Kocam kocam kocam.. offfff

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.992
5.203
398
Hanimlar esimi cok sewiorm onunda beni sewgigine inanirim.. aslinda romantik biridr ole odun falan degildir tabii her erkek gbi war odunlukarida artik napcan.. konuyu geliym..
esim isteyken bni sık sık aramaz belki bir max 3. msjlasiriz msj olur ona brsey demem ama aramada sıknti war arama yerine hep msji kullanir.
nisanlykende boleydi araynca knsur annemlere gidince gece yatmadam arar bir saat bile knsriz ama gun icerisnde az arar kac kez knstm kac kez ama yok huy etms... napim hep ben mi arayim yoksa bu durumu kabul mu edeym cunkunartik skldm bni nie aramiosn demekten

Hanimlar esimi cok sewiorm onunda beni sewgigine inanirim.. aslinda romantik biridr ole odun falan degildir tabii her erkek gbi war odunlukarida artik napcan.. konuyu geliym..
esim isteyken bni sık sık aramaz belki bir max 3. msjlasiriz msj olur ona brsey demem ama aramada sıknti war arama yerine hep msji kullanir.
nisanlykende boleydi araynca knsur annemlere gidince gece yatmadam arar bir saat bile knsriz ama gun icerisnde az arar kac kez knstm kac kez ama yok huy etms... napim hep ben mi arayim yoksa bu durumu kabul mu edeym cunkunartik skldm bni nie aramiosn demekten

Ben ortada bir sorun goremedim.siz abartiyorsunuz bence.
Evlendikten sonra liseli aşıklar gibi gunde 20 kez telefonla konusmanin anlami yok.
3 kez konustugunuzu ve devamli mesajlastiginizi soyluyorsunuz.
Gayet normal geldi bana.size karsi ilgisiz, evine sorumsuz degilse umursamayin bence.

Zaten evlisiniz,sabah yanınızdan ayrılıyor,akşam yine yanınıza geliyor. Günde 1-2 kere konuşmak yeterli bence. Bunu niye sorun ettiniz anlayamadım?

Son düzenleme:

Eşinizin mesleği ne? Mesleği gereği yoğun çalışıyor olabilir mi? Çok önem veriyorsanız en azından yemek molasına çıktığında aramasını rica edebilirsiniz. Sana mantıksız gelebilir ama benim istediğim bir şey için 5 dakika bile ayıramayacak mısın? Beni mutlu edecek bir şeyi yapmak bu kadar kolayken neden huyum bu diye kestirip atıyorsun diyebilirsiniz? Benim nacizane tavsiyem kendinize bir uğraş edinmeniz. Eşinize bu kadar sarmamanız.

Son düzenleme:

Yeni evlendiniz ve çalışmıyorsunuz bence. Çalışırsanız gün içerisinde aramanın ne kadar zor olduğunu anlarsınız. Her gün eşle telefonda 2-3 kere konuşmak lükstür. Ancak ihtiyaç halinde konuşulur. Ay iş yerimdekiler bile güler konuşsam öyle. Amma koca meraklısısın diye. Çok komik bence.

Bence işe girin. Yoktan sorunlar yaratıyorsunuz.

canım evlilik yaşamınızda sorun yoksa bırak öyle davransın. Ama illaki bir ders vermek istiyorsun sende bir süre mesajlarına cevap yazma..:16:

Bir dakika ben hiç konuşmuyorsunuz 1 ya da en fazla 3 kere mesajlaşıyorsunuz şeklinde anlamıştım yazdıklarınızı. Gün içinde bir kere konuşuyorsanız yeterli bence. Yani işini bilmiyorum ama çok yoğunsa vakit ayıramayabilir.

Daralırım heralde ben her an haberleşsek :9:
Zaten aynı evin içindesiniz,1 kerede arıyormuş mesajda atıyormuş tamam işte.Az özleyin birbirinizi

Öncelikle Türkce konusunda biraz hassas davranalim, zaten forumun da kurallarinin icerisinde var.

Konunuza gelirsek, ben bir sorun göremedim gercekten. Evli olmasaniz, sevgiliyken gün boyu sizinle hic konusmasa toplamda 3 kere mesajlassaniz, sorun var derdim de. Isten eve gelecek zaten kocaniz. :)

Biz de esimle ise gittikten sonra eve gelene kadar bazen hic mesajlasmayiz bile acil bir durum yoksa. Sabit olan 3 mesaj ise, ise vardiginda, öglen yemegi, isten cikarken. :16: Esim isteyken telefonda da konusamaz, ofisler cok yakin oldugu icin, sesten sikayet oluyormus.

Bir dakika ben hiç konuşmuyorsunuz 1 ya da en fazla 3 kere mesajlaşıyorsunuz şeklinde anlamıştım yazdıklarınızı. Gün içinde bir kere konuşuyorsanız yeterli bence. Yani işini bilmiyorum ama çok yoğunsa vakit ayıramayabilir.

Aynen öyle. ayrıca vakit varsa da niye arasın ki ne konuşur insan o kadar :27:

Ne yazacağımı bilemedim konuyu okuyunca.
Bir sorun yok ki arkadaşım...
Kendi kendinizi boş yere üzüyorsunuz bence.

Eşinizin mesleği ne? Mesleği gereği yoğun çalışıyor olabilir mi? Çok önem veriyorsanız en azından yemek molasına çıktığında aramasını rica edebilirsiniz. Sana mantıksız gelebilir ama benim istediğim bir şey için 5 dakika bile ayıramayacak mısın? Beni mutlu edecek bir şeyi yapmak bu kadar kolayken neden huyum bu diye kestirip atıyorsun diyebilirsiniz? Benim nacizane tavsiyem kendinize bir uğraş edinmeniz. Eşinize bu kadar sarmamanız.

haklisinz ona cok sariorm ;) yogn degil aslnda esim polis arabada zatn arayamz ucbkis calusiolar onun ucin msj yazio aramak huyumundegil nedr ben bes on gun annemlere gidincede pek aramz warsa yksa msj

haklisinz ona cok sariorm ;) yogn degil aslnda esim polis arabada zatn arayamz ucbkis calusiolar onun ucin msj yazio aramak huyumundegil nedr ben bes on gun annemlere gidincede pek aramz warsa yksa msj

Hanimefendi Türkceyi düzgün kullanirsaniz sevinecegim. Yoksa uyari yapmak zorunda kalacagim.

bu drmu kbul edn. hr insn tlfnla knşmy svmeyblr.drt etmynz.:ssz:

Tesekkur ederim hanimlar. Ben abartmisim galiba
esim bazen gece calısıyo ben 2 gibi yatıyorum onun icin evde sıkılıyorum ondan galiba

Back
X