kocam için futbol mu benmi? kafam çok karışık

peri_m

annesinin canı,bitanesi..
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
1.338
1
158
İstanbul
slm bayanlar öncelikle bu benim ilk mesajım sölim çünkü yanlış yere konu açıyosam da artk kusruma bakmayın:) ben 2 yıllık evliyim ve aslında genel anlamda mutlu görünen bi ewliliğim war.ama benim içimde hep tarif edilemez çelişkiler var.eşimin beni yeterince sewmediği,öncelikleri ve onu mutlu eden şeyler beni çok çok çok üzüyo.futbol izlemeyi ve 29 yaşında hala ps oynamayı benle bi haftasonu vakit geçirmeye ya da arkadaşlarmızla toplandığımızda bi film seyretmeye tercih ediyo.bu akşam da aynı olay oldu.ben maç izlemektense farklı şeyler yapabileceğimizi sahile inbilceğimizi söledim o ne dedi tahmin edin. ben bu maçı aylardır bekliyorum.!!! ve tartıştık..şimdi o içerde bense kendimi bu odaya kapattım çünkü her seferinde böyle basit bi konuyu tartışmaktan yoruldum.. neredeyse istenmediğimi düşüneceğim:1no2:
ilk mesajım uzun oldu daha da yazarımya neyse okuyanı da düşünmek lazım..belki bana bi öneriniz olur bu ruh halinden kurtulmam için.en azından odaman çıkmam için:a015:

canım futbol bi çok erkek için tutkudur.bugün olduğuna göre olay beşiktaş maçından kavga ettiniz sanırım.gerçekten önemli bir maç izlemek istemesi normal bence.ve sen de kendini futbolla kıyaslama içine sokma derim ben.her zaman mı bu şekilde davranıyor sana yani hep kendi istekelrini mi düşünüyor?

bilmiyorum ki herkesin eşi mi böyle? ama ben planlar yapmışken birden bana maç war demesi ilk defa olmuyo..ben memurum ve kalemimde birçok erkek çalışma arkadaşım war.tüm gün futbolun f sini konuşmuyolar. eve gelince de böyle ikinci plana atılmak inanın hiçççç sineye çekilmiyo.sağolun yorumunuz için bu arada.

Canım kendini üzmeye değmez ya... Futbol sever erkekler bu bir gerçek, ama emin ol, senden çok sevmiyor futbolu... sen onun için her seyden degerlisin emin ol ... kaydirigubbakcemile5

inşalaahhh öledir:) ama bu şu an küs olmamız ve bu hafta sonumuzun zehir olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabi.sağol canımmopuyorumnanaktan

maç bitmiştir canım.hadi kalk şimdi biraz yürüyelim de bakalım ne yapacak

ne kadar iyimsersiniz..ben öyle olamıyorm maalesef.içerde yüzünü dökmüş oturan asi e huysuz bi adam war.maçıda 11de başlayacak bu arada,yabancı maçmışş.o benim yanıma gelse hadi dese ben heemen yumuşarım ama bn gidince o iş zor biraz.kendini haklı sandığından sonuna kadar diretir de barışmaz..biz kaderimize razı olcaz artık. bende oturur saatlerce internette zaman öldürürüm.oysa benim ne planlarım wardı her zaamanki gibi suya düştü:1no2:

ne kadar iyimsersiniz..ben öyle olamıyorm maalesef.içerde yüzünü dökmüş oturan asi e huysuz bi adam war.maçıda 11de başlayacak bu arada,yabancı maçmışş.o benim yanıma gelse hadi dese ben heemen yumuşarım ama bn gidince o iş zor biraz.kendini haklı sandığından sonuna kadar diretir de barışmaz..biz kaderimize razı olcaz artık. bende oturur saatlerce internette zaman öldürürüm.oysa benim ne planlarım wardı her zaamanki gibi suya düştü:1no2:

e maç 11de ise insan saat 11e kadar neler yapar.hem seni de krımamış olurdu.bu durumda haklısın canım.ah bu erkekler alsanaalsanasmile

cnm benim tabi ki eşinLe oLan durumunu bize anLattığın kadarıyLa biliyoruz.Ama bence çok fazLa takıLma.Canını bu kadar sıkma kıyamam.Biraz eşine karşı pozitif oL bu konuda.Çünkü erkekLer için futboL gerçekten önemLi.Eğer sen bu maç benim için çok önemLi aylardır onu bekLiyorum dediğinde tamam hayatım peki ama izLedikten sonra dışarı çıksak,benim için de bu çok önemLi,seninLe sahiLde başbaşa oLmak vakit geçirmek istiyorum dediğinde tepkisi ne oLucaktı??

Ben senin yerinde oLsam onunLar beraber maçı izLerim,eğLenirim,eşimLe oLmanın tadını çıkarırım.BeLki sen böyLe davrandığında farkLı bir tutum sergiLer.

Dediğim gibi çok ayrıntı biıLmediğim için akLıma bunLar geliyor sadece...

Biraz empati yap tatLım oLur mu ...

