Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8aydır evliyim yemin ederim delircem bıktım artık bi insan herşeye küser mi ya onu dedin bunu ima ettin her seferinde gidip haklı da olsam gönlünü alıyorum ama artık delircem hepsi boş saçma sapan ya kızlar nolur yardım edin nasıl başa çıkcam ben bunla
Misilleme yapcan misilleme.
Ergenliğin dibine vur, git saçlarını jöleleyip siyah tişörtler falan giy, bütün gün kulaklıkla otur evde.
Düşür iyice seviyeyi. Bak nası adama bağlıyo.
8aydır evliyim yemin ederim delircem bıktım artık bi insan herşeye küser mi ya onu dedin bunu ima ettin her seferinde gidip haklı da olsam gönlünü alıyorum ama artık delircem hepsi boş saçma sapan ya kızlar nolur yardım edin nasıl başa çıkcam ben bunla
İşte bi yapabilsemAdam alışmış küsmelere nede olsa alttan alan biri vat. Sende kusde gorsun ebesinin nikahını
Konuşsam hep o haklıAyni durumda bi arkadasim vardi.kusen erkek cok degisik geliyor bana.neyse dedim az disini goster.hep pış pıs yapma.ucgun sonra adam noluyo demis arkadasta guzelce konusmus.adam daha dikkat eder olmus.
Siz de ise yarar mi bilemem.Kusen erkek nedir ya...o-O
Bu sefer biri bi tarafta küs diğeri öbür yanda aynı evin içinde off bilmiyorumBence umursama küsmrsine ve sende herseyi küs bakalım nasılmış görsün nazlı erkekte hiç çekilmez
En sonunda öle yapcam galiba ama daha kötü olur diye korkuyorumTakma.
Elbet kuslugu gecer birgun.
Bildigin cocuk gibi anlat gozlerinin icine bakarak. Sen su an bi bebek gibi kusup benim ozur dilememi bekliyosun ama ozur dilemiycem cunku sen haksizsin.
Ve o barisana kadr sende konusma.
Hatta sendw en gereksiz seylere kusmeye basla. Sen bana ne ima ettin diye