yüzüne vurmuş olabilir misiniz ?

Bu yüzden konuşmak istemiyor olabilir mi ?
Kavga esnasında söylemedim hiç sadece niyetjn beni bırakmaksa bırak dedim sen beni istemiyorsan ben seni hiç istemiyorum dedim

Simdi zaten senin baslarda sevmedigini o da hissetmistir illa ki..
Bu evlilik icin cokca cabalamis..
Kavga ettiginizde de gucune gitmis demek ki.
Yani adamin mantigi su bence..
Beni sevmedigini bildigim halde cabaladim,gonulunu kazandim,bir konuda alttan alinmak yerine kavgayla karsilastim..
Sanki verdigi emegin karsiligini alamadigi icin sindirememis..Surekli ozveride bulunan taraf olmaktan bikmis olabilir.
Ayrica olay ne,kavganin duzeyi ne bunlari bile yazmamissin.Bu sekilde yazarsan saglikli bir yorum zor..

Kavgamizinn sebebi ona para konusunda hesap vermemem sana bı ton para verdim ne yaptın dedi bende harcadım dedim neye harcadın dedi bende para hesabını yapma bana dedim öyle kavgamız başladı günlerce sürdü sonda gene kavga ettik ve ben çok bağırdım üzerine sonra gelip bana vurmaya vurmaya yeltendi ve. Ben sinir krizi geçirdim evden gidiyorum dedi bidaha da gelmiyom dedi sonra abisini alıp geldi çözüm odaklı mi bilmiyorum ondan sonrada biraz tartıştık tan sonra ben sustum üç gün boyunca ben le konuşmadı odoada uyudu ama yataga gelmedi evde yemek yemedi sonra konuştuktan sonra bı değişik oldu eskisi gibi değil ve ben çok üzülüyorum ama ona belli etmiyorum hiç konuyu da açmıyorum ne yapacam da bilmiyorum

Bence eşinizin size karşi fazla sevgisi yok.

Eskiden olsa var diyecem ama şimdi teredutlerdeyim eskisi gibi beni sevmediğini bende farkındayım 😔 bende eşime öyle aşık degilim ama seviyrum onu yani beni nasıl alistirdiysa öyle devam etmesini istiyorum yoksa cokmu abartiyorum bilmiyorum

Oturup konuşun eşinizle, siz yakın samimi davranın kavga da suçlu taraf sizseniz eğer. Belki kırılmıştır ve belli etmek için bu şekilde davranıyordur

Eskiden olsa var diyecem ama şimdi teredutlerdeyim eskisi gibi beni sevmediğini bende farkındayım 😔 bende eşime öyle aşık degilim ama seviyrum onu yani beni nasıl alistirdiysa öyle devam etmesini istiyorum yoksa cokmu abartiyorum bilmiyorum
Konu paradan vurmaya yeltenmeye evden gitmelere kadar gelmiş.
Üstelik bir defa yasanan bir para konusundan.
Açikcasi ben eşinizin bunu sormasini garipsemedim, ben de eşime hep sorarim ne aliyorsun ne yapiyorsun nereye harciyorsun diye. Yillardir bitmeyen bir para kavgamiz var bizim. Kavga da ediyorum hesap da soruyorum ama evi terk etmek küsmek saldirganlaşmak vs bu kadari sevgisizlik ifadesi bence.

Konu paradan vurmaya yeltenmeye evden gitmelere kadar gelmiş.
Üstelik bir defa yasanan bir para konusundan.
Açikcasi ben eşinizin bunu sormasini garipsemedim, ben de eşime hep sorarim ne aliyorsun ne yapiyorsun nereye harciyorsun diye. Yillardir bitmeyen bir para kavgamiz var bizim. Kavga da ediyorum hesap da soruyorum ama evi terk etmek küsmek saldirganlaşmak vs bu kadari sevgisizlik ifadesi bence.
Bende soruyorum ve eşim teredutsuz hesap veriyor yapıyor bunu galiba ben birz çok üzerine gittim ve hesap vermedim bana para hesabı yapma dedim sen niye yapiyosun ben cvp veriyorum sen niye vermiyor sun dedi tabi ben çok uzattım kızdım bağırdım her seferinde haksız da olsam illaki gönlümü alırdı

Bende soruyorum ve eşim teredutsuz hesap veriyor yapıyor bunu galiba ben birz çok üzerine gittim ve hesap vermedim bana para hesabı yapma dedim sen niye yapiyosun ben cvp veriyorum sen niye vermiyor sun dedi tabi ben çok uzattım kızdım bağırdım her seferinde haksız da olsam illaki gönlümü alırdı
Zamanla bikar ve sizden sogur bu durumda.
Hakliyken haksiz konumda davranmak insani biktirir hak etmediginizi dusunur zamanla.
Oturun güzelce konusun çözersiniz bence.

Bence tamamen siz haksızsınız kavga konusunda. Ki kendiniz hep hesap soruyormussunuz.
Üzerime yürüdü diyorsunuz nasıl bir yürümeydi o?

Bence tamamen siz haksızsınız kavga konusunda. Ki kendiniz hep hesap soruyormussunuz.
Üzerime yürüdü diyorsunuz nasıl bir yürümeydi o?
Beni dövmek istedi hatta bogazimi sıktı sus diyorum dedi sonra iyice bı düşününce haksızlık yaptığımi anladım eşim hep söylüyo bana kavga edince çok üzerime gelme sinirlendirme beni gözüm dönüyor ne yapacağımı bilmiyorum yapma bunu diyor ama o sinirleniyoda ben sanki insan değil miyim bende de sınır var

Back
X