Kocam sabit fikirli

Cigdem ada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
11
3
1
32
Bir senelik evliyim ve cok yiprandim. Esim olabilecek tum konularda kendi fikrni yeterli goruyor ve asla degsmiyor. Sabrimin tastigi bi gun bana ilgisinin yetersiz oldgnu soylemistm. seni seviyrum dedigi icin gayet yeterli ilgi gosterdgni soyledi bana. Benim duygularimi anlamiyor ve ufak seylrden bile sknti cikaran kendsi oldgu halde hep beni problem cikarn kisi olark gosteryor. Bu durum ikimizde yipratyor. Butun Tavsiyernze acigim lutfen...

Bir senelik evliyim ve cok yiprandim. Esim olabilecek tum konularda kendi fikrni yeterli goruyor ve asla degsmiyor. Sabrimin tastigi bi gun bana ilgisinin yetersiz oldgnu soylemistm. seni seviyrum dedigi icin gayet yeterli ilgi gosterdgni soyledi bana. Benim duygularimi anlamiyor ve ufak seylrden bile sknti cikaran kendsi oldgu halde hep beni problem cikarn kisi olark gosteryor. Bu durum ikimizde yipratyor. Butun Tavsiyernze acigim lutfen...

yat uyu bacim.
adama saril ve uyu.
adamin kokusunu duy ve uyu.
uyuyamazsan hayal kur.
adam icin degil, kendin icin yap.
bu dahi mutlu kilacaktir.

Teskr ederm bu saate dondugunz icin. 2 haftadr sehir disinda zaten ne oluyorsa uzak kalinca oluyor yanyanyken hicbseyde sknti cikarmiyor. Uzaklasnca baska bi adama donusyor

Teskr ederm bu saate dondugunz icin. 2 haftadr sehir disinda zaten ne oluyorsa uzak kalinca oluyor yanyanyken hicbseyde sknti cikarmiyor. Uzaklasnca baska bi adama donusyor
Uzaklaşınca neden başka birine dönüştüğünü hiç merak ettiniz mi?

Evt ve onun her adimi dogruyken. Benim her yaptgm yanls ve tartsmalrin problemlrn sebebi surekli benim. Ffff

Biz de eşimle evlenmeden önce uzakta olunca çok problem yaşadık. Yan yanayken hiç sorun yok. Özlem ve Sensizlik onu kötü yapiyodur.sabit fikirliligine gelince bence kendi fikrini onun fikriymis gibi kabul etirebilirsin.başka türlü biraz zor.zamanla düzene girer sıkma canını. Ufak tefek şeyler için gününü mahvetme

Bende öyle saçma şeylerden kavga cikariyom ki anlatamam. Sadece canıni sıktiginla kaliyosun. Bazi seyleri biraz alttan al.bak o zaman hem senin keyfin yerine gelir hem esinin

Ama bukdar alttan alark mutlu olmuyorum. Giyindigmden tutun kiz arkdsmla mesajlasmama kdar laf ediyr bazen. erkek oldgu icin onun ustunlgnu mu gostrmye calisyr anlayamdm. Devamli ona kendmi aciklar haldeyim yorucu olmya basladi. Alttan aliyrum ama karsilikli olmasi lazim onun da yeir gelnce bunu yapmasi lazim. Ilk zmanlr bizde ayri yasadik gorevden dolayi biz 3 aydr birlkte yaisyoruz ve ben ne kadr da dolmusum :)

Hani bende bebek flan olmadan tum skntyi halledelim diye dusunuyrdm ilerde daha da buyurmu diye endise edyorum.. burdki bazi yazilri da okudktan snra sanirm bu pek mumkn durum degil..

Açık açık rahatsızlığını dile getir. Nasıl bize anlatıyorsan eşine de anlat. Tartışmadan sakince senin de bir birey olduğunu kabul etmeli önce. Çok kızıyorum böyle adamlara. Benim de eşim karışır ama bir çizgisi var. Haddini aşmadan her şeye karışabilir istiyorsa ama haddini aşmadan:stop:

Evt yarin aksam knusmyi planlyrm aynen. Brlikte hic sklmayiz gezerz tozarz keyfli gecer. Ama bi konu oldgnda anlasmaya calismadan hemen tartsmya gecyor kendni kapatyor ben ne desemde cozum olmuyor gunlerce knusmaz bazen anca siniri gecer oyle yuzu biraz guler.. iste bnde kendmi yiyrum o iki gun rahat duramyrm cnku agla agla.. cok uzulyrm

erkeklerdeki en.buyuk sıkıntı flort ve nisanlilik donemlerinde farkli olup evlenince oyle olmamalari.

erkeklerin %90'ı öyle maalesef

Back
X