• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam isiz....

hiçteyse kaynanan kayınpederin benimkilerin yaptığı gibi onu yapıcaz bunu yapıcaz diyipte
kandırmamışlar
şimdi noldu fossss

arkadaşım bence eşinde biraz sallamıyor bu durumu sonuçta erkek dediğinde pazarda limon satar yine evinin rıskını çıkartır arkadaşım bildiğim tek şey allah insanın rıskını kestiyse canını da alır onun için eşinle konuş bir an önce bulmaya baksın iş gerekirse tehtit edin

ben de çok mutsuzum arkadaşlar!benim de eşim iflas etti:(şimdi cüzi bir ücretle çalşıyor.ama iflastan kaynaklanan birçok borcumuz var:(borçlarını kapatmak için birçok kredi çektik ve bunları ödüyoruz.bir anlamda borcu taksitlendirdik.öde öde bitmek bilmiyor ve bir sonraki aya nasıl dayanacağız diye nasıl kapatacağız diye düşünmekten perişan oluyorum.elde avuçta bir kuruş kalmıyor.kimse kimseye yardım etmek zorunda değil ama ailesinin durumu iyi. oğullarının bu halini görüp en ufak bir destek olmadı ailesi
:(ufacık bir el uzatmadı:(bu ayda çocuk kreşe gitmesin ben idare ederim demedi annesi:((her gün günden güne gezdi:(ev kirası,kreş parası,büro kirası,banka kredileri,kredi kartları derken tümüyle boğuldum
:((((evlendim evleneli sadece borç ödüyorum:((eşim de çalışıyor ama kazandığı birşeye yetmiyor:((çok sevdim eşimi hala da seviyorum ama şimdi keşkeler de girdi hayatıma ve mutsuzummmmmmmmmm

Bir erkek herşeyden önce çalışkan olucak İşsiz kalmak normal ama 4 sene çok uzun bir zaman. Gerekirse gevrek sat işportacılık yapar bi insan bu kadar sürede. Bence çalışın o sizdeki azmi görür belki çabalar. Kocanız depresyona girmiş onu motive etmekte size düşüyor.

Bir erkek herşeyden önce çalışkan olucak İşsiz kalmak normal ama 4 sene çok uzun bir zaman. Gerekirse gevrek sat işportacılık yapar bi insan bu kadar sürede. Bence çalışın o sizdeki azmi görür belki çabalar. Kocanız depresyona girmiş onu motive etmekte size düşüyor.

katılıyorum size

ayrıca erkeklerin yaptığı en büyük hata ; kendi işim olsun , karışanım edenim olmasın...

zor bir durum .allah kimsenin başına vermesin.
siz kesinlikle çalışın.

Bir kadin her zaman calismali... kocaniz yaninizda bile olsa bunu gelecekte ne olacagi belirsiz. her insan onunu gorebilmeli. 4 yil ne demek.... standart insan omrunun 15 de biri... yani siz nasil sabirli iseniz... holding sahipleri bile hergun isine gidiyorlar...

bi akar para var heralde,yada 4 senedir cepten yiyosunuz,buna can dayanmaz eğer öle isekafamçokkarıştı
eşinizi çok seviyorsunuz iyi hoş,neye el atsa kuruyo şansız oda tamam,ama bu bahane olabilirmi sizce?
en kısa zamanda kocanız kendine bence bi iş bulmalı,madem sizide çalıştırmıyo!
yadırganmıycak gibi değil kusura bakmayın ama,4 senedir çalışmayan bi eşiniz var..ne kadar gelir gelirse gelsin,evin erkeği çalışmalı..millet 60 yaşında bile çalışıyo işinin başında..

canım benim eşin calışmak istede ekmegini taştan cıkartır garsonluk yapar en basiti inşaatta calışır pazarda calışır bence konuşmalısın hayatın zorlukları bir eve parasız ne alınır eşim calıştıgı halde yetişemiyoruz işin zor allah kolaylık versim

evet zor bir durum benimki.öyle bunaldımki.evlendiğimiz zman eşimim işleri iyi değilmiş.bize söylemediler.1 yıl sonra eşim iflas etti.dükkanı kiraya verdi.ve 4 yıl çalışmadı evde oturdu.ne bunalımlar atlattım.kaynanamlardan gık yok tabi.neyse baya dişimi sıktım.ne kocamı nede ailesini incittim.sabır dedim.iyi olacak dedim.eşim bir dedğimi iki etmedi.ama evde işte.gurur meselessi çok yaptım.arkadaşlarım akrabalarım herkes laf etti.laf sokuşturmalar -hazır yemeciler filan fistan-sen üniversite mezunusun bu adamı niye aldın-kocan tembel filan.önce aileme anlatıyordum.sonra abilerim ablalarm zamanla bunları bana karşı kullanıyorlardı.ama eşim çok iyi bir insan ve kocamı çok seviyorum.
ama gelgelelim işşiz.benim çalışmam onu çok incitiyorki çalışamam izin vermiyor.ne yapacağımı bilemiyorum.3 eltim var.okumamaışlar ama eşleri üniversite mezunu.ben okumuşum eşim okumamış.kimsenin hayatında gözüm yok.ama ister istemez özeniyorum.gururum çok inciniyor.aldıklarını gezdiklerini gizliyorlar.(kaynanamın böle huyu var)sanki onları görünce bende kocamdan isteyecem diye.

hem kocama kızıyorum işşizliği yüzünden.ama gerçekten şans işte.adam neye el atsa kuruyor.etrafın daima sormasından çok moralim bozuluyor.içim öle acıyorki.kendimi kötü hissediyorum.içim öle acıyorki.

kayınpederimle konuştum.bana diyorki canını sıkma diyor.kaynanam her daim suspus.ben bunlara layık değilim diye düşünüyorum.ve eltilerimin bana acıyarak bakması gururumu onurumu incitiyor.abartuyormuyum kızlar.inanının :oklava: bunaldım.:mymeka:

bekarken sorun olmuyor ama evlendıkten sonra bazı gercekler ortaya cıkıyor cevre baskısıda eklennce hoş olmuyor gercekten tamam herşey üni mezunu olmak degil ama bayan universite mezunu olup kocanın olmaması issiz olması zor gerçekten insallah düzelir en yakın zamanda bu durum

Back
X