• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam cok degisti mutsuzum

Tubisk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
95
18
88
35
3 yillik evliyim 7 aylik 1 bebegim var o eski ilgili benimle konusmaktan vakit gecirmekten keyif alan adam gitti yerine konusmayan ilgisiz umursamayan bi adam geldi kendimi bana yalniz hissttiriyo onun varligini hic yanimda hossedemiyorum artik ben bunlari solersem eger 2 gun iyi 3. Gun yine ayni oluyo ne degisti bilmiyorm bazen diyorum ki acaba gecim derdimi yoruyo bazen de ama yine bole olmamli diyorum ben kendimi kotu hissedyrm sevilmiyomusum gibi benmi abartiyorum bilmiyorum

Çocuktan sonra oluyor malesef bu dönemi anlayışla atlatmaya çalışın insan olgunlaşıyor biranda çocuk olunca sonra geçim derdi vs.

Çoğumuzun ortak derdi malesef canım flört dönemindeki gibi olmuyor. Artık geçim derdi, iş stresi yorgunluk derken çiftler arasında sorunlar başlıyor. Ne yapıyor mesela işten gelince tv bilgisayar cep telefonu?

Sizinde ilginiz tamamen onda değilki.
Şahsen ben çocuğuma eşimden daha çok ilgi gösteriyorum yani.
Bazı erkekler kıskanıyor belki oda öyledir zamanla içine kapanmıştır.

Aslında çocuktan sonra biz anneler en büyük değişimi yaşıyoruz doğal olarak. İlgi tamamen eşin üzerindeyken yeni bir bireyle tamamen başka bir yere yöneliyor. Bu durumda onlar da hanımların peşinden koşmak yerine kendi keyfine bakmayı tercih ediyorlar.
Sizdeki durumlar da bundan kaynaklı olabilir. En azından akşamları bebeğinizi bırakın diyemem tabiki ama tamamen ilgiyi bebekten alın. ' Ayy X biraz dur oğlum (ya da kızım) ben babanla vakit geçirmeyi özledim ' deseniz eşiniz ordan bir kıvılcım alabilir:KK48:

Çoğumuzun ortak derdi malesef canım flört dönemindeki gibi olmuyor. Artık geçim derdi, iş stresi yorgunluk derken çiftler arasında sorunlar başlıyor. Ne yapıyor mesela işten gelince tv bilgisayar cep telefonu?
Tv yada uyuyo

3 yillik evliyim 7 aylik 1 bebegim var o eski ilgili benimle konusmaktan vakit gecirmekten keyif alan adam gitti yerine konusmayan ilgisiz umursamayan bi adam geldi kendimi bana yalniz hissttiriyo onun varligini hic yanimda hossedemiyorum artik ben bunlari solersem eger 2 gun iyi 3. Gun yine ayni oluyo ne degisti bilmiyorm bazen diyorum ki acaba gecim derdimi yoruyo bazen de ama yine bole olmamli diyorum ben kendimi kotu hissedyrm sevilmiyomusum gibi benmi abartiyorum bilmiyorum
3 senedir iyiyken birden boyle olduysa kendi icinde sorunlari vardir belki? Isle alakali olabilir, baska bi sey olabilir? Erkekler fazla anlatmaz bizim gibi..

Böyle konular okuyunca evlilikten korkuyorum:bicak: O size yaklaşmıyorsa siz ona yaklaşın, birlikte bir şeyler yapmayı teklif edin

3 senedir iyiyken birden boyle olduysa kendi icinde sorunlari vardir belki? Isle alakali olabilir, baska bi sey olabilir? Erkekler fazla anlatmaz bizim gibi..
Yorucu bi isi var evet bide daha 1 ay oldu is degistirdi ben ona bu sikayetlerimi dile getiedigim.zaman yorgunum sen abartiyosn falan diyo ama bole samimi gelmiyo benmi abartiyrm bilemiyorum

Yorucu bi isi var evet bide daha 1 ay oldu is degistirdi ben ona bu sikayetlerimi dile getiedigim.zaman yorgunum sen abartiyosn falan diyo ama bole samimi gelmiyo benmi abartiyrm bilemiyorum
Sorununu anlamaya çalışmak yerine ustune alinip eşine yuklenirsen daha kotu olabilir Allah korusun.. Anlamaya calis didiklemeden bence, destek ver..

Benim cevremde gozlemledigim kadariyla yeni annelerin tek iletisimleri çocuklariyla oluyor. Yani tüm ilgisi, sevgisi cocuga. Esleriyle iletisimlerini cok düşürüyorlar. Aralarindaki sohbet de genelde cocukla ilgili oluyor. Siz de boyle olabilir misiniz acaba? Bu durumda aradaki askin ve ilginin azalmasi cok olagan bence. Eger siz de boyleyseniz, tekrar eski iliskinize donmenizi yine siz sağlayabilirsiniz.

Bütün ilgin,yada çoğu ilgini çocuğuna veriyorsun haksız mıyım? Yani sen ondan daha çok değişmişsindir onun gözünde :) bebekten önce bütün ilgin onun üzerindeydi şimdi işler değişti o da köşesine çekildi.
Onu değiştirmek de senin elinde tamamen. Git sarıl vakit geçirmek istediğini hissettir ( söyleme dile getirme) sadece film izlyelim mı özledim seninle birşeyler yapmayı filan diyebilirsin. Eminim o da değişecek.

Biz kadınlar olarak ilgiyi her zaman karşı taraftan görmeye alışkın durumdayız. Fakat erkeklerin bazen kadınlardan daha hassas ve duygusal olduğunu düşünüyorum. İçerisinde bulunduğumuz toplum yapısı itibariyle erkekler her zaman güçlü olmak zorunda sıkıntısını dile getirmemek zorunda. Çalışma hayatı öyle kolay değil sizlerde bilirsiniz. Adamlar dışarıdan eve bin bir sıkıntıyla problemle eve geliyor. Ama her şey onlardan bekleniyor. Hediye alsın, iltifat etsin, ekmek getirsin, bizi gezmeye götürsün. Onlarında başını okşayacak birilerine ihtiyaçları var gerçekten sevgiye fazlasıyla ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Evin neşesi kadındır bence kadının gönlü şen enerjisi yüksek olursa o evden kahkaha neşe mutluluk eksik olmaz. Tabi anlayışsız, katı, yobaz erkekleri kastetmiyorum. İnan bana sevgi dilinin açamayacağı kapı yok. Sen sevgini ilgini eşine ver sonra ikiniz birlikte çocuğunuza verin. Çocuğu yanına alıp iki kişilik bi dünya kurma onuda bu düzene dahil etmenin bir yolunu bul.

Back
X