Bence her ikinizinde hoşlandığı konular vardır. onunkide futbomuş bizimki gibi rahat bırak bence.gitme üstüne.sende otur seyret zevk almaya çalış.sende ona sevdiğin bırşeyi beraber yapmak istediğini veya seyretmekten hoşlandığın bır şeyi söyle beraber de yapabilirsiniz.topla kendini bir tutmakaydirigubbakcemile3 bende öyle düşünürdüm bir zamanlar ama yanlış bir düşünce.:kahve:

bunun için kendini üzme cnm herkesin farklı hobileri vardır
benim eşimde bütün maçları takip eder bende o saatlerde başka meşgaleler bulurum kendime :1closedeyes:sonra ortaklaşa başka planlar yaparız ps oynamayı benim eşimde seviyor birlikte oynuyoruzyerimseniben seninle hiç ilgilenmezse hep nette zamn geçiriyorsa dışarda kendi başına gezmek istiyorsa sorun olabilirdi

Maç var ise ve maçı seyretmeyi tercih etmişse, bu konuda sevgiyle bağlantı kurma. Konu maç olunca maçı tercih etmesi normal bir durum. Ama diğer durumlarda seninle vakit geçirmekten kaçıyorsa, sana az zaman ayırıyorsa, ilgilenmiyorsa ve bu konu senin gözüne ciddi anlamda batma derecesine gelmişse, evet orada sıkıntı olabilir.

Canım bence sorun denicek bişey yok ortada, eşin maç izlemek istiyorr ve bu tutumundan asla vazgeçmicektirr sen ne istiyosunnn, dışarıda çıkıp dolaşmak mı yoksa onunla vakit geçirmek mi?
Sen kocana hadi dışarı çıkalım dediğinde kocan sana hayır maçım var çıkmam dediği zaman, kavga çıkarmak yerine peki ozaman benm istediğim seninle vakit geçirmekti deyip, mısırıda patlatıp sonra yanına geçip otursaydınn hem birlikte vakit geçiricektiniz hemde o çok sevdiği maçını izlemiş olucaktııı.. Biz kadınlar biraz erkeklerin huyuna gidicek şeyler yapmazsaak daha çook odalara kapanırızz.. Belki bir daha ki dışarı çıkma teklifini o sana yapıcaktı, yada teklifini daha sonra tekrar sunsann kabul edicekkti.. ınatlaşmaya devam edersinizz herkez kendi bildiğini okurr canımm

ah canim aynisindan bende de var..haftada 2 kere giderdi.her gidisinde kavga cikarirdim,yine de giderdi kosarak nerdeyse..mac olunca yorgunum ama napim iste,ariyorlar diyor..sanki dersin pele..onsuz mac yapmazlar.simdiki taktigi bana ne istesem yapiyor yanimdan ayrilmiyo,kesin mac var bugun diyorum evet diyo:))senin rizan olmayinca kazanamiyoruz bisey cikiyo,kesin benimki istemeden yolladi diyormus.zaten yalnizim,birde o birakip gidiyo.artik kafa dinliyorum hatta hergun git diyorum:)haftasonu da basbasa kalamiyoruz ark.ariyo yere gidelim diye.kizdigim seyleri artik iyice ogrendi simdi atlatabildigi kadar atlatiyor onlari.kavga cikarmaya degmez,inadina giderler..yasak olunca daha bi tatli geliyor tabi..alisacaksin ben kabullendim.o da biraz degisti bu konuda.

Son düzenleme:
Şu erkeklerin futbol aşkıda beni öldürüyor :mymeka:
Allasen ne varsa bu futbolda
Ben izlettirmezdim :dilcikar:
İzletmemek içinden elimden ne geliyorsa onu yapardım:ecrin_bebek:

sizin yerinizde olsam giyerim şortumu hadi maç yapalım arkadaları ve eşlerini çağırıp derdim.Bakın size nasıl hayran kalıyor görün:)

aynı dertten ben de muzdariptım
kesintisiz 24 saat maç izlese bıkmazdı eşim kendisi de futbolcu olduğu için
bunalmıştım artık
ama şimdi eşim asker
tv de bana kaldı pc de
ama hiçbir anlamı yok onsuz keşke o olsaydı da sabahlra kadar maç izleseydi ben de onun o güzel yüzünü :(

benım eşimde maç hastası bekarken daha kotuymuş evlendıkten sonra azaldı dıyolar azı buysa sadece maçlara arada gonderıyorum bızde hem dsmart hem dıgıturk var bırı bıtıyo bırını açıyor bı yere gıdeceksek maç varsa gtmyrz yada o satte kadar eve gelıyoruz duşunun artık kendı takımının harıcındekı maçları,yabancı maçlarıda aynı zevkle ızlıyor

Son düzenleme:
benım eşimde maç hastası bekarken daha kotuymuş evlendıkten sonra azaldı dıyolar azı buysa sadece maçlara arada gonderıyorum bızde hem dsmart hem dıgıturk var bırı bıtıyo bırını açıyor bı yere gıdeceksek maç varsa gtmyrz yada o satte kadar eve gelıyoruz duşunun artık kendı takımının harıcındekı maçları,yabancı maçlarıda aynı zevkle ızlıyor

bizdede hem dıgıturk hem d smart var
askere gitmesine rağmen iptal ettirmedi dıgıturkü boşuna fatura ödüyorum

Back
X