• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam cok degisti birden

Yasemen2691

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
65
80
3
37
Merhaba arkadaslar,
Cok caresizim fikirlerinize ihtiyacim var.
5yillik evliyiz bundan once vajinusmus hastaligim vardi cok istedigimiz halde cocuk yapamadik. Allaha bin sukur sorunumuzu hallettik suan yaklasik 9aylik hamileyim son 2haftam kaldi. Bu 5senelik evlilikte herkes gibi bizimde kavgalarimiz oldu ama cinsel iliski yasayamadigimiz halde bile birbirime olan sevgimiz sayesinde evliligimizi yuruttuk.
Suanki sorun benim esim benim ailemi cok sever, kendi ailesinde gormedigi sevgiyi saygiyi yardimi herseyi benimkilerde gordu. Benim ailemde laf diye demiyorum kendi ogullari gibi sever bana karsi bile onu savunurlar. Son iki haftadir annemin beni aramasindan bile rahatsizlik duymaya basladi. Mecbur kalmadikca gitmek istemiyor. Yani anlicaniz yuzde yuz bi donus yapti. Ortada bisey yok. Kaynanamin mesajini okudum oglunu doldurmus bana biraz sahip cik ezdiriyon beni vs. Felan yazmis. Zaten hamileligimin sonlarina geldim cok degisik duygular icerisindeyim, bide bunlari yasamak cok agirima geliyor. Bagirdim cagirdim tartistim ama faydasi yok, beni ailemle imtihan ediyor. Ben aileme cok bagli biriyim, bunlari kabul edemiyorum. Bide benim ailemin hicbiseyden haberi yok ortada ben halen kocami onlara iyi gosterme cabasindayim.
Kusura bakmayin uzun oldu, ama cok bunalimdayim. Sizce nasil davranmam gerek ne yapmam lazim?

Yani aradaki dengeyi ıyi tutmak lazım .
Evet anne_baba çok önemli,çok değerli,benim eşim de aileme kötü bir laf diyemez çok fena benzetirim adamı ama durup dururken anam da anam babam da babam demem .
Hepimiz bir aileden geldik ,kimse mantar gibi toprakta yetişmedi ancaaaaaak siz artık evlisiniz.
Ama sanırım ben sonsuza kadar kv sorunlarını anlayamayacağım. ..
Hayırlı doğumlar

Sana çözüm söyleyeyim uygula.esin geldiğinde annenle gerçekten sürekli konuşma birlikte yemek yeyip sohbet ettikten sonra çay Faslı filan zaten uyku geliyor.sabahta eşin ise gidiyor el sallayarak güler yüzle gönder kapıyı kapatır kapatmaz istersen akşama kadar annenle konuş sorun olmaz:) ikinci tavsiyemse annene gündüz git gel yada eşin işten dönüşte seni alsın,annenlere eşim yukarı çıkamaz yorgun de,sen in eşinin yanına evine gel.adama annenlere gitmesi hususunda baski yapma,o zaten seviyormuş elbet gelir önemli zamanlarda.sen ailenle istersen kal ama eşini çok yüzgöz etme.bu dengeyi sen kur.

Sakince konusmayida denedim ama faydasi yok. Esimin ailesi ne nisan zamani ne Dugun zamani sahip cikmadi bize. Yardim edeceklerine ogullarinin dugun altin vs icin biriktirdigi paralari bile yediler. Ama Allah biliyor birkere bile saygisizlik yapmadik ne ben ne ailem. Hep kocama sahip ciktik. Dugun parasini bile ablamla enistem karsiladi biz bu 5sene icinde yavas yavas birlikte odedik. Boyle bi durumda bile kaynanama gidip gelirim saygimda kusur etmem zaten simdiye kadar bi kavgamizda olmadi. Ben vajinismus hastasiyken arkamdan neler soyledi namusuma bile iftira atti Allah buyuk dedim, esimin annesi dedim duymamazliktan bilmemezlikten geldim.
Gecen hafta kizkardesim ablam annem bana supriz babyshower hazirladilar. Sadece genc kizlar arasinda olacakmis, o yuzden kaynanami degil sadece gorumcemi ve eltimi cagirmislar. Gorumcem 16yaslarinda, verdikleri adresi bulamamis. Kaynanam o yuzden esime mesaj atmis. Bacina yanlis adres yollamislar, istemiyorlardiysa kizi niye heveslendirip cagirdilar fln demis. Bide bunun uzerine misafirlerden biri annesini getirmis, davetsiz misafir anlicaniz. Kadini kovamazlar tabii, o yuzden annem o an hemen kaynanami aramis bacim boyle boyle oldu misafirlerden biri annesini getirdi bende o yuzden gidemiyorum, sende gel diye. Kaynanamda yok isim var diyip gelmedi.
Yine ogluna mesaj attiki, kaynanan beni aradi dalga gecer gibi benide cagiriyor bunlar bizi istemiyor vs vs. Anlicaniz ceviz kabugunu doldurmucak bahaneler yuzunden esimi aileme karsi doldurdu.
Kaynim ve eltim esimle konustu asil suclu annesi oldugunu soyledi, ertesi gun kocam benim
Annemi arayip ozur diledi surat astim sizlere annemin gazina gelip diye.
Ama nekadar annesinin gazina geldigini itiraf etse bile bilmiyorum neden ama bizimkilere karsi sogudu. Benden ilgilenmeleri bile onu rahatsiz ediyor. Aklim almiyor valla

