Kocam evi terketti..

Kıskanclıklarım guvensizligim icimde sebebini bilmedigim supheler.
Sonunda olan oldu eşim gitti !..
Dışarıya cıkmıstik bugun biraz dolastik ben toka almaya girdim çıktigmda onunden gecip yukari dogru yuruyen kadinin arkasindan bakti..
Cok afedersinz arkasindan kadinin orasina burasina bakmak ne demektir ya? tokaciya girmemi firsatmi bildin dk gozlerine hakim olamadnmi dedim??
bana yaptigi aciklama;
kafan oraya buraya gider ya bi araba gelince oyle dedi..
Kes dedim eve gitmek istiyorm dedim..
Benim bu konuda pskolojik sorunlarim vardi asiri kiskancim pskologa gitmemi istemiyo kavgalarima alissin o zaman...
Kavga cikarttim bagirdim cirkinsem neden evlendim benim oram buram guzel degilmi dedim..
Defol git dedim yarinki ise giyecegi kiyafeleri aldi ve gitti..
:(
Elestiriye acigim ama rica ediyorm kalp kirmayin...
yeterince kirginim

Abartmışsın canım ya.. Göz bu.. ben bile kadın halimle bazı hatunlara “vay” deyip bakıyorum.

İlk evlendiğimiz zamanlar eşim beni bir otele yemeğe götürmüştü. önümüzde merdivenleri çıkan bir kadın vardı. Boyu en az 1,90 süper mini bir etek giymiş tam bir afet. Eşim kadına bakarken merdivenlerden yuvarlandı. Hala dost meclislerimizde kahkahalarla güleriz.Babam takılır “oğlum baktın madem çaktırma” diye. Bu benim geniş olduğum anlamına gelmez çünkü kadın benim için bir tehlike değil.. İş arkadaşı değil, benim bir arkadaşım değil, onun bir arkadaşı değil.. Şimdi ben o kadını neden kıskanayım ki? Yoldan geçene baktı diye kavga çıkarılmaz. Çıkarmamalısın da.. Senin kendine özgüvenin varsa ve erkek bunu hissediyorsa inan cesaret edemez.. Ama baktı diye kavga çıkarmak yersiz bence..

Bütün erkekler yanında eşi,sevgilisi,nişanlısı varken başka bir kadına bakar.Hatta bazen biz bile bayan olarak bakarız.Bu çok normal Bence abartılacak bir durum değil,gereksiz kıskançlık yapmışsınız.

göz vardır çarpar dikkat çektiği için ama bu çarpan göz kadın geçtikten sonra kafa çevirtiyorsa orada dur bakalım.
bu noktada kıskançlıktan öte nasıl denir şehir serserileri vardır ya o moda geçer. normal aklı selim bir erkek kafasını çevirmez.
ama konu sahibi de kendi de söylüyor aşırı kıskanç olduğunu onun penceresinden abartılı da görmüş olabilir olayı?
kıskançlık duygusunu hiç anlamıyorum. Allah köşesinden bucağından koklatmamış bana. o yüzden böyle konularda empati yapamıyorum.

Dışarıya cıkmıstik bugun biraz dolastik ben toka almaya girdim çıktigmda onunden gecip yukari dogru yuruyen kadinin arkasindan bakti..
Cok afedersinz arkasindan kadinin orasina burasina bakmak ne demektir ya? tokaciya girmemi firsatmi bildin dk gozlerine hakim olamadnmi dedim??
bana yaptigi aciklama;
Benim bu konuda pskolojik sorunlarim vardi asiri kiskancim pskologa gitmemi istemiyo kavgalarima alissin o zaman...
Kavga cikarttim bagirdim cirkinsem neden evlendim benim oram buram guzel degilmi dedim..
yeterince kirginim

5 aylık bir evlilik.Kocaya KES,GİT,DEFOL.....Kocalarınızın gözlerine at gözlüğü takın,boyunlarına ip geçirin öyle dolaşın.Senin ki kıskançlık değil sadece,özgüvenin oluşmamış.Hemen kendini çirkin bulma psikolojisine girmişsin.Psikologluk bir durumun yok bence.Senin yapınla,düşünce tarzınla alakalı birşey bu.Ama psikoloğa gitmek istemen kocanın isteğine bağlı bir durum değil.Kendin bir bireysin.Gitmeyi düşünüyorsqan gitmelisin.Kendini yetiştir bnece,güzel bir çevre edin.Evlilik gelişimi ile ilgili kitaplar oku.

