- Konu Sahibi oguzsevgizeynep
-
Kocamin cok degisik huylari bazen kendi kendine sarki soyler bazen garip garip bagirdi buni gectim artik eve sardi ve duzenli olna dolaplari faln indirp duzeltiyor siliyr yerlstiyr mutfak dolplarini bosaltiyr yikiyr yerlstyr ustlik bunu herzmn yapmaya basldi yardm ediyrmus bn kendimi pis gbi hissediyrm sirf bu yuzden her allahin gunu dip kose temizlik ben yoruldm o isden geldigi halde yrlmdn ypyr
ne kadar sanslısın keske benim kocamda yapsaydıvalla benim kocam bi tabak bile kaldırmaz sofradan
Hehe
En büyük derdiniz bu olsun. Keyfinize bakın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kocamin cok degisik huylari bazen kendi kendine sarki soyler bazen garip garip bagirdi buni gectim artik eve sardi ve duzenli olna dolaplari faln indirp duzeltiyor siliyr yerlstiyr mutfak dolplarini bosaltiyr yikiyr yerlstyr ustlik bunu herzmn yapmaya basldi yardm ediyrmus bn kendimi pis gbi hissediyrm sirf bu yuzden her allahin gunu dip kose temizlik ben yoruldm o isden geldigi halde yrlmdn ypyr
Bencede canım ya keyfini çıkart büyüklerden kadın yapar olarak gördük ama su zamanda kadınlar da çalışıyor ki esin sana yardım ediyor böyle erkek bulmak zor kıymetini bil :)
Bilmiyorum ki aslinda isime gelmiyor degil valla:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?