Kocam cok asabi. Ne yapa bilirim

togrul

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
95
41
8
37
merhaba arkadaşlar. 2.5 senedir evliyim. Kocami cok iyi huylu biri olduğu icin secmisdim. Fakat simdi cok deyistdi. Bana iyi davranıyor amma Cok asabi biri oldu. Annesinin sozlerine gore önceleri cok sakin bir yapısı varmış. Amma şimdi her şeye kızıyor. Evlendikden sonra olmuş böyle. Neden acaba? Nedeni ben ola bilirmiyim? Beni ailesi sectdi acaba ondan ola bilirmi dusunuyorum bazen. Bu aralar işleride çok kötü

merhaba arkadaşlar. 2.5 senedir evliyim. Kocami cok iyi huylu biri olduğu icin secmisdim. Fakat simdi cok deyistdi. Bana iyi davranıyor amma Cok asabi biri oldu. Annesinin sozlerine gore önceleri cok sakin bir yapısı varmış. Amma şimdi her şeye kızıyor. Evlendikden sonra olmuş böyle. Neden acaba? Nedeni ben ola bilirmiyim? Beni ailesi sectdi acaba ondan ola bilirmi dusunuyorum bazen. Bu aralar işleride çok kötü
kocan siteye üye mi :rolleyes:

@Margarikotin konu yanlış yerde

İşleri kötü ve bebek yolda. Bu sebeple stres yapıyordur. Sinirin sebebi siz olsaydınız, size iyi davranmazdı.

Üzülmeyin, elinizden geldiği kadar destek olmaya çalışın; bugünleri beraber atlatacağınıza inandırın.

Eşinizin işleri sıkıntılı ve bebek bekliyorsunuz o sebeple gerilmiş stres yapıyor bence siz destek olduğunu belirtin yanında olun toparlayacaktır.

İşler kötüyken herkes öyle olabiliyor. Benim eşim dünyanın en rahat adamıdır dünya umrunda olmaz iş ya da ev fark etmez ama bazen işleri öyle kötüye gidiyor ki canavara dönüşebiliyor. Ben o zamanlarda alttan alıyorum çünkü düzeleceğini biliyorum. Geçici bir süreç olarak görüyorum.

Eşiniz evlendiğinizden beri mi böyle yoksa işleri kötü gitmeye başlayınca mı böyle oldu?

Ayıp olmasın ama beni ailesi seçti demişsiniz,acaba aklında başka biri mi vardı yani ben onu da düşündüm kafanızı karıştırmayayım ama. Eğer öyle bir şey yoksa yukarıdaki söylediğim ihtimalleri düşünün beraber atlatabilirsiniz.

Dogru soyle "degisti" ve "secti" kelimelerdeki ekstra T ve D harfini eklemen hata yapmaktan korktugun icinmi??:deli:
" secti bi kere t ile yazilir d ile degil" diyen olursa " ayol gozune tirmi kacti ordaki T yi gormuyomusun?" demek icinmi?
" secdi D ile yazilir' diyen olursada" ayol kormusun ordaki D yi gormuyosun?"

Tamda o yuzden degistdi/ sectdi:deli:
Hayat guzel be:halay:

Edit: hm azerimissin. Bilerek yapmadin sanirim. Bosver neyse.

evlenmeden önce öyle değilse geçici bir durum sanki
işleride kötü demişsiniz hamilesinizde adam haliyle sıkıntıya girmiştir
konuşun destek olun yanında olduğunuzu bilsin

İşler kötüyken herkes öyle olabiliyor. Benim eşim dünyanın en rahat adamıdır dünya umrunda olmaz iş ya da ev fark etmez ama bazen işleri öyle kötüye gidiyor ki canavara dönüşebiliyor. Ben o zamanlarda alttan alıyorum çünkü düzeleceğini biliyorum. Geçici bir süreç olarak görüyorum.

Eşiniz evlendiğinizden beri mi böyle yoksa işleri kötü gitmeye başlayınca mı böyle oldu?

Ayıp olmasın ama beni ailesi seçti demişsiniz,acaba aklında başka biri mi vardı yani ben onu da düşündüm kafanızı karıştırmayayım ama. Eğer öyle bir şey yoksa yukarıdaki söylediğim ihtimalleri düşünün beraber atlatabilirsiniz.

Hayır son bir yıldır boyle. İsleri kötü olduqdan sonra oldu. Bir ara kızımız çok hastalandı iki ay falan hastanede yatdıq yanımızdan hic ayrılmadı. İzin aldı doktordan bizimle kaldı hastanede. Yani o kadar iyi biri. Fakat iki aydı daha asabi. Onun işi ticaret işiydi iflas etdi. Ben küçük çoçukla çalışmak zorunda qaldım. Benim böyle durumda (hamileyken) çalışmamda çok gücüne gidiyor hiss ediyorum. Amma başka yolumuzda yok. ALLAH ona bir kapı açarda bir iş bulursa düzelir belke onun icin hep dua ediyorum. Cok korkuyorum böyle asabilik yüksek tansiyona sebeb olur diye. Ailem buldu kendim beyendim diyor ne kadar doğru bilmiyorum :KK42:

Ailesinin bulmasına falan takılma bence, sonuçta bir yuva kurulmuş, hatta bir bebek gelecek. Zorla olmuyor bu işler...

İşlerinin kötü gitmesi olabilir sorunu... Bu konuyla ilgili konuştun mu eşinle? Derdini sıkıntısını bir sor istersen ve bu durumun seni üzdüğünü anlat. Sana birşey olacak diye endişe duyuyorum de...

Dogru soyle "degisti" ve "secti" kelimelerdeki ekstra T ve D harfini eklemen hata yapmaktan korktugun icinmi??:deli:
" secti bi kere t ile yazilir d ile degil" diyen olursa " ayol gozune tirmi kacti ordaki T yi gormuyomusun?" demek icinmi?
" secdi D ile yazilir' diyen olursada" ayol kormusun ordaki D yi gormuyosun?"

Tamda o yuzden degistdi/ sectdi:deli:
Hayat guzel be:halay:

Edit: hm azerimissin. Bilerek yapmadin sanirim. Bosver neyse.
Evet canim azeriyim. Ben türkçeyi TRT1-den öyrendim. Ta çoçukluğumdan hep izlerdim. Bide öyretmenim vardı türk. Hem sizin dil bizim dil aynı kökenli. Amma böyle farklılıklar var. Eğitimini almadan bilemezsin böyle şeyleri.

Böyle dönemlerde hasas olur ya insan konuşmak paylaşmaq istersin bi şeyleri. O anıma denk geldi. Onun icin içimi tökdum

icini tök tabiki guzelim..
neyse saka bi yana bendede sinirli bi es var malesef idare ediyoruz ama gel bir de bana sor..
ama benim esimin siniri onceden de varmis..cok iyi bir insan ama esim tek hatam sinirim der her zaman..oylede..
esinizin demekki derdi var biraz dertlesin konusun ona teselli edici guzel seyler soyle anlayisli ol.
ancak baska seylere kizip da gelip gidip size sinirlenirse hincini sizden aliyor diye dusunurum.o zaman sizde kendinizin uzulmesine izin vermeyin.

Back
X