Kocam konuşmaktan kaçıyor? niye...

beyazzmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2010
58
0
36
Eskişehir
siz olsanız ne yaparsınız?

kocama küsüm. ama kocam benimle konuşup sorunlarımızı halletmek yerine benimle konuşmaktan kaçıyor. sen bana küssen ben de seninle konuşmam modunda....

Ama neden? Gelip benimle konuşsa,, beni ikna etse diyorum? ondan sadece konuşmasını gönlümü almasını istiyorum... Ama o küs kalmamızı tercih ediyor...

sorun aslında ailesi. sürekli bizi yönetiyorlar. buna bir karşı koy diyorum, tepkini belirt diyorum. yok ben aileme karşı gelemem diyor... beni koru kolla diyorum. babamın sözünden çıkamam diyor.. siz olsanız ne yaparsınız.. beniz ezip geçiyor resmen.. istediğim sadece bizim de bir aile oldugumuzu unutmaması, unutturmaması..

hadi bunları geçtim.. gelip benimle konuşşsa,, ılımlı yaklaşsa,, beni ikna etse,,, en azından birazcık benim de gönlümü yapsa da küs kalmasak.. bekleyip duruyorum 3 gündür... ama yook.
hep kaçıyor konuşmaktan,, konuşmuyor,,, konuşamıyor... bilmiyorummm :((

siz olsanız nasıl yaklaşırsınız bu duruma?

eşlerimizin aileleri ile olan sorunlar eğer çözülmezse ilerde daha büyük sorun oluyor orta yol bulunmuyor nedense taraflardan biri alttan almak zorunda tabiki hep fedakarlık kadınlara düşüyor yuvanın kurtulması için bu şart galiba eşinizde bunu çok iyi biliyor ve sizi zorluyor sanırım nasılsa birgün pes edeceğinizi biliyor küserek sizi cezalandırıyor burada kararı siz vereceksiniz bende ailemin huzuru için herşeye boyun eğdim fedakarlık yaptım buna değdimi bazen değdi diyorum bazen pişman oluyorum öyle geçinip gidiyoruz işte

Back
X