Kocam uyurken fotograflarımı çekmiş

Gumruuuyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2020
95
53
3
33
Mrb hanımlar konuyu açmakta çok kararsız kaldım sonunda ikinci bir üyelik açarak yazmaya karar verdim yöneticilerden izin alamadım lütfen çare bulana kadar konum açık kalsın eşimle yedi senedir evliyiz iki de evladımız var eşimle baya sorunlarımız var aynı zamanda cinsellik yönündende erken bosalması isteksizligı var ama hiçbir zaman ben yüzüne karşı birsey demedim gururu kırılmasın diye ben bu sekilde kabullendim bende de zamanla isteksizlik olustu yaptıklarından dolayı bir ay önce elime telefonu aldıgımda kendi fotoğraflarımı gördüm on on bes kadar ayağım popom bacaklarımı çekmiş cok sinirlendım sildim cop kutusuna girip ordan bakınca ikinci bir şok yaşadım eşim kendisini benim iç çamaşırlarımı giymiş öyle çekilmiş ve maalesef ki sildim yanlışlıkla onlari gördüğümden haberi yok sadece benim fotoları cekmıssın sildim deyince neden sildin dedi neden sildin demek nedir ya o benim ozel mahrem yerim senin cekme hakkın varmı telefonuna bakınca emaılınde benim yine uyurken ıc camasırla cekılmıs fotolarımı gördüm iyice midem bulandı bu adamdan meslegım yok gucum yok bosanmaya akıl verin lutfen bu bir sucmudur bosanmak için geçerli bir sebep mi? Cevaplar için tesekkur ederim güncelleme ne yapacağımı şaşırdım artık gercekten dayanamıyorum yaptıkları normal değil tüm bacak kıllarını almış çoraplarımı taytlarımı giymiş iç çamaşırımı işim yok maddi manevi destek çıkanım yok cesaretim yok çocukları düşünüyorum babalarını çok seviyorlar ne yapıyım akıl verin bana

Son düzenleme:
Mrb hanımlar konuyu açmakta çok kararsız kaldım sonunda ikinci bir üyelik açarak yazmaya karar verdim yöneticilerden izin alamadım lütfen çare bulana kadar konum açık kalsın eşimle yedi senedir evliyiz iki de evladımız var eşimle baya sorunlarımız var aynı zamanda cinsellik yönündende erken bosalması isteksizligı var ama hiçbir zaman ben yüzüne karşı birsey demedim gururu kırılmasın diye ben bu sekilde kabullendim bende de zamanla isteksizlik olustu yaptıklarından dolayı bir ay önce elime telefonu aldıgımda kendi fotoğraflarımı gördüm on on bes kadar ayağım popom bacaklarımı çekmiş cok sinirlendım sildim cop kutusuna girip ordan bakınca ikinci bir şok yaşadım eşim kendisini benim iç çamaşırlarımı giymiş öyle çekilmiş ve maalesef ki sildim yanlışlıkla onlari gördüğümden haberi yok sadece benim fotoları cekmıssın sildim deyince neden sildin dedi neden sildin demek nedir ya o benim ozel mahrem yerim senin cekme hakkın varmı telefonuna bakınca emaılınde benim yine uyurken ıc camasırla cekılmıs fotolarımı gördüm iyice midem bulandı bu adamdan meslegım yok gucum yok bosanmaya akıl verin lutfen bu bir sucmudur bosanmak için geçerli bir sebep mi? Cevaplar için tesekkur ederim
İkinci üyelik senaryo falan yoksa 😱 bıyık

Back
X