Kocam ve ailesi

Severekmi evlendiniz canim? Bu durumu onla konus bi, uzuldugunu soyle anlat durumunu? Hic degerin yokmu soyle
Severek evlendik konuştum ama çok kırıcı oluyor başka bi adam sanki turturmus görmüyor ailem diye gidelim diyorum götürmüyor da artık aman kendi bilir ben elimden geleni yaptım takmamaya çalışıyorum

Takma canim kendine edersin sn boyle olursak snde bnde anca mutsuz oluruz de

Valla bacım ben de senin gibiydim birşey yapmadigim halde kv de de eşim de kuruntululardi. Eşim hiç ikna olmuyordu annesinin nasıl bir insan olduğuna. Gün geldi devran döndü annesi öyle bir yerde sergilediki seytanligini eşim benim Hakli olduğumu görünce tutmamaya başladı annesini. Annesiyle konuşmuyorum 4 aydır. Çok da mutluyum eşim giderse gider ya da çok ısrar ederse piknik vs öyle şeyler yaparız birlikte ama sıfır diyalog. Gorumcem de dahildi olaylara ne gelirler evime ne rahatsız ederler. Onlar hakikaten hadlerini aşarlardi bu konularda o yüzden hiç gelmemelerinden mutluyum açıkçası. Eşim de artık annesinden yana "bilmiyor musun annemi, annem işte, herşeye alınır ama kendine alınırlar mı düşünmez, olayları kendine göre carpistirarak anlatır" falan diyor. İlahi adaleti bekle diyorum sana kısaca.

Back
X