Kocam Görüntülü Arama İsteğimi Dört Kez Reddetti

Bir saniye ... soylediklerinizi analiz edersek

(1) Alkol, yuce guclerden koruma gerektirecek kadar korkunc bir madde
(2) Alkol icmek, anne babaya isyan etmek demek
(3) Alkol icmek = olumsuz sekillenmek
(4) Ben alkolu savunuyor musum
(5)Alkol ile alkolizmin ayni oldugunu saniyorsunuz
(6)Alkol beyin hucrelerini yiyor kanser turune davetiye cikariyormus
(7) Alkolu tadi berbatmis, mide disari atmaya calisirmis

Bunlarin hic biri dogru degil.

(1) Alkol hic de korkunc bir madde degil, bazi genleri yatkin bunyelerde aliskanlik yaptigi dogru olsa da sorumlu sosyal iciciler alkole bagimli olmadan gayet normal hayatlarini surdurebiliyorlar. Eger aksi olsaydi dunyanin en guclu ulkeleri alkolu tamamen yasaklarlardi. Biz burada Sinif A tehlikeli maddelerden konusmuyoruz o yuzden isi dramatize edip abartmayin lutfen.

(2) Bir insanin hayatta yaptigi secimleri anne babasina bildirmesi gerekiyor mu? siz yemeginizr koydugunzu tuzu ya da cayinizi nasil ictiginizi, ne giyip ne yediginizi annenize babaniza mi danisiyorsunuz? Alkol almayla ebeveynlerle olan iliskinin ne alakasi var anlayamadim. Yani alkol alanlar anne babaya isyan icin mi iciyorlar? Cok dar bir gorus acisi.

(3)Alkol icmek olumsuz diye bir tek siz ve sizin gibi kisitli gorusleri olan insanlar dusunuyor. Dunyanin en gelismis ulkelerinin sofralarindan eksik olmayan , baris yaratan, insanlari sosyallestiren bir ickiyi eger siz de sorumlu bicimde kullanabilseydiniz bu kadar korku icinde ve asabi olmazdiniz diye dusunuyorum. Cok anksiyete icindesiniz.

(4)Alkolun "savunulacak " hic bir yani yok. Suclu mu ki savunayim cok komiksiniz.

(5)Alkolu sorumlu icenlerin cogunluk oldugu yerde bu oneriniz gecersiz.

(6) Yine soyluyorum, eger varille icmiyorsanuz alkol ne beyninize tursuya cevirir ne de kanser olursunuz. Kanser bir cesit DNA piyangosudur, genlerdeki dugmeler acik-kapali pozisyonlari kanser gelismesi icin denk gelirse kanser olursunuz. Sizin Chernobyl'den miras kalan radyasyondan ya da ulkenin dort bir yaninda bizi kavuran Radarlardan yediginiz radyasyondan ya da pazardan aldiginiz ABnin 10 kati fazlasi zirai ilac yemis sebzelerden kanser olma ihtimaliniz yuzlerce kat daha buyuk ihtimaldir. Yakinda basilmis bir bilimsel makalede sosyal icicilerin saglik durumlarinin hic icmeyenlere gore cok daha iyi oldugunu, az miktrada alinan alkolun metabolizmayi hizlandirdigini yaziyordu .

(7) Ciddi olamazsiniz. Siz hayatinizda kaliteli bir kirmizi sarap tatmadiysaniz yasamamissiniz demektir. Eger tadi anlattiginiz gibi berbat olsaydi milyarlarca insan bu mereti tuketmezdi hem de sarap endustrisi tamamen batardi.

Sanirim yasam tecrubeniz ve dunya gorusnuz cok kisitli, ama sizi yargilamiyorum. Onyargilariniz dogrultusunda oylece kalacaksiniz ama dedigim gibi gelecek nesiller sizin gibi karanliklarda abartili ve sacma bahanelerle korkularla kendini dunyadan izole etmeyecek.
annen seni alkol şişeleri içine doğurmuş heralde

(1) Alkol hic de korkunc bir madde degil, bazi genleri yatkin bunyelerde aliskanlik yaptigi dogru olsa da sorumlu sosyal iciciler alkole bagimli olmadan gayet normal hayatlarini surdurebiliyorlar. Eger aksi olsaydi dunyanin en guclu ulkeleri alkolu tamamen yasaklarlardi. Biz burada Sinif A tehlikeli maddelerden konusmuyoruz o yuzden isi dramatize edip abartmayin lutfen.

(2) Bir insanin hayatta yaptigi secimleri anne babasina bildirmesi gerekiyor mu? siz yemeginizr koydugunzu tuzu ya da cayinizi nasil ictiginizi, ne giyip ne yediginizi annenize babaniza mi danisiyorsunuz? Alkol almayla ebeveynlerle olan iliskinin ne alakasi var anlayamadim. Yani alkol alanlar anne babaya isyan icin mi iciyorlar? Cok dar bir gorus acisi.

(3)Alkol icmek olumsuz diye bir tek siz ve sizin gibi kisitli gorusleri olan insanlar dusunuyor. Dunyanin en gelismis ulkelerinin sofralarindan eksik olmayan , baris yaratan, insanlari sosyallestiren bir ickiyi eger siz de sorumlu bicimde kullanabilseydiniz bu kadar korku icinde ve asabi olmazdiniz diye dusunuyorum. Cok anksiyete icindesiniz.

