• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam cok degisti birden

Baby showera annesi gelmemis ki hazirladiklarini getirmis ordan biri annesiyle geldigi icin mecbur kalmis ustelik kayinvalideyi aramis soylemis o gelmemis napicaklardi daha boyle bir kayinvalideyi ben hic cagirmazdim haketmis fazlasiyla

Eşiniz ile tekrar sakin bir ortamda konuşun ama ben bu filmin Allah nasip ederse doğumunuz olduktan sonraki bölümünün çok can sıkıcı olacagini düşünüyorum

Böyle fesat pislik kaynanalarin allah cezasını versin.ben de 39.haftadaydim oğluna sen niye evlilik yuzüğünu takiyorsun demişti seni çok iyi anlıyorum muhatap olma sinirlerini bozma canım.

Sonuçta o annesi. Eşiniz sizin ailenizi daha çok sevdiğini belli ettiyse bozulmuştur kv. Bu tüm annelerin gücüne gider. KV'yi dışlama gibi olmuş sanki. Eşiniz onun da gönlünü yapmak zorunda ama sizi de ezdirmeyecek.

Sakince konusmayida denedim ama faydasi yok. Esimin ailesi ne nisan zamani ne Dugun zamani sahip cikmadi bize. Yardim edeceklerine ogullarinin dugun altin vs icin biriktirdigi paralari bile yediler. Ama Allah biliyor birkere bile saygisizlik yapmadik ne ben ne ailem. Hep kocama sahip ciktik. Dugun parasini bile ablamla enistem karsiladi biz bu 5sene icinde yavas yavas birlikte odedik. Boyle bi durumda bile kaynanama gidip gelirim saygimda kusur etmem zaten simdiye kadar bi kavgamizda olmadi. Ben vajinismus hastasiyken arkamdan neler soyledi namusuma bile iftira atti Allah buyuk dedim, esimin annesi dedim duymamazliktan bilmemezlikten geldim.
Gecen hafta kizkardesim ablam annem bana supriz babyshower hazirladilar. Sadece genc kizlar arasinda olacakmis, o yuzden kaynanami degil sadece gorumcemi ve eltimi cagirmislar. Gorumcem 16yaslarinda, verdikleri adresi bulamamis. Kaynanam o yuzden esime mesaj atmis. Bacina yanlis adres yollamislar, istemiyorlardiysa kizi niye heveslendirip cagirdilar fln demis. Bide bunun uzerine misafirlerden biri annesini getirmis, davetsiz misafir anlicaniz. Kadini kovamazlar tabii, o yuzden annem o an hemen kaynanami aramis bacim boyle boyle oldu misafirlerden biri annesini getirdi bende o yuzden gidemiyorum, sende gel diye. Kaynanamda yok isim var diyip gelmedi.
Yine ogluna mesaj attiki, kaynanan beni aradi dalga gecer gibi benide cagiriyor bunlar bizi istemiyor vs vs. Anlicaniz ceviz kabugunu doldurmucak bahaneler yuzunden esimi aileme karsi doldurdu.
Kaynim ve eltim esimle konustu asil suclu annesi oldugunu soyledi, ertesi gun kocam benim
Annemi arayip ozur diledi surat astim sizlere annemin gazina gelip diye.
Ama nekadar annesinin gazina geldigini itiraf etse bile bilmiyorum neden ama bizimkilere karsi sogudu. Benden ilgilenmeleri bile onu rahatsiz ediyor. Aklim almiyor valla

PARDON AMA !!! Sizin cinsel yaşamınızdan kime ne??? Nasıl bilebiliyorlar vajinasmus olduğunuzu?????? Böyle şeyler arkadaşlara anlatılabilir ama ailelere asla!

Ben olsam partiye kv kendim çağirirdim ,gençler arasında olsa bile iki dünür bir köşede oturur sohbet ederdi,kimseye dedikodu fırsatı vermezdim,niyete bakmıyor bu işler önemli olan ortadaki durum....

