kocam cocuk diye tutturdu gene

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.131
4.597
398
kızlar beni biliyosunuz hayata zevke gezme sefaya düskünüm esimle kavgalı gurultulu olan bi ASK evliligimiz var simdi 7 sene diyince hemen millett ooo cok olmus dicek belki ama öyle degil 20 yasında evlendim suan ki aklımla cokkkkkkk kücük cocuk gelin bana göre

ilk 4 yıl zaten cocugun konusunu bile actırmadım zaten sorna araba falan aldık onun borcu var diye öyle takıldık simdi milletin cocugunu görüp benimle kavga ediyo bana göre cok sacma yasın daha kemala ermedi gencligimizin tadını cıkaralım istiyorum

bi yandan da esime güvenmiyorum yani öfke kontrolu o 5 dakka önce aptak bi seyden kavga cıkarır ki öyle mantıklı kavgalarda degildir 7 senedir kırar döker 5dakka sonra gelir gel alalım simdi kırdıklarımı pisman olmaz yani aman napıyım kavga anında kırdım der buda beni sinir ediyo ona olan güvenimi sarsıyo tabi

cok iyi baba olucagını düsünüyorum gezdirir bakar eder ama iyi bi esmi tartısılır tabiki bende onun icin aslında aynı yasıtlarda ama cok farklı ortamlarda buyumenin zorlukları ki esimi 7 senedir cok yonttugumu düsünüyorum kahvede oturan bi tipken giyimin den kusamına yediginden gezdigine kadar en iyisi ne varsa oraya götürdüm sinema konser bunları bosa para olarak gören biriydi simdi film cıktımı hangi konser var gidelim der

ama cocuk bilmiyorum kendimi hala cocuk görüyürum evliligime hic güvenmiyorum cünkü esimi seviyorum ama bu bana yetmiyo kavgada e dedigini bilmiyo cunku bende sonra takıyorum o laflara kavgayı gectiginde cok iyi ama bu lafa uyuz oluyorum içinde iyi bi insan lafına iyi olsa küfür edip evde esyaları kırmaz

cocuk icin ne diyosunuz hanımlar

Hayatın ne getireceği belli olmaz. Kocana güvenmiyorsan kendi başına yeri geldiğinde çocuğa bakamayacaksan tabii ki düşünme.:skandal:

Sen altınları al kaç bence.:işsiz:
Zengin birini bul. Ondan yaparsın çocuğu hayatın kurtulur.Şimdi moda bu.:halay:

Altınları alıp kaçmak seni bir üst levele taşıyabilir...:KK53:

Bence sen bunu bir düşün.:süslü:

kızlar beni biliyosunuz hayata zevke gezme sefaya düskünüm esimle kavgalı gurultulu olan bi ASK evliligimiz var simdi 7 sene diyince hemen millett ooo cok olmus dicek belki ama öyle degil 20 yasında evlendim suan ki aklımla cokkkkkkk kücük cocuk gelin bana göre

ilk 4 yıl zaten cocugun konusunu bile actırmadım zaten sorna araba falan aldık onun borcu var diye öyle takıldık simdi milletin cocugunu görüp benimle kavga ediyo bana göre cok sacma yasın daha kemala ermedi gencligimizin tadını cıkaralım istiyorum

bi yandan da esime güvenmiyorum yani öfke kontrolu o 5 dakka önce aptak bi seyden kavga cıkarır ki öyle mantıklı kavgalarda degildir 7 senedir kırar döker 5dakka sonra gelir gel alalım simdi kırdıklarımı pisman olmaz yani aman napıyım kavga anında kırdım der buda beni sinir ediyo ona olan güvenimi sarsıyo tabi

cok iyi baba olucagını düsünüyorum gezdirir bakar eder ama iyi bi esmi tartısılır tabiki bende onun icin aslında aynı yasıtlarda ama cok farklı ortamlarda buyumenin zorlukları ki esimi 7 senedir cok yonttugumu düsünüyorum kahvede oturan bi tipken giyimin den kusamına yediginden gezdigine kadar en iyisi ne varsa oraya götürdüm sinema konser bunları bosa para olarak gören biriydi simdi film cıktımı hangi konser var gidelim der

ama cocuk bilmiyorum kendimi hala cocuk görüyürum evliligime hic güvenmiyorum cünkü esimi seviyorum ama bu bana yetmiyo kavgada e dedigini bilmiyo cunku bende sonra takıyorum o laflara kavgayı gectiginde cok iyi ama bu lafa uyuz oluyorum içinde iyi bi insan lafına iyi olsa küfür edip evde esyaları kırmaz

Yapma çocuk filan,sen bile kararsızsın baksana..

Hayatın ne getireceği belli olmaz. Kocana güvenmiyorsan kendi başına yeri geldiğinde çocuğa bakamayacaksan tabii ki düşünme.:skandal:

Sen altınları al kaç bence.:işsiz:
Zengin birini bul. Ondan yaparsın çocuğu hayatın kurtulur.Şimdi moda bu.:halay:

Altınları alıp kaçmak seni bir üst levele taşıyabilir...:KK53:

Bence sen bunu bir düşün.:süslü:
bu tavsiyeyi bence kendine al hırsız olmak istiyosan defol konumdan

düşüncelerini eşinle paylaşmalısın canım
çift terapistinde kısa zamanda halledebilirsiniz bence

bu tavsiyeyi bence kendine al hırsız olmak istiyosan defol konumdan

Benim altınla işim olmaz. limoncu28 limoncu28 :süslü:
Gayet güzel bir tavsiye verdim halbuki. :110:
Kendi ayaklarının üzerinde duramıyorsan yarın kocansız çocuğuna bakmak zorunda kaldığında çocuğunu aç açıkta fakirlik içinde bırakmayacağına eminsen çocuk yapabilirsin tabi. Hani güveniyorsan...:KK53:

Son düzenleyen: Moderatör:
annenin çocuk için hazır olması önemli evet ama çiftlerin birbirinin çocuk sahibi olmalarına engel olmalarını da sevmiyorum. ayrılın o zaman adam başkasından yapsın çocuk. 7 yıl az değil 27 yaş da küçük değil.

başka sorunlarınız vardır bilemem ,onun için de aile terapistine gidin. ve birlikte en azından bir tarih belirleyin. belki siz bir 5 yıl da yapmayacaksınız. ve adam için bu süre çok geçse. bilsin en azından. ucunu açık bırakmak eşinize haksızlık bence

Siz de benim gibisiniz ben 34 yaşındayım hala istemiyorum.
Yazık olacak o bebeğe gibi geliyor ki yaptığın şey en fazla 1 yıl bebek gerisi insan işte.Oyuncak gibi yapıyorlar çocuğu olmadığını anlayınca ellerinde patlıyor.
Çoook istemeden yapmayın .Bi şekilde korunun.Eşinizle kavga etmek zorunda değilsiniz,anlamasına bile gerek yok istemiyorsanız korunun.
Çocuğa ne olursa olsun,ne kadar isterse istesin eşiniz bakmayacak.Size kalacak her yönüyle.
Olan önce size, sonra o zavallı masum çocuğa olacak.
27 yaş geç falan değil çocuk için.
Rabbim isteyene nasip etsin.

27 yaş çocuk için erken değil zaten öyle ha deyince olmuyor
Ancak burada açtığın konulardan, yorumlarından epeydir görüyorum seni , bence siz çift olarak buna hazır değilsiniz
Çocuk için önce bir müddet sefadan vazgeçmek gerekli, eşinden önce senin de törpülemen gereken yanların vardır mutlak
Bence biraz daha zamana ihtiyacınız var

Back
X