• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam hiç romantik değil üstelik Gamsız....:((*

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
Ufak bir sorun olarak bakmayın .çünkü gerçekten sinek küçük ama mide bulandiriyor.
Eşim iyiligine iyi ev islerind yardim eder akilli usludur ama hiç rimantik değil..sürpriz nedir bilmez o islerden HIC anlamaz...
kırılırim bu sefer sakinlesince konuşalım der gider baska odaya. Ama ben defalarc soyledim ben sinirliyken beni yalniz birakma sakinleştir yoksa kendimi değersiz hissediyor diye. Gercekten cok üzülüyorum ve uzuyorum da sonunda..bunun yuzunden kac kez bebek istegimizi de ileri attik..bosanmaya kadar gidiyor bu durum ama bosanmaya da yanasmiyoruz .arkadaslarimi görüyorum gullu masalar hediyeler...bizimki anornal mi ya da anormal bir istek mi bu...çok sey istemiyorum sevgisini göstersin

Ufak bir sorun olarak bakmayın .çünkü gerçekten sinek küçük ama mide bulandiriyor.
Eşim iyiligine iyi ev islerind yardim eder akilli usludur ama hiç rimantik değil..sürpriz nedir bilmez o islerden HIC anlamaz...
kırılırim bu sefer sakinlesince konuşalım der gider baska odaya. Ama ben defalarc soyledim ben sinirliyken beni yalniz birakma sakinleştir yoksa kendimi değersiz hissediyor diye. Gercekten cok üzülüyorum ve uzuyorum da sonunda..bunun yuzunden kac kez bebek istegimizi de ileri attik..bosanmaya kadar gidiyor bu durum ama bosanmaya da yanasmiyoruz .arkadaslarimi görüyorum gullu masalar hediyeler...bizimki anornal mi ya da anormal bir istek mi bu...çok sey istemiyorum sevgisini göstersin

benim kocam da romantik değildir
yapacaksa da yüzüne gözüne bulaştırır
en son anneler gününde telefon alacaktı tabi bana o kadar belli etti ki anladım alacağını
çiçek falan almaz ama kalbi iyidir yüreği iyidir
böyle düşün.arada siz yapın belki utanır hem öğrenir:8:

Romantik değil diye mi sinirleniyorsunuz yani? Ve bu siniriniz onu boşamaya gidecek kadar ileri derece? :44:

.

benimkide romantik değildir,
her defasında da ''aşkım ben yapmak istemediğimden değil, akıl edemediğimden''' :9:
ama ben naptım, çözdüm adamı :ssz:
madem sen akıl edemiyosun, ben ederim senin yerinede dedim :52:
yakın tarihten bir örnek ;
sevgililer gününde 1 gün izin aldım,
haftasonuyla beraber 3 günlük kapadokya ayarladım,
Gittim müzekart aldım, örenyerlerini gezelim diye,
otelimizi ayarladım, parasını gönderdim..
akşam işten geldi, aldım bilgisayarı kucağıma, açtım oteli..
burası neresi dedi..
senin bana sevgililer günü hediyeennn dedim :16:
''hahhh iyi yapmışsın, bana böyle şeylerle gel hatun''' diyo Odunummm :16::38:

Bence sizin evliliğiniz de bir sorun yok, bu monotonluk sizi sıkmış takıcak şeyler arıyorsunuz.
Herkesin ki çok mu romantik sanki.
Bazen kafayı yediriyor bana ama alıştım bence sende eşini olduğu gibi kabullen.
Arada sen ona jest yap belki o da alışır ama huylu huyundan vazgeçmez. Tecrübeyle sabit

özel günlerinde mi süpriz istiyorsunuz yoksa genelde mi?

bunun için boşanma lafını etmeyin.

birşey anlatayım. ben küçüktüm. annem eve gelip "Ayşe'nin (ismi yanlış) eşi Ayşeye her zaman hediyeler alır, hiç bir özel gününü unutmaz" diyordu babama. babam annemi severde öle özel gün anlayışı yoktur... bir gün annem babama gelip dedi ki "meğer Ayşenin eşi aldatıyormuş, suç bastırmak içinde hediyeler jestler yapıyormuş, aman bana birşey alma istemem" :27:... hepimiz güldük. kadının aldatılmasına değilde annemin anlatmasına güldük...

her defasında da ''aşkım ben yapmak istemediğimden değil, akıl edemediğimden''' :9:
burası neresi dedi..

süpermiş... ne güzel yapmışsın öle...

burası neresi dedi..

aynen biz birbirimize benziyoruz biraz bende öyle evlilik yıldönümümüzde onun için neler neler hazırladım kendiside tek bi gül alsın istedim oda hediye filan anlamaz 30 sefer söyledim çiçeğimi unutma çiçeğimi unutma diye :) en sonunda bıktınaldı bende mutlu oldum oda tabi bunlar hep geride kaldı :(
Ben kendisine kazaklar montlar gömlekler neler neler alırım onun aklına bi çöp almak gelmez .. Herkes değişik işte :)

süpermiş... ne güzel yapmışsın öle...

baktım bişey yaptığı, bi inceliği, bişeyi akıl etmişliği yok,
ne kendimi üzücem dedim :21:
temmuz evlilik yıldönümümüz,
şimdi yerini yapıyorum onun :D
''sanki beni istanbula götürecekmişsin, kızkulesi falan yapacakmışız gibi geliyo bana'' diyorum :1:
her fırsatta duyuruyorum bunu, ''sanki bi akşam bilgisayarı getirip, buda istanbuldaki otelimiz diyceksin gibi geliyo banada '' diyo garibim :9::9:
yaparım, acımam :21::21:

burası neresi dedi..

