Kocam Görüntülü Arama İsteğimi Dört Kez Reddetti

Eliffezgi

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2007
1.205
1.379
658
Canlar merhaba.Hemen konuya geçiyorum
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum,bugüne kadar eşim güvenimi sarsacak nitelikte hiçbir şey yapmadı ya da yaptıysa iyi kamufle etti ben anlayamadım.Ama neticede hiç güven sorunum olmamıştı.
Eşim geçen hafta Alanya da 5 yıldızlı bir otelde isteğe bağlı bir seminere çağrıldığını, gidip gitmemesi hakkında bana danışmak istediğini söyledi. Ben de tabiki gitmesi gerektiğini söyledim.
Gittiğinden beri sadece bir kez görüntülü konuşma yaptık.Ayrıca sürekli arayıp bunaltmak istemedim. Biraz kafa dinlesin dedim.En son dün gece kızım çok istedi.Direk görüntülü olarak aradım.Bakmadı.Bir kez daha aradım yine bakmadı.
Ardından sesli olarak aradım, baktı.Nasılsın falan filan dedikten sonra ben az önce seni görüntülü aradım dedim.O da '' Aaa öyle mi hiç duymadım şu an valiz hazırlıyorum ''dedi
Kızım seni çok özlemiş görüntülü arayalım mı seni dedim.O da'' yok ...?????şu an valiz hazırlıyorum dedi''
Belki de ne var bunda diyeceksiniz ama ben eşimi tanıyorum bir tuhaflık vardı inanın.Sanki yakalanmış gibi tedirgin oldu neyse kapattık.Sonra kızım ağlama krizine iyice girince dedim arayacağım.Hem görüntülü aramayı red etmesine hem de aranmak istememesine anlam veremedim .Sanki valiz hazırlamak çok ayıp birşey.Sanki biskolata erkekleri gibi çıplak valiz hazırlıyor töbe töbe..
Aradım yine açmadı.Bir kez daha aradım yine açmadı.
Bu kez sesli arama yaptım hemen baktı.Dedim ki çocuk bayılacak ağlamaktan bir kere seni görsün kapat.Tamam dedi.
Aradı neyse bir tuhaf haller vardı kendisinde anlayamadım ama hissediyorum.Oğlum da aynısını hissetmiş bu arada.Neyse dönüp dolaşıp aynı soruları soruyor, ee günleriniz nasıl geçti?Eee tatlım daha daha nasılsın? gibi. Yani o tedirginliği belli etmemek adına bayağı çaba sarfetti.
Önce dedim acaba kafası hoş muydu?Bize belli etmemek için kastı kendini bu kadar.Sordum o da dedi ki burada içki ne gezer?
Halbuki içkinin anavatanı kaldığı yer sonuçta.İnanmadım
Bir diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum.Saçı başı bayağı dağılmıştı.Ve çok kibar konuşuyordu.Birazdan gelecek yolda.Ben de aşırı kızgınım görüntülü konuşmaları açmadığı için.Ne yapayım nasıl karşılayayım bilemiyorum.Siz olsanız ne yapardınız?
Lütfen kırıcı incitici yorum yapmayın sonra yüzüm ateş gibi yanıyor kurbanınız olam.

ilk başta okurken abartılmış bir konu diyecektim. ama konuyu tam okuyunca hak verdim size. insan eşini tanır. sıradışı bir şey olduğu belli. gelince whatsapp geçmişine falan bakın. burdaki hanımlar biliyor nasıl bakılacağını. hatta telefon dökümüne de bakabilirsiniz. yani ben toplantı da olsam eşim dese ki oğlum çok istiyor senle görüntülü konuşmak. illa ki konuşurum

Yaaaaa kusura bakma ama aklıma gerçekten çok kötü seyler geliyor. İspat edemezsin hatalı sen olursun ama kesinlikle bu işin içinde bişey var. Oteli ara kamera kayıtlarını alıp alamayacağını sor. Telefon kayıtlarını çıkarttır. Bilmiyorum aöa gerçekten bu işte bişey var

Tuhaf bi şeyler var ama direkt suçlar gibi gitmeyin üzerine bence.Otelde kaldığı odayı biliyorsanız arayıp şu numarada kalmıştık odada atıyorum telefon unutmuşuz gibi bişey sorsanız mesela?Ters bi durum varsa anlayabilirsiniz belki

ilk başta okurken abartılmış bir konu diyecektim. ama konuyu tam okuyunca hak verdim size. insan eşini tanır. sıradışı bir şey olduğu belli. gelince whatsapp geçmişine falan bakın. burdaki hanımlar biliyor nasıl bakılacağını. hatta telefon dökümüne de bakabilirsiniz. yani ben toplantı da olsam eşim dese ki oğlum çok istiyor senle görüntülü konuşmak. illa ki konuşurum
O kadar temkinlidir ki hemen siliyor geçmişini konuşmalarını vs herşeyi

Sıkıntılı bir durum, belki de içki içmiştir dediğiniz gibi size ve çocuklara belli etmek söylemek istememiştir.
Geldiğinde anlarsınız tavırlarından halen devam eden tuhaflığı var mı yok mu?

Bana da masum gelmedi yaptığı görüntülü açmayıp sesli aramayı anında açması garip ve inanın hissediyor insan ama inşallah yanılırsınızz

Önce sakin olun tatlı dille öğrenemeye çalısın ben de süphelendim ama belki aklınıza geldigi gibi kötü bir şey yoksa bos yere güven sorunu yaşamayin

Ne desem bilemedim.

Bence cok kurcalama. Aldatma ihtimalinden korkuyorsun anladigim kadariyla, o halti yemis ise, ailesine bunu yapmayi kendine yakistirmissa bu onun kendi kalitesini gosterir. Sen guvenerek destekleyerek arkasinda durup is icin gitmesini istemissin sonucta. Eger gercekten o halti yemis ise, elbette bir sekilde anlarsin, bugun olmazsa yarin. Icini supheyle doldurma, dondugunde davranislarina dikkat et, uyanik ol. Uzerine uzerine gitmek bence cokta dogru degil.

Sıkıntılı bir durum, belki de içki içmiştir dediğiniz gibi size ve çocuklara belli etmek söylemek istememiştir.
Geldiğinde anlarsınız tavırlarından halen devam eden tuhaflığı var mı yok mu?
Bu arada yazmayı unuttum görüntülü aramadan hemen sonra canım seni çok özledimmm yazmış bana

Back
X