Kocam normal mi sizce !

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.631
16.055
298
Arkadaşlar merhaba,
Kisaca anlatayim :yarın akşam için kuzenim ve eşini davet etmistim.Bugun eşim izinliymis çocuğa bakarım dedi normalde anneme götürüp bırakıyorum ise geciyorum,neyse.oglum da 15 aylık bu arada...akşam eve bir geldim açık renkli halinin üzeri siyah keçeli kalemle çizilmiş.Ne olmuş buraya dedim çocuk çizmek istedi napim dedi.Niye izin verdin ki dediğimde valla beraber çizdik demesin mi ! Misafir gekecek yarın fatkinda mısın deyince de evde çocuk var bilmiyorlar mı abartma diyor.Neyse içimden lanet olsun deyip mutfağa yemek hazırlığına başladım ve beyefendi masayı kurarken fazla ses çıkarttığımı gerekçe göstererek yemiyorum ben dedi,keyfin bilir dedim.Misafirlerini de annenin oraya cagirirsin dedi ve çayını almış keyif yapıyor delirmek üzereyim sizce bu nedir kafasında bir sıkıntı mı vsr bu adamın!!
Hırsımdan çatlamak uzereyim

Arkadaşlar merhaba,
Kisaca anlatayim :yarın akşam için kuzenim ve eşini davet etmistim.Bugun eşim izinliymis çocuğa bakarım dedi normalde anneme götürüp bırakıyorum ise geciyorum,neyse.oglum da 15 aylık bu arada...akşam eve bir geldim açık renkli halinin üzeri siyah keçeli kalemle çizilmiş.Ne olmuş buraya dedim çocuk çizmek istedi napim dedi.Niye izin verdin ki dediğimde valla beraber çizdik demesin mi ! Misafir gekecek yarın fatkinda mısın deyince de evde çocuk var bilmiyorlar mı abartma diyor.Neyse içimden lanet olsun deyip mutfağa yemek hazırlığına başladım ve beyefendi masayı kurarken fazla ses çıkarttığımı gerekçe göstererek yemiyorum ben dedi,keyfin bilir dedim.Misafirlerini de annenin oraya cagirirsin dedi ve çayını almış keyif yapıyor delirmek üzereyim sizce bu nedir kafasında bir sıkıntı mı vsr bu adamın!!
Hırsımdan çatlamak uzereyim
erkekler ve çocuk bakmak dua edin evi yakmamışlar:KK51:

Misafirinizi nereye çağıracağınıza kendisi tek başına karar veremez.
Halıyı da gönderin yıkamacıya, sermeyin bir şey. Misafiriniz gelip sorar laf arasında nerede halı diye, "Evde iki çocuk var, bembeyaz halıyı siyah keçeliyle çizmişler. Bunun yanlış olduğunu idrak edecek yaşta değiller henüz hahay" deyin. Eşinizin yaptığı saçmalık.
Ayrıca yemezse yemesin, 50kr farkla büyük boy zıkkımın kökü var onu yesin.

Misafirinizi nereye çağıracağınıza kendisi tek başına karar veremez.
Halıyı da gönderin yıkamacıya, sermeyin bir şey. Misafiriniz gelip sorar laf arasında nerede halı diye, "Evde iki çocuk var, bembeyaz halıyı siyah keçeliyle çizmişler. Bunun yanlış olduğunu idrak edecek yaşta değiller henüz hahay" deyin. Eşinizin yaptığı saçmalık.
Ayrıca yemezse yemesin, 50kr farkla büyük boy zıkkımın kökü var onu yesin.
Misafirlerin yanında öyle derse kızı rezil edecek bir şey söyleyebilir bu adam

Tek derdin bu olsun kuzum..Hiç gerilme önemsiz bir mevzu inan..O da onun saçma yönü olsun ne diyelim.Uygun bir zamanda kanına girip halıyı yenilet bi daha yapmaz eminim:)

Eşinizin yaptığını bence herkesin eşi yapıyor sanki benim eşim yapmış gibi hissettim.
Gelen çocuğa bakmıyor bizde biliyorsunuz dedikoduya bahane. Gidin gönlünüzd göre pahalı bi halı alın. Bundan sonra bişey yapamaz, yeni halıyı da sadece misafirler gelince serersiniz. Yedek halı olması her zaman daha iyi zaten çocuklu evde

hali cizilmez miymis? e bizde ciziyos oglumla, hatta evde duvarlar mobilyalari filan da ciziyos keceli kalemle. cizmemek mi gerekiyomus anlamadim simdi.
Valla bizde ciziyoruz, ev ev gibi görünmüyor zaten, daha çok kreş gibi 😁😁
Oğlumun odasındaki oyuncak dolabını bizzat boyadık, sonra parkeleri, çizer, sileriz..
Gibi gibi..

Back
X