Kocam beni sevmiyor mu artkk

Beni dövmek istedi hatta bogazimi sıktı sus diyorum dedi sonra iyice bı düşününce haksızlık yaptığımi anladım eşim hep söylüyo bana kavga edince çok üzerime gelme sinirlendirme beni gözüm dönüyor ne yapacağımı bilmiyorum yapma bunu diyor ama o sinirleniyoda ben sanki insan değil miyim bende de sınır var
Üzerinize yürüyemez dövmeyi hiç yapamaz. Onu geçecek bir kere. Ne yaparsanız yapın.
Ama siz de kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapamazsınız.

Beni dövmek istedi hatta bogazimi sıktı sus diyorum dedi sonra iyice bı düşününce haksızlık yaptığımi anladım eşim hep söylüyo bana kavga edince çok üzerime gelme sinirlendirme beni gözüm dönüyor ne yapacağımı bilmiyorum yapma bunu diyor ama o sinirleniyoda ben sanki insan değil miyim bende de sınır var
Hayirli bu ne bicim bir soz sinirliyken uzerime gelme eh hepimiz insaniz herkes sinirleniyor
Hem suclu hem guclu hoduk
Tekrar konusun bu defa direk ilgisizligini neden boyle davrandigini sorun
Kavga konusu acilirsa onuda arada halledersiniz
Birde deyin lutfen birdaha size zarar vermesini istemediginizi

• Beğen
Reactions: Cac
Kavgamizinn sebebi ona para konusunda hesap vermemem sana bı ton para verdim ne yaptın dedi bende harcadım dedim neye harcadın dedi bende para hesabını yapma bana dedim öyle kavgamız başladı günlerce sürdü sonda gene kavga ettik ve ben çok bağırdım üzerine sonra gelip bana vurmaya vurmaya yeltendi ve. Ben sinir krizi geçirdim evden gidiyorum dedi bidaha da gelmiyom dedi sonra abisini alıp geldi çözüm odaklı mi bilmiyorum ondan sonrada biraz tartıştık tan sonra ben sustum üç gün boyunca ben le konuşmadı odoada uyudu ama yataga gelmedi evde yemek yemedi sonra konuştuktan sonra bı değişik oldu eskisi gibi değil ve ben çok üzülüyorum ama ona belli etmiyorum hiç konuyu da açmıyorum ne yapacam da bilmiyorum
Siz sevgi ne demek bilmiyorsunuz. Seven insan vurmaya yeltenmez. Ikiniz de birbirinizi sevmiyorsunuz.

Boğaz sıkmak ne için yapılır? Nefesi kesip öldürmek için.

Bu nasıl sevgi, şoklar içindeyim.

Adamda sevgi de yok öfke kontrolü de.

Ayrica niye görücü usulü evlendiniz? Hem de 22 yasinda, atlı mı kovalıyordu?

Kavgamizinn sebebi ona para konusunda hesap vermemem sana bı ton para verdim ne yaptın dedi bende harcadım dedim neye harcadın dedi bende para hesabını yapma bana dedim öyle kavgamız başladı günlerce sürdü sonda gene kavga ettik ve ben çok bağırdım üzerine sonra gelip bana vurmaya vurmaya yeltendi ve. Ben sinir krizi geçirdim evden gidiyorum dedi bidaha da gelmiyom dedi sonra abisini alıp geldi çözüm odaklı mi bilmiyorum ondan sonrada biraz tartıştık tan sonra ben sustum üç gün boyunca ben le konuşmadı odoada uyudu ama yataga gelmedi evde yemek yemedi sonra konuştuktan sonra bı değişik oldu eskisi gibi değil ve ben çok üzülüyorum ama ona belli etmiyorum hiç konuyu da açmıyorum ne yapacam da bilmiyorum
Parayı nereye harcadınız? Eşiniz ne iş yapıyor, çok mu büyük bir miktardı?

resmen evlenmek için evlenmişsiniz arada ne saygı var ne bir şey. evleneyim nişan yapayım düğün yapayım herkes evlendi arkadaşlarımın hepsi çoluk çocuğa karıştı ben niye evlenmedim kafaları yüzünden bunlar hep

• Beğen
Reactions: Cac
Üzerinize yürüyemez dövmeyi hiç yapamaz. Onu geçecek bir kere. Ne yaparsanız yapın.
Beni üzen tek şey bana vurmaya kalkması belki ben burda haksizim ama bunu hak etmedim

Eskiden olsa var diyecem ama şimdi teredutlerdeyim eskisi gibi beni sevmediğini bende farkındayım 😔 bende eşime öyle aşık degilim ama seviyrum onu yani beni nasıl alistirdiysa öyle devam etmesini istiyorum yoksa cokmu abartiyorum bilmiyorum
Ne saçma bir evlilik bu,laçkalaşmış herşey.