Kaynanan çok fenaymış yaaaa :110:
En iyisi mesafeli olmak sanırım ..
Aman ne güzel bakin bebiş geliyo boşverin onu düşünün ...:anne:

Valla nekadar fena olursa olsun kocamin annesi diyerek hep katlandim. Ama nedense ogullarinin eslerinin ailesiyle iyi olmasini istemiyor. Ben en buyuk gelinim bana boyle yapti, benden bi kucuk eltim var o oglunuda hep doldurduyor. Simdi nisanli bi kaynim var onu bile simdiden dolduruyor valla ben sahidim.

Valla nekadar fena olursa olsun kocamin annesi diyerek hep katlandim. Ama nedense ogullarinin eslerinin ailesiyle iyi olmasini istemiyor. Ben en buyuk gelinim bana boyle yapti, benden bi kucuk eltim var onun oglunuda hep doldurduyor. Simdi nisanli bi kaynim var onu bile simdiden dolduruyor valla ben sahidim.

Işsiz ve cahil işte .
Cahil olmasa evlatlarının mutluluğunu ister
Sizi boşasa çocukla ayrılsanız memnun mu kalacak ?
O mu eşlik yapacak tövbe yarabbi gece gece günaha sokuyo insanı ..
Aslında kv bana basit bir ayrıntı gibi geliyor ama böyle fitne fesatlari paralayasim geliyor
Eşinizin annesi diye susuyorsunuz ama o size zerre saygı duymuyor o yüzden de saygıyı haketmiyor ...
Yaşi büyük diye tüm saçmalıklarına katlanmak zorunda değilsiniz

Işsiz ve cahil işte .
Cahil olmasa evlatlarının mutluluğunu ister
Sizi boşasa çocukla ayrılsanız memnun mu kalacak ?
O mu eşlik yapacak tövbe yarabbi gece gece günaha sokuyo insanı ..
Aslında kv bana basit bir ayrıntı gibi geliyor ama böyle fitne fesatlari paralayasim geliyor
Eşinizin annesi diye susuyorsunuz ama o size zerre saygı duymuyor o yüzden de saygıyı haketmiyor ...
Yaşi büyük diye tüm saçmalıklarına katlanmak zorunda değilsiniz
Haklisin. Ister istemez sogudum kayananama karsi. Yine esim hatrina gidiyorum konusuyorum. Ama icimde zerre sevgi kalmadi kendisine.
Ogullarida biliyor annesini, en cokta bu zoruma gidiyor. Annesi bu haksizligi yaptigi halde, israrla benimkilere karsi kin besledi. Valla aklim almiyor

Haklisin. Ister istemez sogudum kayananama karsi. Yine esim hatrina gidiyorum konusuyorum. Ama icimde zerre sevgi kalmadi kendisine.
Ogullarida biliyor annesini, en cokta bu zoruma gidiyor. Annesi bu haksizligi yaptigi halde, israrla benimkilere karsi kin besledi. Valla aklim almiyor

Böyle yapacaklarına elin kızını mutsuz edeceklerine otursalar kıymetli analarıyla ne güzel olur :KK59:
Sayenizde hicbir suçu olmayan kv me kin besleyecek duruma geldim :confused::confused:

Böyle yapacaklarına elin kızını mutsuz edeceklerine otursalar kıymetli analarıyla ne güzel olur :KK59:
Sayenizde hicbir suçu olmayan kv me kin besleyecek duruma geldim :confused::confused:
Hahah yok aman sen kin besleme. Kesinlikle her kv kotu degildir. Etrafimda okadar iyi olanlar varki keske benimkide boyle olsa diyorum. Halbuki kv bize nekadar iyi davranda bende okadar anne yerine koyuyordum onu.

