Kocam uyurken fotograflarımı çekmiş

Guncelleme nasıl yapılıyor yeni konu açmak istemedim eşimin yine benim kıyafetlerimi giydiğinı gördum ben köye gittiğim de çekmiş yine Guncelleme nasıl yapılıyor ilk sayfaya yazsam
Yaklasik 3 ay geçmiş. Bu sefer kanıt alabildiniz mi bari

Beyefendi site başlığı “Kadınlar Kulübü”, hanımların kısır gününe niye katılıyorsunuz başka işiniz gücünüz yok mu yahu? 😂

Kaynana çekiştirme yeri burası, çamaşırları sakince çekmecelerinde bırakınız lütfen. 😝

Ne diyorsunuz ya

Erkekler devamlı buraya bu şekilde konu açıyor. Gerçekten cinsiyetinizi bilemem tabi ama insanlar sahte demesin istiyorsanız ikinci hesap için yöneticilerin iznini almanız lazım, sonuçta cevapları yazarken emek veriyoruz. Sayfalarca yazıp sonra kandırdım diye dalga geçilmeye çalışılması kimsenin hoşuna gitmiyor tabi.

İkinci hesabım demeseydiniz de aynı şekilde yazacaktım, ek hesap olduğu anlaşılıyor zaten.

Erkekler devamlı buraya bu şekilde konu açıyor. Gerçekten cinsiyetinizi bilemem tabi ama insanlar sahte demesin istiyorsanız ikinci hesap için yöneticilerin iznini almanız lazım, sonuçta cevapları yazarken emek veriyoruz. Sayfalarca yazıp sonra kandırdım diye dalga geçilmeye çalışılması kimsenin hoşuna gitmiyor tabi.
Yötecılerın haberi var zaten yorumlarda da var

Böyle bir konuda boşanılmayacaksa neden boşanılır? Bunca aydır gay ve sapık olduğunu bildiğiniz bir adamla aynı yatağı paylaşıyorsunuz ve hala boşanamam diyorsunuz. İyi o zaman yanınıza bir adam almasını bekleyin. Belki o zaman fikriniz değişir.

Peki eşinizin açıklaması ne, neden yapmış böyle bir şey?

Aıleme gidemem annem babam ayrı annem evlı babam evlenmek istiyor hem babamın yanında yaşamak çok zor
Kadın sığınma evine gidebilirsiniz. Oradan destek alabilirsiniz. Tam olarak bilmiyorum nasıl olduğunu ama aklıma başka çözüm gelmedi.. tehlikedeymissiniz şiddete ugramaktan korkuyorsunuz

Mrb hanımlar konuyu açmakta çok kararsız kaldım sonunda ikinci bir üyelik açarak yazmaya karar verdim yöneticilerden izin alamadım lütfen çare bulana kadar konum açık kalsın eşimle yedi senedir evliyiz iki de evladımız var eşimle baya sorunlarımız var aynı zamanda cinsellik yönündende erken bosalması isteksizligı var ama hiçbir zaman ben yüzüne karşı birsey demedim gururu kırılmasın diye ben bu sekilde kabullendim bende de zamanla isteksizlik olustu yaptıklarından dolayı bir ay önce elime telefonu aldıgımda kendi fotoğraflarımı gördüm on on bes kadar ayağım popom bacaklarımı çekmiş cok sinirlendım sildim cop kutusuna girip ordan bakınca ikinci bir şok yaşadım eşim kendisini benim iç çamaşırlarımı giymiş öyle çekilmiş ve maalesef ki sildim yanlışlıkla onlari gördüğümden haberi yok sadece benim fotoları cekmıssın sildim deyince neden sildin dedi neden sildin demek nedir ya o benim ozel mahrem yerim senin cekme hakkın varmı telefonuna bakınca emaılınde benim yine uyurken ıc camasırla cekılmıs fotolarımı gördüm iyice midem bulandı bu adamdan meslegım yok gucum yok bosanmaya akıl verin lutfen bu bir sucmudur bosanmak için geçerli bir sebep mi? Cevaplar için tesekkur ederim güncelleme ne yapacağımı şaşırdım artık gercekten dayanamıyorum yaptıkları normal değil tüm bacak kıllarını almış çoraplarımı taytlarımı giymiş iç çamaşırımı işim yok maddi manevi destek çıkanım yok cesaretim yok çocukları düşünüyorum babalarını çok seviyorlar ne yapıyım akıl verin bana
eşiniz eşcinsel bence

Muhtemelen uzun zamandir Twitter daki ifşa sayfalarinda ve amatör erotik sitelerde fotograflariniz dolasiyor, mahkemeye basvurursaniz esinizin paylaşımlarından tespit edilebilir. Önce o sayfalardan resimlerinizi sildirin bence, sonrasi sizin yasam tarziniza kalmış.

Fotoğrafları mahkemede kullanacağını söyleyip anlaşmalı boşanmaya ikna edebilirsin, hem tazminat hem çocuklarına ve kendine nafaka alırsın. Tabi öncesinde babanıza anlatın, birinden mutlaka yardım alın. Bu tipler rezil olmamak için olayı kapatır, siz de boşanmış olursunuz.

Back
X