kocam herşeye küsüyor

8aydır evliyim yemin ederim delircem bıktım artık bi insan herşeye küser mi ya onu dedin bunu ima ettin her seferinde gidip haklı da olsam gönlünü alıyorum ama artık delircem hepsi boş saçma sapan ya kızlar nolur yardım edin nasıl başa çıkcam ben bunla

muayyen günleri olanlar biz küsen onlar, menapozada onlar girsin bari daha çok yakışır:KK45:

Bence umursama küsmrsine ve sende herseyi küs bakalım nasılmış görsün nazlı erkekte hiç çekilmez

ne gıbı şeyler mesela

Misilleme yapcan misilleme.
Ergenliğin dibine vur, git saçlarını jöleleyip siyah tişörtler falan giy, bütün gün kulaklıkla otur evde.
Düşür iyice seviyeyi. Bak nası adama bağlıyo.

Küsen kadında olsa erkekte olsa zor.yıllar geçince çekilmez seviyelere geliyor boşsns ları dahi duydum.dr görünmeli normal değil bence Allah sabır versin

Misilleme yapcan misilleme.
Ergenliğin dibine vur, git saçlarını jöleleyip siyah tişörtler falan giy, bütün gün kulaklıkla otur evde.
Düşür iyice seviyeyi. Bak nası adama bağlıyo.

aynen ya, erkekler güzellikle konuşmadan değil kısasa kısastan anlıyor, tabii çıtayı bi tık yükseltcen
ya da bi ara bi cinnet geçircen:KK48:

8aydır evliyim yemin ederim delircem bıktım artık bi insan herşeye küser mi ya onu dedin bunu ima ettin her seferinde gidip haklı da olsam gönlünü alıyorum ama artık delircem hepsi boş saçma sapan ya kızlar nolur yardım edin nasıl başa çıkcam ben bunla

canm anlıyorum seni inanki,ben de de var o nazlı kocadan,artık ben takmıorum kendi küsüo kendi barışıo,boşver hiç üstüne gitme normal davran,bi süre sonra kendi vazgeçecek.ama istikrarlı ve sabırlı ol.kolay gelsin...

Takma.
Elbet kuslugu gecer birgun.
Bildigin cocuk gibi anlat gozlerinin icine bakarak. Sen su an bi bebek gibi kusup benim ozur dilememi bekliyosun ama ozur dilemiycem cunku sen haksizsin.
Ve o barisana kadr sende konusma.
Hatta sendw en gereksiz seylere kusmeye basla. Sen bana ne ima ettin diye

Ayni durumda bi arkadasim vardi.kusen erkek cok degisik geliyor bana.neyse dedim az disini goster.hep pış pıs yapma.ucgun sonra adam noluyo demis arkadasta guzelce konusmus.adam daha dikkat eder olmus.
Siz de ise yarar mi bilemem.Kusen erkek nedir ya...o-O

normalde kadınlara nazlı derlerdi eskiden şimdi yeni nesil erkekleri nazlı oluyor :)
bu erkekler hep kadınları kıskanıyor yaa, sürekli bizimle yarışıyorlar bence ;)

Adam alışmış küsmelere nede olsa alttan alan biri vat. Sende kusde gorsun ebesinin nikahını

Ayni durumda bi arkadasim vardi.kusen erkek cok degisik geliyor bana.neyse dedim az disini goster.hep pış pıs yapma.ucgun sonra adam noluyo demis arkadasta guzelce konusmus.adam daha dikkat eder olmus.
Siz de ise yarar mi bilemem.Kusen erkek nedir ya...o-O
Konuşsam hep o haklı

Bence sizde alttan almaya alıştırmayın :( Bir yerde okumuştum erkeklerin zaten annesi var siz onlara eş olun diyordu eş olun sizde umursamayın yada o küsüyorsa siz daha çok küsün bide öyle deneyin bakalım nolcak ?

Takma.
Elbet kuslugu gecer birgun.
Bildigin cocuk gibi anlat gozlerinin icine bakarak. Sen su an bi bebek gibi kusup benim ozur dilememi bekliyosun ama ozur dilemiycem cunku sen haksizsin.
Ve o barisana kadr sende konusma.
Hatta sendw en gereksiz seylere kusmeye basla. Sen bana ne ima ettin diye
En sonunda öle yapcam galiba ama daha kötü olur diye korkuyorum

Sen daha cok küs ondan... benim esimde o küsen nazli kocalardan biri simdi bende ona aynısını yapıyorum empati yapsın diye.. gerçekten de bir kac seferdir işe yarıyor.

Back
X