Sakince konusmayida denedim ama faydasi yok. Esimin ailesi ne nisan zamani ne Dugun zamani sahip cikmadi bize. Yardim edeceklerine ogullarinin dugun altin vs icin biriktirdigi paralari bile yediler. Ama Allah biliyor birkere bile saygisizlik yapmadik ne ben ne ailem. Hep kocama sahip ciktik. Dugun parasini bile ablamla enistem karsiladi biz bu 5sene icinde yavas yavas birlikte odedik. Boyle bi durumda bile kaynanama gidip gelirim saygimda kusur etmem zaten simdiye kadar bi kavgamizda olmadi. Ben vajinismus hastasiyken arkamdan neler soyledi namusuma bile iftira atti Allah buyuk dedim, esimin annesi dedim duymamazliktan bilmemezlikten geldim.
Gecen hafta kizkardesim ablam annem bana supriz babyshower hazirladilar. Sadece genc kizlar arasinda olacakmis, o yuzden kaynanami degil sadece gorumcemi ve eltimi cagirmislar. Gorumcem 16yaslarinda, verdikleri adresi bulamamis. Kaynanam o yuzden esime mesaj atmis. Bacina yanlis adres yollamislar, istemiyorlardiysa kizi niye heveslendirip cagirdilar fln demis. Bide bunun uzerine misafirlerden biri annesini getirmis, davetsiz misafir anlicaniz. Kadini kovamazlar tabii, o yuzden annem o an hemen kaynanami aramis bacim boyle boyle oldu misafirlerden biri annesini getirdi bende o yuzden gidemiyorum, sende gel diye. Kaynanamda yok isim var diyip gelmedi.
Yine ogluna mesaj attiki, kaynanan beni aradi dalga gecer gibi benide cagiriyor bunlar bizi istemiyor vs vs. Anlicaniz ceviz kabugunu doldurmucak bahaneler yuzunden esimi aileme karsi doldurdu.
Kaynim ve eltim esimle konustu asil suclu annesi oldugunu soyledi, ertesi gun kocam benim
Annemi arayip ozur diledi surat astim sizlere annemin gazina gelip diye.
Ama nekadar annesinin gazina geldigini itiraf etse bile bilmiyorum neden ama bizimkilere karsi sogudu. Benden ilgilenmeleri bile onu rahatsiz ediyor. Aklim almiyor valla