- Konu Sahibi Dilara55333
Kıskanclıklarım guvensizligim icimde sebebini bilmedigim supheler.
Sonunda olan oldu eşim gitti !..
Dışarıya cıkmıstik bugun biraz dolastik ben toka almaya girdim çıktigmda onunden gecip yukari dogru yuruyen kadinin arkasindan bakti..
Cok afedersinz arkasindan kadinin orasina burasina bakmak ne demektir ya? tokaciya girmemi firsatmi bildin dk gozlerine hakim olamadnmi dedim??
bana yaptigi aciklama;
kafan oraya buraya gider ya bi araba gelince oyle dedi..
Kes dedim eve gitmek istiyorm dedim..
Benim bu konuda pskolojik sorunlarim vardi asiri kiskancim pskologa gitmemi istemiyo kavgalarima alissin o zaman...
Kavga cikarttim bagirdim cirkinsem neden evlendim benim oram buram guzel degilmi dedim..
Defol git dedim yarinki ise giyecegi kiyafeleri aldi ve gitti..
Elestiriye acigim ama rica ediyorm kalp kirmayin...
yeterince kirginim
Abartmışsın canım ya.. Göz bu.. ben bile kadın halimle bazı hatunlara vay deyip bakıyorum.
İlk evlendiğimiz zamanlar eşim beni bir otele yemeğe götürmüştü. önümüzde merdivenleri çıkan bir kadın vardı. Boyu en az 1,90 süper mini bir etek giymiş tam bir afet. Eşim kadına bakarken merdivenlerden yuvarlandı. Hala dost meclislerimizde kahkahalarla güleriz.Babam takılır oğlum baktın madem çaktırma diye. Bu benim geniş olduğum anlamına gelmez çünkü kadın benim için bir tehlike değil.. İş arkadaşı değil, benim bir arkadaşım değil, onun bir arkadaşı değil.. Şimdi ben o kadını neden kıskanayım ki? Yoldan geçene baktı diye kavga çıkarılmaz. Çıkarmamalısın da.. Senin kendine özgüvenin varsa ve erkek bunu hissediyorsa inan cesaret edemez.. Ama baktı diye kavga çıkarmak yersiz bence..