Yanlış anlaşılmasından korkarak yazıyorum ama kendi toplumumuzun gerçeği olduğuna inanıyorum ve tabii ki tasvip etmiyorum. Kadın hakları konusunda oldukça hassas birisiyim. Kadına vurmak, dövmek çok aşağılık bir davranış. Böyle bir giriş yaptıktan sonra; evlilik tartışmalarında kadınların ne yaparsam yapayım, ne dersem diyeyim, ne kadar konuşursam konuşayım, ne kadar bağırırsam bağırayım bana dokunamaz düşüncesi kendi toplumumuzun gerçeği ile bağdaşmıyor. Bu kadar üzerine gelinen erkek bir noktada patlıyor ve dayağa (şiddete) başvuruyor. Öfke kontrolü sorunlu bir toplumuz ve ne yazık ki eğitilmiş insanlar bile şiddete başvurabiliyor. Üniversite mezunları ile ilkokul mezunları, zenginlerl ve fakirler hatta farklı siyasi görüş-inanış mensuplarında bile şiddet oranı değişmiyor. Erkeğin sinirini zıplatacak ve kontrolünü kaybettirecek kadar tartışmaları büyütmemek lazım. Kadın da sinirleniyor, o n'apsın denebilir, işte asıl çıkmaz burda başlıyor. Kim alttan alacak?

Ayrica niye görücü usulü evlendiniz? Hem de 22 yasinda, atlı mı kovalıyordu?
Sen de ben de görücü usulüne karşıyız ama bu ülkede hala görücü usulü ile elenenlerin oranı %60. Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) yayımladığı 2016 yılı Aile Yapısı Araştırma sonucuna göre evliliklerin yüzde 59.9’u görücü usulüyle gerçekleşti.
Yanlış da olsa toplumsal gerçeğimiz bu. Kızın ortamı yoksa, evde koca bekler durumdaysa (yapacağı yanlış bir hareketin bedelini hayatıyla bile ödeyebilir) görücü usulü ile evlenecek yani. Başka yol mu var, ülkemin zavallı kadınlarına.

Boğazınızı sıkmış bu nasıl sevgiymiş böyle sevgi batsın. Lütfen buna bir daha izin vermeyin

Boğaz sıkmak ne için yapılır? Nefesi kesip öldürmek için.

Bu nasıl sevgi, şoklar içindeyim.

Adamda sevgi de yok öfke kontrolü de.

Ayrica niye görücü usulü evlendiniz? Hem de 22 yasinda, atlı mı kovalıyordu

Siz sevgi ne demek bilmiyorsunuz. Seven insan vurmaya yeltenmez. Ikiniz de birbirinizi sevmiyorsunuz.
Kocama aşığım diyemem ama seviyorum ve
Yanlış anlaşılmasından korkarak yazıyorum ama kendi toplumumuzun gerçeği olduğuna inanıyorum ve tabii ki tasvip etmiyorum. Kadın hakları konusunda oldukça hassas birisiyim. Kadına vurmak, dövmek çok aşağılık bir davranış. Böyle bir giriş yaptıktan sonra; evlilik tartışmalarında kadınların ne yaparsam yapayım, ne dersem diyeyim, ne kadar konuşursam konuşayım, ne kadar bağırırsam bağırayım bana dokunamaz düşüncesi kendi toplumumuzun gerçeği ile bağdaşmıyor. Bu kadar üzerine gelinen erkek bir noktada patlıyor ve dayağa (şiddete) başvuruyor. Öfke kontrolü sorunlu bir toplumuz ve ne yazık ki eğitilmiş insanlar bile şiddete başvurabiliyor. Üniversite mezunları ile ilkokul mezunları, zenginlerl ve fakirler hatta farklı siyasi görüş-inanış mensuplarında bile şiddet oranı değişmiyor. Erkeğin sinirini zıplatacak ve kontrolünü kaybettirecek kadar tartışmaları büyütmemek lazım. Kadın da sinirleniyor, o n'apsın denebilir, işte asıl çıkmaz burda başlıyor. Kim alttan alacak

Yanlış anlaşılmasından korkarak yazıyorum ama kendi toplumumuzun gerçeği olduğuna inanıyorum ve tabii ki tasvip etmiyorum. Kadın hakları konusunda oldukça hassas birisiyim. Kadına vurmak, dövmek çok aşağılık bir davranış. Böyle bir giriş yaptıktan sonra; evlilik tartışmalarında kadınların ne yaparsam yapayım, ne dersem diyeyim, ne kadar konuşursam konuşayım, ne kadar bağırırsam bağırayım bana dokunamaz düşüncesi kendi toplumumuzun gerçeği ile bağdaşmıyor. Bu kadar üzerine gelinen erkek bir noktada patlıyor ve dayağa (şiddete) başvuruyor. Öfke kontrolü sorunlu bir toplumuz ve ne yazık ki eğitilmiş insanlar bile şiddete başvurabiliyor. Üniversite mezunları ile ilkokul mezunları, zenginlerl ve fakirler hatta farklı siyasi görüş-inanış mensuplarında bile şiddet oranı değişmiyor. Erkeğin sinirini zıplatacak ve kontrolünü kaybettirecek kadar tartışmaları büyütmemek lazım. Kadın da sinirleniyor, o n'apsın denebilir, işte asıl çıkmaz burda başlıyor. Kim alttan alacak?

Doğrusunu söylemek gerekirse üzerine gittim bağırdım çağırdım ama benim zoruma giden şey bana dokunması bena vurmaya yeltenmesi bilmiyorum ilk zamanlR çok mu iyi oluyo evlilikler eskiden ne dersem diyim bana hiç kizmazdi hatta bana bı saniye küs kalmazdi ama bu aralar çok değişik cooook beni sevmiyor gibi artkk evlendigimizden biri hiç ismimi almazdı hep bana gule derdi tartıştığımizda bile gule derdi bı haftadir hiç o kelimeyi duymadım. Ne oluyo bilmiyorum ben nerde hata yaptım 😔 niye böyle yapiyo düşüncesi beni mahvetti 😔😔😔

Back
X