Arkadasım yazmadan duramadım, sen iyi niyetini gostermişsin; kenarda köşede durup gonlunun eylemesini niye bekliyor bu erkek aileleri,sonucta komsunun çocugu değil kendi torunu oluyor. Kaynanalar gelinlerden kaprisli maalesef; yaslı baslıinsanlar. Sen de fazla alttan alma,gecimsiz olmaya meyletmiş insanı hamile lohusa halinle kafana takma. Yap acıklamanı, gerekirse ozurunu dile ( ki bu durumda niye gereksin) çekil kenara. Bu erkek aileleri hep nedense en onde, bastacı olalım, hatta kızın ailesi ortadan kaybolsun istiyorlar.kendi annemin ustuste acil ve hayati ameliyatına 2 kere gittik diye kendi ailemin şehrine, ne kaprisler gordu bu gözler :işsiz: ki o ana kadar kendi ailem gibi gider gelirdim severdim. O kadar uxulmusum annemi kaybedicem diye, bi de gelip onların kaprislerini çekmiştim. Anladım ki onların sevgisi kesinlikle karşılıksız değil ve bencilce

Kocanı da fazla ikna etmeye çalışma; onemli olan ikinizsiniz ama onun kaprisleriyle uğrasma. Açıklama açma konuyu; ortada bi sorun varda kendi açsın bi zahmet surat asacağına. Hamile hamile bi de. Kimsenin peşinde beni anla beni sev diye koşma guzel kardesim, kv resmen fişeklemiş kocanı, bi de çocugu da kıskanacaktır o. Eger ilerde daha az sorun istiyosan ( ki çocuk olınca ailenle daha yakınlaşacaksın) agırlıgı koy, bunlar senin ilişkilerin, seyirci kalma ve mızmızlanma

Bazi arkadaslar sormuslar annenin ne isi vardi diye, tekrar soyluyorum kaynanam herzamanki gibi hicbiseye yardim etmemis 3hafta oncesinden onada haber etmisler. Isteyen sahiplenen yardim ederdi salona gelip.
Yoksa bende cok isterim kaynanam gelsin oda karissin yardim etsin. Beni kizi yerine koysunki bende ona annem gibiymis gibi davraniyim. Ne kendi biseyler yapiyor, benim ailemin yapmasinida kiskaniyor kocami dolduruyor. Kocamin gozunde benim ailem herseye karisiyor oldu suan, ama oyle bisey kesinlikle soz konusu degil

Merhaba arkadaslar,
Cok caresizim fikirlerinize ihtiyacim var.
5yillik evliyiz bundan once vajinusmus hastaligim vardi cok istedigimiz halde cocuk yapamadik. Allaha bin sukur sorunumuzu hallettik suan yaklasik 9aylik hamileyim son 2haftam kaldi. Bu 5senelik evlilikte herkes gibi bizimde kavgalarimiz oldu ama cinsel iliski yasayamadigimiz halde bile birbirime olan sevgimiz sayesinde evliligimizi yuruttuk.
Suanki sorun benim esim benim ailemi cok sever, kendi ailesinde gormedigi sevgiyi saygiyi yardimi herseyi benimkilerde gordu. Benim ailemde laf diye demiyorum kendi ogullari gibi sever bana karsi bile onu savunurlar. Son iki haftadir annemin beni aramasindan bile rahatsizlik duymaya basladi. Mecbur kalmadikca gitmek istemiyor. Yani anlicaniz yuzde yuz bi donus yapti. Ortada bisey yok. Kaynanamin mesajini okudum oglunu doldurmus bana biraz sahip cik ezdiriyon beni vs. Felan yazmis. Zaten hamileligimin sonlarina geldim cok degisik duygular icerisindeyim, bide bunlari yasamak cok agirima geliyor. Bagirdim cagirdim tartistim ama faydasi yok, beni ailemle imtihan ediyor. Ben aileme cok bagli biriyim, bunlari kabul edemiyorum. Bide benim ailemin hicbiseyden haberi yok ortada ben halen kocami onlara iyi gosterme cabasindayim.
Kusura bakmayin uzun oldu, ama cok bunalimdayim. Sizce nasil davranmam gerek ne yapmam lazim?
Ara sıra olur öyle idare edeceksin. Doğum sürecine gelmesi kötü olmuş
Allah mikser kaynanaları ıslah etsin Amin

Valla nekadar fena olursa olsun kocamin annesi diyerek hep katlandim. Ama nedense ogullarinin eslerinin ailesiyle iyi olmasini istemiyor. Ben en buyuk gelinim bana boyle yapti, benden bi kucuk eltim var o oglunuda hep doldurduyor. Simdi nisanli bi kaynim var onu bile simdiden dolduruyor valla ben sahidim.
Çünkü kötü kalpli

