kocam özümü ömrümü yedi

Hiç kendini ezdirme sakın. sen eşinle aranı iyi tutmaya çalış tabi sana böyle yaptıkca zorda, belki de herşey senin elinde. inan bana millete hizmet etmekten strese girmekten sen çabuk çökersin, bir dahamı dünyaya geliceksin. zaten saygısızlık yapmıyorsun, ama hep sana hep sana olan sana oluyor. inan yıllar öyle bir geçiyorki, bir bakıyosun o herşeyi yapan hizmet eden gelin hiçbirşey yapmamış oluyor. el hiçbir zaman sana acımıyor. Şuna asla katılmıyorum İDARE ET LAFINA ASLA ASLA ASLA. neden cnm ben enayimiyim. ver ver karşılığında eşin sana surat assın öbürü laf soksun. KENDİNİ KİM OLURSA OLSUN ASLA EZDİRME:34::34:

hep benim suçum.iyi gelin olmaya çalıştım.kimseye laf söylemedim.herkesle iyi geçinmeye çalıştım.çok kızdım.sinirlendim.milletin yüzünden binlerce kez eşeimle kavga ettim.onun hiçbir suçu olmadığı halde hırsımı ondan çıkarmaya çalıştım.1 sene nişanlılığımızı sayarsam 4,5 senede özümü ümrümü yedi bitirdiler.hep onları yükselttim.yücelttim milletin gözünde.küçük düşürmedim.azlarını çok yapıp anlattım.ama en ufak bi hatamda hemen yaptığım herşeyi silip çöpe atıyolar.yapmamam gerektiğini biliyorum....eşim annesine ters çıksa annesinden hemen cevap geliyo.sen bana ne yaparsan evladında sana aynısını yapacak diyo.bize iyi davranırsanız çocuğunuzda size onu yapacak diyolar.o yüzden eşim hep iyi davranılsın.laf söylenmesin istiyo.uuuff sinirden beynime kan fırlayacak valla.kursağım okadar çok kabardıki anlatamam :((( ben ailemin ali kıran baş keseniydim.ne oldu bana oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffff:((((

Back