arkdslar yasadklarımı anlatıp fikirlerinizi istyrm şimdiden özür diliyorum cok doluyum patlama yaşayabilirim.biz eşimle 5 yıl birliktelikten sonra evlenmeye karar verdik.ailem eşimin maddi durumundan dolayı benım onun hayatına ayak uyduramayıp mutsuz olacagımı düşünüyorlardı ve yaşın küçük falan senın alıstgn hayatın cok dısında deyıp vazgeçirmeye çalıstılar ama bizbirimizi cok sevdgmz için ve benım gözüm parada olmadgı için biraz ailemin razısı olmadan evlendım.sonraları eşimi çok sevmeye basladım ailem .3 yıllık bir evliliğimiz var.mutluyuz cok sevyrz brbrımızı hala.ama sorun hiçbişey paylasmıyrz gecınemyrz dıye işe grdım calısyrm ama ben işe grdgm için kötü davranıyomusum ona göre.benımle hiçbişey paylasmıyor suratı hep asık,hiç bir sosyal aktivitemiz yok,huzur istyrm paraya gerek yok dıyrm ya brlıkte bi yürüşe bile gtmyrz.yürüş için paraya ihtyaç yokki.haksızmıyım ?? kaldıramyrm artık sürekli para yok cart curt dıyıp duruo sanki ben para isttyrm sadece böyle davranıyor...onun için okulumdan mesleğimden ailemden arkds cevremden alıskanlıklarımdan vazgectım.sırf mutlu olsun dıye varoş mahallesınde bile otrmayı kabul ettım sakın yalnış anlamyın asağlamıyrm asla ama alıskanlıklarımdan vazgeçtim ve herkese resti çektim karşılığı bumu olucaktı??biri bana akıl versın kımseye bişeyde anlatamyrm haklı cıktık dicekler diye.huzur,sevgi,şefkat bittimi artık ????