Abartmışsın canım ya.. Göz bu.. ben bile kadın halimle bazı hatunlara “vay” deyip bakıyorum.

İlk evlendiğimiz zamanlar eşim beni bir otele yemeğe götürmüştü. önümüzde merdivenleri çıkan bir kadın vardı. Boyu en az 1,90 süper mini bir etek giymiş tam bir afet. Eşim kadına bakarken merdivenlerden yuvarlandı. Hala dost meclislerimizde kahkahalarla güleriz.Babam takılır “oğlum baktın madem çaktırma” diye. Bu benim geniş olduğum anlamına gelmez çünkü kadın benim için bir tehlike değil.. İş arkadaşı değil, benim bir arkadaşım değil, onun bir arkadaşı değil.. Şimdi ben o kadını neden kıskanayım ki? Yoldan geçene baktı diye kavga çıkarılmaz. Çıkarmamalısın da.. Senin kendine özgüvenin varsa ve erkek bunu hissediyorsa inan cesaret edemez.. Ama baktı diye kavga çıkarmak yersiz bence..

:1::1::1::9::9: ay buna çoookk güldümm yaaaa...Doğru söylüyorsunuz bu arada

5 aylık bir evlilik.Kocaya KES,GİT,DEFOL.....Kocalarınızın gözlerine at gözlüğü takın,boyunlarına ip geçirin öyle dolaşın.Senin ki kıskançlık değil sadece,özgüvenin oluşmamış.Hemen kendini çirkin bulma psikolojisine girmişsin.Psikologluk bir durumun yok bence.Senin yapınla,düşünce tarzınla alakalı birşey bu.Ama psikoloğa gitmek istemen kocanın isteğine bağlı bir durum değil.Kendin bir bireysin.Gitmeyi düşünüyorsqan gitmelisin.Kendini yetiştir bnece,güzel bir çevre edin.Evlilik gelişimi ile ilgili kitaplar oku.

5yillik evli oldugnz icin bendencok faha tecrubelisinz tesekkur ederim.
Dogru soylediniz esim oyle biri degil ama sorun bende aslinda kendimi cirkin hisstmiyorum tek sorun yanlizlik..
ise girecegim insallah..
tesekkur ederm tkrar

bana yaptigi aciklama;
yeterince kirginim

arkadaşlar bir çoğunuzun yazısını okudum ve anlam veremedim garipsedim...... bakar normal demekte ne oluyor yapmayın gözünüzü seveyim...... bir erkek bir bayana bakarken temiz duygularlamı bakıyor zannediyorsunuz...... akıllarına gelenin ne olduğunu çok iyi biliyorsunuzdur..... erkek başka bayanlara bakarken başka erkeklerde kendi karısına bakıyordur fakar erkek bunun farkına bile varmaz..... seni çok iyi anlıyorum ve sana hak veriyorum..... her git denilenede gidiyorsa demekki onda sorun var .... bir erkek evde eşini yanlız bırakıyorsa sorun var demektir..... eşinin sinirle söylediğinin farkında olması gerekmezmi? tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır :52: eminimki gelecektir. geldiği zamanda eşinle sakin bi şekilde konuş aynısını sen yapıyo olsan dışarda yakışıklı erkek çok bi mini etek giyerim yada göğüs dekoltesi yeter de! başkasının senin karına bakmasını hoş karşılarmısın yada ben sürekli gelen geçen erkeğe bakıyo olsam nasıl karşılarsın nasıl düşünürsün de bir insana bi kere bakarsın oda erkekmi bayanmı diye sonra kafanı çevirirsin arkasından uzuun uzuun süzüle süzüle bakılıyorsa hoş karşılanmaması gerekir.......
evliliklerde kadının erkeğini erkeğininde karısını kıskanması kadar normal bişey olamaz elbetteki abartı olmadan ama eşinde haketmiş üzgünüm...... o yapmamış bakmamış olsaydı eminimki sende sinirle böyle bişey demezdin inşallah düzelirsiniz düzeleceğinizede inanıyorum tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır :52: benimde eşim bakıyordu artık önüne geçemedim en sonunda bir güneş gözlüğü hediye aldım bari baktığını başkaları görmesinde dedim yanında fıstık gibi karısı varken bu adamın gözü sağda solda oynaşta demesinler dedim pis bir gülücük atıp geçtim artık kendin bilirisin dedim o gözlerinde hesabı yarın ahirette sorulacak elbet....