(4)Alkolun "savunulacak " hic bir yani yok. Suclu mu ki savunayim cok komiksiniz.

(6) Yine soyluyorum, eger varille icmiyorsanuz alkol ne beyninize tursuya cevirir ne de kanser olursunuz. Kanser bir cesit DNA piyangosudur, genlerdeki dugmeler acik-kapali pozisyonlari kanser gelismesi icin denk gelirse kanser olursunuz. Sizin Chernobyl'den miras kalan radyasyondan ya da ulkenin dort bir yaninda bizi kavuran Radarlardan yediginiz radyasyondan ya da pazardan aldiginiz ABnin 10 kati fazlasi zirai ilac yemis sebzelerden kanser olma ihtimaliniz yuzlerce kat daha buyuk ihtimaldir. Yakinda basilmis bir bilimsel makalede sosyal icicilerin saglik durumlarinin hic icmeyenlere gore cok daha iyi oldugunu, az miktrada alinan alkolun metabolizmayi hizlandirdigini yaziyordu .

(7) Ciddi olamazsiniz. Siz hayatinizda kaliteli bir kirmizi sarap tatmadiysaniz yasamamissiniz demektir. Eger tadi anlattiginiz gibi berbat olsaydi milyarlarca insan bu mereti tuketmezdi hem de sarap endustrisi tamamen batardi.

Sanirim yasam tecrubeniz ve dunya gorusnuz cok kisitli, ama sizi yargilamiyorum. Onyargilariniz dogrultusunda oylece kalacaksiniz ama dedigim gibi gelecek nesiller sizin gibi karanliklarda abartili ve sacma bahanelerle korkularla kendini dunyadan izole etmeyecek.
Kiryil düşünsem alkolü bukadr oven savunan birini gorecegimi aklima gelmezdi :-)ne modern gorgülü hayat dolu birisiniz cok bilmis zekisiniz masallah bizler cahil kaldik vah halimize geri kafali olduk :KK9:biz dünyaya cok geriden izliyoruZ ,ilerle boöyle arastir bol bol:KK48: ama unutma gercekler eninde sonunda seninle bulusacak:KK8:

yolsuzlukta dünyada ilk 5 içindeyiz, el kadar çocuklara cinsel taciz vs yüksek, kadın cinayetleri fazlaca, insani güven düşmüş, her türlü hırsızlık, dolandırıcılık peş peşe ama birilerinin derdi insanların 2 kadehlik keyfi olmuş.

işte din eğitimini hacıdan hocadan alır, sorgulamazsanız bu durumlara düşersiniz.

ülkede her türlü pislik ayyuka çıkmış ama tek derdiniz alkol değil mi?

Allah'ım ya senin yüzünden gereksiz yere ban yedim ama tutamıyorum kendimi :))
Bu kafa yapısını bu ileri görüşlülüğü cahil kısıtlı dar görüşlü olmamayı falan kaliteli bir kırmızı şaraba mı borçlusun??
Savınız buysa, beyniniz incelemeye falan alınırsa, beyin hücrelerine olan etkisinden dolayı Trump kırmızı şarabıda yasaklar kesin..

Bunu sorgularken şüphe uyandırmamak için bir bahane üretebilirsin arkadaşın dediği gibi

Esinizi masrurbasyon yaparken aramissiniz. Once cevap vermemis israrla arayinca endiselenip acmis. Sorun olmadigini gorunce kisa kesip devam etmis. Kasmayin bu kadar. Aldatacak olsa yada yaninda biri olsa en basta zaten acmazdi o telefonu.

Ayrica bir alkol tattismasi almis yurumus. Merak etmeyin 1 2 kadehten birsey olmaz. Olmuyorda. Babam kendimi bildim bileli her aksam 1 kadeh sarap icer. Cunattesileride 2. Dahaa bir zararini ailecek gormedik.Hadi serefe o halde :)

Telefonunu yanında alıp iyice baktım gıkını çıkarmadı ve bakmadı neye bakıyorum diye Allah Allah dedim neyse
Seminer olduğunu kanıtladı zaten onda bi sıkıntı yok
Herhangi bir farklı durum sezmedim şimdilik
Eskiden nasılsa aynen öyle hatta telefonu konusunda çok rahat
Alıp bakmama birşey demiyor
Gelen msjları yanımda açıyor hiç saklamadan şaşkınım
Alkol mevzusu alıp başını gitti konumda
Oysa ben alkol kullanması ile ilgili olumsuz birşey dememiştim ama nedense buluttan nem kapanlar oldu
Onlara prim vermemek adına hepinize tek tek teşekkür ediyorum..
Benim bir derdim vardı ancak bu adını sanını bilmediğim şişede durduğu gibi durmayan içecekle -bütün kötülüklerin anasıdır, kaç yuva yıkılmıştır,kaç çocuk yetim öksüz kalmıştır,sayısız trafik kazası meydana gelmiştir-ilgili değildi. Derdimin manevrası değiştiği için konumu kapattırmak istiyorum Mune Mune ciğim rica etsem

Back
X