Kocam kocam kocam.. offfff

Ben bi problem göremedim siz sürekli ilgilensin sürekli arasın sorsun istiyosunuz ama evlisiniz yani akşam işten çıkıp zaten gelecek ve konuşacak bişiler olmalı bence. İlişkilerde bile her an sürekli haberdar olmak bi süre sonra insanları bunaltır ve ilişkiyi soğutur. Ben biraz özlemek gerektiğinden yanayım bence bu tavrınız zarar verir sadece.

gerçekten ne isteriz biz erkekler bunu hep sorar ama hiç cevabını bulamaz... çünkü o kadar çok değişken isteklerimiz var ki garipcikler yetişemiyorlar hızımıza :1:

gelelim konuna yahu arkadaşım adam kaç kere arasın seni zırt pırt arayamaz çalışyor eve para getiriyor hatta gene msj vakit buluyor şükret bence... biz eşimle sadece sabahlar günaydın diye araşırız o kadar yani yeter zaten sevmem ben öyle vıç vıç arasın sürekli:51:

bence de boşuna kafaya takmışsınız,
iş hayatı bu, ben nişanlımla yalnızca iş çıkışı konuşuyorum telefonda
gün içerisinde arada bir whatsapp'tan yazışırız
zaten akşam evine geliyor adam, gün boyu rahatsızlık vermeyin bence.

Başlığa bakınca bişey var sandım
Her insanın tercihi farklıdır
Sen konuşmayı seversin, eşin mesajı tercih edenlerden ( benim gibi ) demek ki
Erken oflamaya başlamışsın
Hadi hayırlısı

tek sorun buysa oh ne ala bız hiç konusmayız gun ıcınde sadece işten gelırken markete ugranıcaksa veya bı yere gıdılcekse haberlesme olarak konusuruz zaten sureklı beraberız ne gerek var kı:44:

Canım aynı durum bende de var nişanlıyım sabah uyandırır benı ,gun içinde ikimzde calışıyoruz msjlaşmak fln olmuyor zaten , önceden cok msjlaşırdık şimdi kalmadı .takıyor muyum asla nasılsa her akşam göruşuyoruz, birde yatarken ya arar yada aramaz bende öyle yorgun oluyorz ve o genelikle uyuyaklıyor. Bence böyle şeylerı hiç sorun etme, sürekli msjlaş sürkli ara konuş fln e nasılsa akşamda birliktesiniz ilişkiyi cok vıcık vıcık hale getirir. Özleyin birbirinizi , sesinizi :16:

haklisinz ona cok sariorm ;) yogn degil aslnda esim polis arabada zatn arayamz ucbkis calusiolar onun ucin msj yazio aramak huyumundegil nedr ben bes on gun annemlere gidincede pek aramz warsa yksa msj

= Haklsınız ona çok sarıyorum ;) yoğun değil aslında eşim polis arabada zaten arayamaz .......(burayı anlamadım)...çalışıyorlar onun için mesaj yazıyor aramaz huyumu değil nedir ben beş on gün annemlere gidincede pek aramaz varsa yoksa mesaj - demek istediniz sanırım. Demekki adam telefonda konuşmayı sevmiyor, Allah başka dert vermesin, Türkçe'mizi doğru kullanmayı öğrenmeniz dileğiyle...

Hanimlar esimi cok sewiorm onunda beni sewgigine inanirim.. aslinda romantik biridr ole odun falan degildir tabii her erkek gbi war odunlukarida artik napcan.. konuyu geliym..
esim isteyken bni sık sık aramaz belki bir max 3. msjlasiriz msj olur ona brsey demem ama aramada sıknti war arama yerine hep msji kullanir.
nisanlykende boleydi araynca knsur annemlere gidince gece yatmadam arar bir saat bile knsriz ama gun icerisnde az arar kac kez knstm kac kez ama yok huy etms... napim hep ben mi arayim yoksa bu durumu kabul mu edeym cunkunartik skldm bni nie aramiosn demekten

Kimi insan msj yazmaktan hoşlanmaz direk arayarak söyler,konuşmayı sever...
Kimisi de var tlfla konuşmaktan nefret eder, msj yazar.
Nişanlım msjdan hoşlanmaz,bende tlfla konuşmaktan mesela.
Orta yolu bulduk,gün içinde çalışıyoken msj atarız birbirimize, iş çıkışı da sesimizi duyalım günümüz nasıl geçti konuşalım diye tlfda görüşürüz. Keşke tek sorun bu olsa, her derdin de çözümü olsa... :)

Kusura bakmayın ama güldüm.
Allah aşkına kendinize dert edecek başka bir şey bulamadınız mı?
Bende sık sık konuşmak istemem, hatta bir durum yoksa gün içerisinde telefonlaşmayız.
Akşam eve gidince ararım ne zaman geleceksin v.s. diye yada erken çıktıysa eşim arar ben eve geçiyorum der.
Birde eve gelmek üzereyken bir şey isteyip istemediğimi sorar.
8 yıllık evliyim 8 aylık evliyken de durum böyleydi.
Gün içerisinde ne konuşulabilir ki hiç bilmiyorum.

Back
X