Kizlar öyle ozel gün olmasi falan şart değil durdistemiyorumlenmeksizin yani kavga ettigimiz icin değil;) bir surprize kafasini yorsun istiyorum...en yakin arkadaşımin eşi de odunun onde gideni esi oyle söylüyor:)) ama yeri geldiginde hos insani ozel hissettirecek surprizler yapıyor ve sirf eşini mutlu etmek icin kendini degistiriyor...benimki böyle hiç uğraş vermediginde kendimi onun gozunde değersiz hissediyorum ve bu beni cileden cikariyor..bir insanı görmezden gelmek ona yapılan en büyük kötülüktur derler ya ha iste ben onu yaşıyorum ve dün gece söylene soylene ne onu uyuttum ne kendim uyudum aksam 8 den gece 2 lere kadar kavga etttik..ya kirgin oldugumda bari hemen gitme ama yok benim asik suratini gormek istemiyormus :(((

Kizlar öyle ozel gün olmasi falan şart değil durdistemiyorumlenmeksizin yani kavga ettigimiz icin değil;) bir surprize kafasini yorsun istiyorum...en yakin arkadaşımin eşi de odunun onde gideni esi oyle söylüyor:)) ama yeri geldiginde hos insani ozel hissettirecek surprizler yapıyor ve sirf eşini mutlu etmek icin kendini degistiriyor...benimki böyle hiç uğraş vermediginde kendimi onun gozunde değersiz hissediyorum ve bu beni cileden cikariyor..bir insanı görmezden gelmek ona yapılan en büyük kötülüktur derler ya ha iste ben onu yaşıyorum ve dün gece söylene soylene ne onu uyuttum ne kendim uyudum aksam 8 den gece 2 lere kadar kavga etttik..ya kirgin oldugumda bari hemen gitme ama yok benim asik suratini gormek istemiyormus :(((

ama gerçekten düşünemeyebilir, ben asla sevgisinden yada değerimden şüphe etmem :38:
benimkide uğraşmaz, bak herşeyi hazırladım diyorum :1:
bence bu derece kavga sebebi olmamalı..
sen yap, gözüne soka soka sen ayarla, sen sürprizler yap..
günü gelir oda bişey yapmaya çalışır,
insanlık için küçük kendi için büyük bişe olabilir bu :9:
odunlar işte naapalım :ssz:

aynen biz birbirimize benziyoruz biraz bende öyle evlilik yıldönümümüzde onun için neler neler hazırladım kendiside tek bi gül alsın istedim oda hediye filan anlamaz 30 sefer söyledim çiçeğimi unutma çiçeğimi unutma diye :) en sonunda bıktınaldı bende mutlu oldum oda tabi bunlar hep geride kaldı :(
Ben kendisine kazaklar montlar gömlekler neler neler alırım onun aklına bi çöp almak gelmez .. Herkes değişik işte :)

Deli olurummmmm ya....Benim için buu kavga sebebidir.beb sevgi gormek istiyorum oyle kuru kuruya seni seviyorum en kolayi

bu bdvdeki konular bir alem ya..
kimisi kocam aldattı diye açar konuyu ,kimisi de romantik değil boşanmaya bile geldi diye ..
aldattı mı hayır ,içkisi kumarı var mı hayır ,karı kız ayakları var mı hayır ,eee daha ne istiyorsun ,e ama romantik değil boşayacağım .
ne denir ki :ssz: şükretmek farklı bir olay gerçekten ,şükrü bilmeyene de ne söylesek boş :ssz:
kimisi romantik olmasın yeterki yukardakileri yapmasın der ,kimisi de farketmez yapsa da olur yeter ki romantik olsun mu :26:
var bu işte bir iş ama nerde ..
biz kadınlar doyumsuz muyuz acaba :37:

hadiste şöyle buyuruluyor: Bir mümin erkek bir mümin kadına buğzetmesin. Çünkü onun bir huyunu beğenmezse başka bir huyunu beğenir. bence bu bizim icin de gecerli. Yazik etmeyin yuvaniza bir yuva kolay kurulmuyor.

hepimiz severiz süprizleride vıdı vıdı yaparken bir işe yaramıyor işte. sadece adamlar dahada bunalıyor... birde adet döneminde değilsin dimi... ozaman daha çok batıyor ya...

hepimiz severiz süprizleride vıdı vıdı yaparken bir işe yaramıyor işte. sadece adamlar dahada bunalıyor... birde adet döneminde değilsin dimi... ozaman daha çok batıyor ya...

7 gün var ...ama var bir hassasiyet evet..Eşim bazen takılır çift çift mi yumurtluyorsun nedir diye :-D

Back
X