kocam için futbol mu benmi? kafam çok karışık

bizdede hem dıgıturk hem d smart var
askere gitmesine rağmen iptal ettirmedi dıgıturkü boşuna fatura ödüyorum

a.s maç kolık bunlar senınkıde maç zamaları bıletıxten yada karaborsacılardan gızlı gızlı bılet araştıyordur sonrada sen ıstersen annene gıt dıyordur ozlemışsındırhihoyyytaslında dıgıturk benımde ışıme yarıyo dızılerı kaydedıyorum ızleyemecegım zaman sonra ızlıyorumkaydirigubbakcemile3

benim nişanlım da futbol hastası
bile bile aldım yapıcak bir şey yok
üniversitenin futbol takımından birine aşık olunca olacakları sineye çekiyorum.
biz tabi aynı evde yaşamıyoruz daha ama
maç saatinde asla aramam
hele galatasaray yenildiyse ertesi güne kadar arayamam mümkün değil
hani ararım da ters ya da soğuk konuşcak kendimi üzecegime aramıyorum
evlendikten sonra da haftada bir Galatasaray maçı olur şimdi Denizlide evlendikten sonra ıstanbula gelince kombine almayı düşünüyor
ee bunun şampiyonlar ligi var uefası var
her hafta arkadaslarıyla mutlaka oynar
artık maasının yarısı kombine ücreti digitüruk d smarta gidicek herhalde
ben de ya futbolu sevmeyi öğrenicem ya da o saatlerde kendimi oyalamak icin baska bir hobi edinicem

bende dyorum bazen esime kese aziz yildirim olsaydim. veya keske fenerbahce olsaydim

benim nişanlım da futbol hastası
bile bile aldım yapıcak bir şey yok
üniversitenin futbol takımından birine aşık olunca olacakları sineye çekiyorum.
biz tabi aynı evde yaşamıyoruz daha ama
maç saatinde asla aramam
hele galatasaray yenildiyse ertesi güne kadar arayamam mümkün değil
hani ararım da ters ya da soğuk konuşcak kendimi üzecegime aramıyorum
evlendikten sonra da haftada bir Galatasaray maçı olur şimdi Denizlide evlendikten sonra İstanbula gelince kombine almayı düşünüyor
ee bunun şampiyonlar ligi var uefası var
her hafta arkadaslarıyla mutlaka oynar
artık maasının yarısı kombine ücreti digitüruk d smarta gidicek herhalde
ben de ya futbolu sevmeyi öğrenicem ya da o saatlerde kendimi oyalamak icin baska bir hobi edinicem

Ttıpkı senin gibi ben de bilerek aldım
ama bu kadarını tahmin etmiyordum
aşırısı bizi birbirimizden uzaklaştırdı
ilk önceleri o maç izlerken ben başka şeylerle uğraşıyodum baktım olmuyo ben de maçı sevmek ve izlemek için zorladım kendimi sırf onunla vakit geçirebilmel için
ama malesef en fazla 1-2 maça tahammül edebildim o da barcelona yada real madrid gibi gerçekten kaliteli futbol oynayan takımların maçlarına...

ha bizim bir de iddaa belamız var ki üstüne o da eklendi mi tamamen uzaklaşıyosun sevdiğinden çünkü adam ya tv başında maç izliyo ya da pc de izleyemediği diğer maçların sonuçlarına bakıyo

bazen acaba başka bir gezegende mi yaşıyorum diye soruyorum kendime

dediğim gibi şimdi askerde ve hala bana bazen telefonda maç sonucu sorar
döndükten sonra da haytımızda (maç anlamında) hiçbir değişiklik olmayacağını biliyorum:oklava:

erkek bu futbol sever çok saçma olsada ona göre çok anlamlı napıcaksın ki ama sevio deemek seni sevmio demek değil ki,mesela biz her gs maçında herşeyi durdururuz mecburen çünkü aşkım maç var bitince devam etsek olur mu dio bende tamam diorum artık napim kaç kez tartıştık falan ilk zamanlar ama artık alıştım bende yani izlesin napim iki saat bensiz geçirsin diorum madem oluo bitio yanikaydirigubbakcemile3

benim eşim de hasta derece de bjk lı,bende aynı dertten muzdaribim,Türkiye liglerini geçtim yabancı liglerin maçlarını bile izler,bjk maçları olduğu gün hiç bir yere söz verme diyo,daha hayatında ben yokken,her yıl kombine alırmış,her maçına gidermiş,il il gezermiş maç neredeyse bizim ki orada yani,ama biraz duruldu,tavrınızı koyun bence,o kadar da değil yani...mesela kuzenimin düğünü bjk-trabzon maçına denk geldi,yine bi lig tv bulup maçı izleyip öyle geldi yaa,iğrenç bi tutku bence...akrabalarım da bana kocamı soruyolar:):)

Back
X