KOCAM ÇOK ZAYIF

The-End

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
159
56
48
33
Arkadaşlar kocam 54 kilo çok zayıf bir türlü kilo alamıyor akşamlarıda fazla yemek yemiyor sadece kahvaltıyı iyi yapıyor hamur işini pilavı makarnayıda sevmiyor birde alkol içiyor akşamları onu içince fazla yemek yiyeside gelmiyor gün boyuda sürekli hareket halinde hiç durmuyor ne yapabilirim kilo alması için kendiside istiyor ama alamıyor az birşeyle doyuyor ısrar dedincede yiyemiyorum diyorum bende çok üzülüyorum böyle gece yatarken birşeyler içirsem kilo yapıcak şeyler söylermisiniz birde iştah açıcı şurup işe yararmı şimdiden çok teşkkür ederim

Alkol alan insanların hepsinde bi yeme sorunu var zaten. Mideleri kabul etmiyor bir müddet sonra.kusmaya başlıyor falan..sarımsak iştah açabilir

Alkol alan insanların hepsinde bi yeme sorunu var zaten. Mideleri kabul etmiyor bir müddet sonra.kusmaya başlıyor falan..sarımsak iştah açabilir
cnm zaten bira içiyor bide bira içen göbek yapar diyorlar ama bizde faydası yok sarımsagıda nasıl yedireyimki yemeklere koyuyorum

cnm zaten bira içiyor bide bira içen göbek yapar diyorlar ama bizde faydası yok sarımsagıda nasıl yedireyimki yemeklere koyuyorum
Vitamin hapları da işe yarar.eşiniz kabul.ediyosa alın bi vitamin hapı icirin.ama alkolde alırken hap.atmak ne kadar doğru olur bilemem.bosver zayif olsun iyidir zayıf kocA napcan kiloluyu

buyu kaç
simdiki 15 yasindaki çocukalr bile 60 kilodan az deil
dr a gitsin bence genel bi çekup gibi bisey yaptirsin

bide hzp boyleyse çocuklugundan beri zor degismesi bunyesi budur
ama sonradan asiri kilo verdiyse o onemli

Vitamin hapları da işe yarar.eşiniz kabul.ediyosa alın bi vitamin hapı icirin.ama alkolde alırken hap.atmak ne kadar doğru olur bilemem.bosver zayif olsun iyidir zayıf kocA napcan kiloluyu
cnm ben kilolu o zayıf hiç olmuyor biraz kilo alsa 10 kilo kadar çok iyi olcak alkon içtiği için vitamini kabul etmicek

buyu kaç
simdiki 15 yasindaki çocukalr bile 60 kilodan az deil
dr a gitsin bence genel bi çekup gibi bisey yaptirsin

bide hzp boyleyse çocuklugundan beri zor degismesi bunyesi budur
ama sonradan asiri kilo verdiyse o onemli
1.75 boyu dr. gitmesi için ikna edemiyorum çocukluğundan beri zayıfmış sadece askerde almış ondada hemen vermiş

1.75 boyu dr. gitmesi için ikna edemiyorum çocukluğundan beri zayıfmış sadece askerde almış ondada hemen vermiş
bi deri bi kemikdir valla o
dr a gitmiyorsa yapacak bisey yok
çocugnuz varli bilmiyorum ama yoksa dua etmeye baslayin simdiden babasi gibi olmasin
aynisi olma ihjtimali yuksek o zman iste asil sorun la ugrasirsniz

salep içirin. ama neden alsınki .iyi değilmi ne güzel işte uzun ince .babam kardasım olsun bnm hayalim tamda böyle bir yapıda eş aslında .

bi deri bi kemikdir valla o
dr a gitmiyorsa yapacak bisey yok
çocugnuz varli bilmiyorum ama yoksa dua etmeye baslayin simdiden babasi gibi olmasin
aynisi olma ihjtimali yuksek o zman iste asil sorun la ugrasirsniz
4 yaşında kzım var 17 kilo babası gibi olcak çok belli boyuda uzun oda bi deri bi kemik

salep içirin. ama neden alsınki .iyi değilmi ne güzel işte uzun ince .babam kardasım olsun bnm hayalim tamda böyle bir yapıda eş aslında .
cnm kıyafetle falan güzel görünüyorda soyununca valla iskeletleri çıkıyor meydana sanki böyle sıksan kırılcak üzülüyorum onu öyle görünce

Benim eşimde aynı durumda ya 178 boy 56 kilo eskiden çok iyi bi vücut yapısı vardı fakat denizde difteri kaptı bir kilo verdi bi daha hiç alamadı vitamin hapları hamur işleri falan hiç işe yaramıyor bende çözüm arıyorum

bende de aynı durum var
9 10 ay içinde nişan düğün var
adam 178 cm 56 57 kilo
ben tombik tombik geziyorum
o da çabucak doyuyor
o doydum dediğinde ben hala yiyorum
takım elbise giyince baston gibi duruyor

alkolü bırakıp spora başlarsa ve takviye alırsa çözülür benim bu tür problemlerde gördüğüm erkeklerde sporla ve protein takviyesiyle kilo alamayan çok nadir erkek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…