Sakince konusmayida denedim ama faydasi yok. Esimin ailesi ne nisan zamani ne Dugun zamani sahip cikmadi bize. Yardim edeceklerine ogullarinin dugun altin vs icin biriktirdigi paralari bile yediler. Ama Allah biliyor birkere bile saygisizlik yapmadik ne ben ne ailem. Hep kocama sahip ciktik. Dugun parasini bile ablamla enistem karsiladi biz bu 5sene icinde yavas yavas birlikte odedik. Boyle bi durumda bile kaynanama gidip gelirim saygimda kusur etmem zaten simdiye kadar bi kavgamizda olmadi. Ben vajinismus hastasiyken arkamdan neler soyledi namusuma bile iftira atti Allah buyuk dedim, esimin annesi dedim duymamazliktan bilmemezlikten geldim.
Gecen hafta kizkardesim ablam annem bana supriz babyshower hazirladilar. Sadece genc kizlar arasinda olacakmis, o yuzden kaynanami degil sadece gorumcemi ve eltimi cagirmislar. Gorumcem 16yaslarinda, verdikleri adresi bulamamis. Kaynanam o yuzden esime mesaj atmis. Bacina yanlis adres yollamislar, istemiyorlardiysa kizi niye heveslendirip cagirdilar fln demis. Bide bunun uzerine misafirlerden biri annesini getirmis, davetsiz misafir anlicaniz. Kadini kovamazlar tabii, o yuzden annem o an hemen kaynanami aramis bacim boyle boyle oldu misafirlerden biri annesini getirdi bende o yuzden gidemiyorum, sende gel diye. Kaynanamda yok isim var diyip gelmedi.
Yine ogluna mesaj attiki, kaynanan beni aradi dalga gecer gibi benide cagiriyor bunlar bizi istemiyor vs vs. Anlicaniz ceviz kabugunu doldurmucak bahaneler yuzunden esimi aileme karsi doldurdu.
Kaynim ve eltim esimle konustu asil suclu annesi oldugunu soyledi, ertesi gun kocam benim
Annemi arayip ozur diledi surat astim sizlere annemin gazina gelip diye.
Ama nekadar annesinin gazina geldigini itiraf etse bile bilmiyorum neden ama bizimkilere karsi sogudu. Benden ilgilenmeleri bile onu rahatsiz ediyor. Aklim almiyor valla
Bu yanlış olmuş biraz
Kv nin oğlunu doldurması kabul edilemez ama kadına da ayıp olmuş yani.
Annen başta deseymiş Dün söyle yapsak mı diye
Bu arada baby shower denen sey sacmalık

Bu yanlış olmuş biraz
Kv nin oğlunu doldurması kabul edilemez ama kadına da ayıp olmuş yani.
Annen başta deseymiş Dün söyle yapsak mı diye
Bu arada baby shower denen sey sacmalık
Evet oyle gozukuyor ama babyshowerdan birgun oncesi esimin dogum gunuydu bi aradaydik, esimin dogum gunune bile haziriligi benim
Annem yapti. Kendi annesi teklif bile etmiyor ben sunu bunu yapiyim diye. Esimin dogum gunundede konuyu acmis annem ve kizkardesim soyle boyle hazirlik yapacaz diye, bende sunu bunu yapiyim diye teklif bile etmemis.

Valla nekadar fena olursa olsun kocamin annesi diyerek hep katlandim. Ama nedense ogullarinin eslerinin ailesiyle iyi olmasini istemiyor. Ben en buyuk gelinim bana boyle yapti, benden bi kucuk eltim var o oglunuda hep doldurduyor. Simdi nisanli bi kaynim var onu bile simdiden dolduruyor valla ben sahidim.
Tüm çocuklarının ve eşlerinin Allah yardımcısı olsun başka ne denir bilemedim. Hayır evli olanlar tamam da daha nişanlıdan ne istiyorsun. Nasıl sorunları varsa artık. Doğuma az bir zaman kalmış. Siz hiç böyle şeylere canınızı sıkmayın.
Vallahi annem diye demiyorum. Ne etlisine ne sütlüsüne karışmadı. Kardeşiminde gelinimizinde. Bazen biz birşey diyecek olsak bizi susturur.

Tüm çocuklarının ve eşlerinin Allah yardımcısı olsun başka ne denir bilemedim. Hayır evli olanlar tamam da daha nişanlıdan ne istiyorsun. Nasıl sorunları varsa artık. Doğuma az bir zaman kalmış. Siz hiç böyle şeylere canınızı sıkmayın.
Vallahi annem diye demiyorum. Ne etlisine ne sütlüsüne karışmadı. Kardeşiminde gelinimizinde. Bazen biz birşey diyecek olsak bizi susturur.
Aynen olmasi gerekende oyle. Herkes mutlu olur.

Back
X