Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba yaklaşık 2 senedir evliyim kocam 11 tane iş değiştirdi şuan çalışmıyor her akşam eve farklı fikirlere geliyor hep gözü yükseklerde 6 aylık bi kızım var bende çalışamıyorum ne yapıcam bilmiyorum konuşuyorum olmuyor kavga ediyorum olmuyor evliliğimi sürdürmek için elimden geleni yapıyorum ama tıkandık kaldık kızımın doğumundan beri ayrı yatıyoruz ev arkadaşı gibi olduk ne yapmalıyım artık bilmiyorum bi fikir verecek birilerine ihtiyacım var
yaşım 32 ben çocuğumu eşime güvendiğim için yapmadım aksine evliliğime güvenmediğim için yaptım bunu ona söyledim zaten en azından evlenmiş olmamın bi nedeni olsun dedimAçıkçası benim eşimde yaklaşık 1,5 yıllık evliliğimizde geçen gün saydık 10 tane iş değiştirdi.
Ben de kpss ve diğer sınavlara çalıştığım için destek veremedim çok fazla çalışamadım.
Ama bizim durum daha farklı ben eşimin çalışmak istediğinin fakat şartların böyle olduğunun farkındayım.
Neyse benim söylemek istediğim şey evet bu durumu ben seçtim ve her şekilde katlanabilirim.
Ama asla bu durumdayken koşullarım buyken kalkıp çocuk yapmam. Onun vebalini alamam.
Nasıl cesaret edip böyle bir şey yaptınız gerçekten işte burası şaşırtıcı!
merhaba yaklaşık 2 senedir evliyim kocam 11 tane iş değiştirdi şuan çalışmıyor her akşam eve farklı fikirlere geliyor hep gözü yükseklerde 6 aylık bi kızım var bende çalışamıyorum ne yapıcam bilmiyorum konuşuyorum olmuyor kavga ediyorum olmuyor evliliğimi sürdürmek için elimden geleni yapıyorum ama tıkandık kaldık kızımın doğumundan beri ayrı yatıyoruz ev arkadaşı gibi olduk ne yapmalıyım artık bilmiyorum bi fikir verecek birilerine ihtiyacım var
Benim abim`de boyle idi bir isten bir ise asla calismadi hep bir bahane basim agriyir belim agriyor annem babam evlendirmedi sonra mahallden birisi talip oldu annem babam memlekette gelip ogullarina kefil olmadilar amcam falan hep dediler ki bu kadin bakamaz kiz tarafi bile bile olsun raziyiz dediler onun bunun yardimiyla evlendi ee yine calismaz sabaha kadar oyun oyna oglene kadar yat zaten komsular her turlu yiyecek getiriyor abim de faturalari odeyecek kadar arada calisiyor bir de cocuk oldu yengem basladi sikayetlenmeye tabi kendi de abime yemek yapmaz camasir yikamaz cocuga baktirip kendi komsularda adamin bir beklentisi yok zaten cunku calismiyor.derken derken is bosanmaya kadar geldi abimin kesin kafasinda var diye dusunuyorum belkide bir dr gitse onda bir cesit hastalik cikacak .tabi bosandilar kadin mahkemede abim`e calismadigi disinda bir suru iftira atti yok dovuyor daha neler neler mahkeme bitti nafaka ve tazminat aldi tabi nerde odeyecek annemlerin de durumu yok tabi abim nafaka odeyemedigi icin hapse girdi cikti simdi bir dukkan kiraladi boyle copluk gibi bir yerde yasiyor yani onu calistirak bir yol bulamadik tekrar hapse girecek diye cok korkuyor sucun cogu burda kadinin bu adam calusmiyor biliyorsunuz anasi babasi kefil olmuyor isteme olayi bile yok sonuc adami hapse atip dur bu zaten boyleydu ben zaten boyle kisilerin tescillenmemis deli olduklarini dusunuyorum adam kendini dusunmuyor ki baskasini dusunsun bir insan cok zor degisir omur torpusu bunlar.allahtan kadin basimiza kalkamiyor .