Son düzenleme:
bana yaptigi aciklama;
yeterince kirginim

canım ya hiç sıkma canını iyi yapmışsın ben de evliyim acaba biz böyle davransak eşlerimiz ne yapar? ha bi de sen sinirle git dediysen o da alttan alıp özürdileyip gitmemeliydi. ben de yangına körükle gider oldum :40: tabi sen bilirisn hakkaında hayırlısı olsun inş.

Evden kovmakla hata etmişsin ama ben sana hak verdim.

Sen yanından ayrılır ayrılmaz etraftaki kadınları süzen bir eşin varsa,
sorun sende değil ondandır.

Bu kadar açık ve net.

Kendini de kıskancım diye şartlama.
Zira bir davranış, uyaran olmadan ortaya çıkmaz....

arkadaşlar oğunuzun yazısını okudum ve anlam veremedim garipsedim...... bakar normal demekte ne oluyor yapmayın gözünüzü seveyim...... bir erkek bir bayana bakarken temiz duygularlamı bakıyor zannediyorsunuz...... akıllarına gelenin ne olduğunu çok iyi biliyorsunuzdur..... erkek başka bayanlara bakarken başka erkeklerde kendi karısına bakıyordur fakar erkek bunun farkına bile varmaz..... seni çok iyi anlıyorum ve sana hak veriyorum..... her git denilenede gidiyorsa demekki onda sorun var .... bir erkek evde eşini yanlız bırakıyorsa sorun var demektir..... eşinin sinirle söylediğinin farkında olması gerekmezmi? tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır :52: eminimki gelecektir. geldiği zamanda eşinle sakin bi şekilde konuş aynısını sen yapıyo olsan dışarda yakışıklı erkek çok bi mini etek giyerim yada göğüs dekoltesi yeter de! başkasının senin karına bakmasını hoş karşılarmısın yada ben sürekli gelen geçen erkeğe bakıyo olsam nasıl karşılarsın nasıl düşünürsün de bir insana bi kere bakarsın oda erkekmi bayanmı diye sonra kafanı çevirirsin arkasından uzuun uzuun süzüle süzüle bakılıyorsa hoş karşılanmaması gerekir.......
evliliklerde kadının erkeğini erkeğininde karısını kıskanması kadar normal bişey olamaz elbetteki abartı olmadan ama eşinde haketmiş üzgünüm...... o yapmamış bakmamış olsaydı eminimki sende sinirle böyle bişey demezdin inşallah düzelirsiniz düzeleceğinizede inanıyorum tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır :52: benimde eşim bakıyordu artık önüne geçemedim en sonunda bir güneş gözlüğü hediye aldım bari baktığını başkaları görmesinde dedim yanında fıstık gibi karısı varken bu adamın gözü sağda solda oynaşta demesinler dedim pis bir gülücük atıp geçtim artık kendin bilirisin dedim o gözlerinde hesabı yarın ahirette sorulacak elbet....

adam oyle bi konusuyorki inaniyorum..
Normalde kendisi inancli biri ben bunu yaparmiyim bakmadm tam hatrlamiyorum bile yeminler ederniyim ben napauim daha nasil inandiriym baksam aksama kadar işteyim sokak sokak geziyorm afersn o..u yakaliuorum hirszda amacim o olsa cook dio (emniyetmensubu)
ee bende ne diyeyim artik bakiyorsa allaha havale ediyorm..

Back
X