cnm zaten bira içiyor bide bira içen göbek yapar diyorlar ama bizde faydası yok sarımsagıda nasıl yedireyimki yemeklere koyuyorumAlkol alan insanların hepsinde bi yeme sorunu var zaten. Mideleri kabul etmiyor bir müddet sonra.kusmaya başlıyor falan..sarımsak iştah açabilir
Vitamin hapları da işe yarar.eşiniz kabul.ediyosa alın bi vitamin hapı icirin.ama alkolde alırken hap.atmak ne kadar doğru olur bilemem.bosver zayif olsun iyidir zayıf kocAcnm zaten bira içiyor bide bira içen göbek yapar diyorlar ama bizde faydası yok sarımsagıda nasıl yedireyimki yemeklere koyuyorum
cnm ben kilolu o zayıf hiç olmuyor biraz kilo alsa 10 kilo kadar çok iyi olcak alkon içtiği için vitamini kabul etmicekVitamin hapları da işe yarar.eşiniz kabul.ediyosa alın bi vitamin hapı icirin.ama alkolde alırken hap.atmak ne kadar doğru olur bilemem.bosver zayif olsun iyidir zayıf kocAnapcan kiloluyu
1.75 boyu dr. gitmesi için ikna edemiyorum çocukluğundan beri zayıfmış sadece askerde almış ondada hemen vermişbuyu kaç
simdiki 15 yasindaki çocukalr bile 60 kilodan az deil
dr a gitsin bence genel bi çekup gibi bisey yaptirsin
bide hzp boyleyse çocuklugundan beri zor degismesi bunyesi budur
ama sonradan asiri kilo verdiyse o onemli
bi deri bi kemikdir valla o1.75 boyu dr. gitmesi için ikna edemiyorum çocukluğundan beri zayıfmış sadece askerde almış ondada hemen vermiş
Arkadaşlar kocam 54 kilo çok zayıf bir türlü kilo alamıyor akşamlarıda fazla yemek yemiyor sadece kahvaltıyı iyi yapıyor hamur işini pilavı makarnayıda sevmiyor birde alkol içiyor akşamları onu içince fazla yemek yiyeside gelmiyor gün boyuda sürekli hareket halinde hiç durmuyor ne yapabilirim kilo alması için kendiside istiyor ama alamıyor az birşeyle doyuyor ısrar dedincede yiyemiyorum diyorum bende çok üzülüyorum böyle gece yatarken birşeyler içirsem kilo yapıcak şeyler söylermisiniz birde iştah açıcı şurup işe yararmı şimdiden çok teşkkür ederim
4 yaşında kzım var 17 kilo babası gibi olcak çok belli boyuda uzun oda bi deri bi kemikbi deri bi kemikdir valla o
dr a gitmiyorsa yapacak bisey yok
çocugnuz varli bilmiyorum ama yoksa dua etmeye baslayin simdiden babasi gibi olmasin
aynisi olma ihjtimali yuksek o zman iste asil sorun la ugrasirsniz
cnm kıyafetle falan güzel görünüyorda soyununca valla iskeletleri çıkıyor meydana sanki böyle sıksan kırılcak üzülüyorum onu öyle görüncesalep içirin. ama neden alsınki .iyi değilmi ne güzel işte uzun ince .babam kardasım olsun bnm hayalim tamda böyle bir yapıda eş aslında .
4 yaşında kzım var 17 kilo babası gibi olcak çok belli boyuda uzun oda bi deri bi kemik
gerçekten çok iyi olurdu :)) baya ihtiyacımız var4 yaş 17 kilo hiç fena değil gayet güzel ama.Eşiniz gerçekten çok zayıfmış,bizimkinden 20 kilo alıp sizinkine verebilsek ne güzel olurdu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?