Sakince konusmayida denedim ama faydasi yok. Esimin ailesi ne nisan zamani ne Dugun zamani sahip cikmadi bize. Yardim edeceklerine ogullarinin dugun altin vs icin biriktirdigi paralari bile yediler. Ama Allah biliyor birkere bile saygisizlik yapmadik ne ben ne ailem. Hep kocama sahip ciktik. Dugun parasini bile ablamla enistem karsiladi biz bu 5sene icinde yavas yavas birlikte odedik. Boyle bi durumda bile kaynanama gidip gelirim saygimda kusur etmem zaten simdiye kadar bi kavgamizda olmadi. Ben vajinismus hastasiyken arkamdan neler soyledi namusuma bile iftira atti Allah buyuk dedim, esimin annesi dedim duymamazliktan bilmemezlikten geldim.
Gecen hafta kizkardesim ablam annem bana supriz babyshower hazirladilar. Sadece genc kizlar arasinda olacakmis, o yuzden kaynanami degil sadece gorumcemi ve eltimi cagirmislar. Gorumcem 16yaslarinda, verdikleri adresi bulamamis. Kaynanam o yuzden esime mesaj atmis. Bacina yanlis adres yollamislar, istemiyorlardiysa kizi niye heveslendirip cagirdilar fln demis. Bide bunun uzerine misafirlerden biri annesini getirmis, davetsiz misafir anlicaniz. Kadini kovamazlar tabii, o yuzden annem o an hemen kaynanami aramis bacim boyle boyle oldu misafirlerden biri annesini getirdi bende o yuzden gidemiyorum, sende gel diye. Kaynanamda yok isim var diyip gelmedi.
Yine ogluna mesaj attiki, kaynanan beni aradi dalga gecer gibi benide cagiriyor bunlar bizi istemiyor vs vs. Anlicaniz ceviz kabugunu doldurmucak bahaneler yuzunden esimi aileme karsi doldurdu.
Kaynim ve eltim esimle konustu asil suclu annesi oldugunu soyledi, ertesi gun kocam benim
Ama nekadar annesinin gazina geldigini itiraf etse bile bilmiyorum neden ama bizimkilere karsi sogudu. Benden ilgilenmeleri bile onu rahatsiz ediyor. Aklim almiyor valla

Yaşlilar yoksa, annen baby showerinde ne işi var? Çokmu zordu kv'deyide çağirip gönlü olsun diye? Harbiden annenin orda sonrada "istiyorsan gel" demesi şaka gibi olmuş. Nispet eder gibi. Bende kv'denin yerinde olsam, bende gitmezdim.

Görümce niye yeri bulumadi? Hiç evinize gelmedi mi? Yada adresi bulamayinca niye siz gidip almadiniz onu?

Yaşlilar yoksa, annen baby showerinde ne işi var? Çokmu zordu kv'deyide çağirip gönlü olsun diye? Harbiden annenin orda sonrada "istiyorsan gel" demesi şaka gibi olmuş. Nispet eder gibi. Bende kv'denin yerinde olsam, bende gitmezdim.

Görümce niye yeri bulumadi? Hiç evinize gelmedi mi? Yada adresi bulamayinca niye siz gidip almadiniz onu?
Hicbiseyde olmadigi gibi babyshowerdada kaynanam yardimci olmamis. Annem hazirladiklarini goturmeye oraya yerlestirmek icin gitmis. Hatta ustu basi bile birak babyshowera katilmayi normal komsuya bile gideek kiyafetler degildi annemki. Bide annemi bilen bilir, asiri cekingendir, 5dkk rahat duramadi yanlis anlasilir kaynanan yanlis anlicak diye kendi kendini yedi. Bi kac kiside sahit adete kaynanama yalvarmis sende gel diye. Ben kaynanamida bilirim annemide bilirim. Annemi annem diye savunmuyorum Allah bilir.
Ev felan degil kucuk salon tutmuslardi. Gorumcemide kizkardesim aramis nerde kaldin diye, oda bulamadim yeri demis. Kizkardesim yeri tam tarif etmis senide bekliyoruz kesin gel diye oda tamam demis. Sonradan kaynanam yollamamis. Bilerek yanlis adres verdi sanmis halbuki herkese toplu mesajla ayni adresi vermis.

Aynı benim kv fesat düğünden tut altına kadar anlattıginin aynısını yaşadık bizde bide alyamsim gitti ı hengamede eşini fazla el üstünde tutmasın ailen benimkilerde aynı sonra kendini bir şey sanıyorlar

Babyshower a kayınvalidenizi çağırmamak mı?
Anneniz ve başka birinin annesi oradayken?

Olmamış valla

Asla asla bağırıp çağırarak onu eski haline döndüremezsiniz onu daha çok anneci yaparsınız. Kaynananızın metodunu deneyin acıtasyon yapmış.
Sizde tatlı bir dille neden tavrının değiştiğini karşılıklı ailelerin gönülleri hoş edilmesi gerektiğini söylerseniz ancak bu şekilde kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Karım masum ailesi masum diyerek annesinin sözlerine kulak asmayacaktır.

Ayrıca kimse durup dururken değişmez kocam ailesinden etkilenmesin huzurumuz bozulmasın diyorsan göze batacak işlerden sakınman gerekiyor. Mesela ben aileme çok bağlıyım diyip laf konduramıyosan onunda aileci olası gelir. Kavgayla hiç bi mesele çözülemez boşuna demiyolar tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye. Sadece anlayış empati ve saygı.

Kayinvaliden cirkef,fesat ortaligi karistirmaya calisan biri olabilir eyvallah ama baby showerina annen nasil geldiyse onunda gelmesi gerekirdi isterse yasi 80 olsun hic farketmez,burada sen yanlissin kusura bakma....

Back
X