• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve eski aşkım

Nurum2

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
111
54
13
42
Merhaba hanımlar her türlü eleştiriye açığım çünkü bende çok kızıyorum kendime nedenmi.,5yıllık wvliyim başkasını severken birlikteyken yaşadığım ilişkinin yanlış olduğunu düşündüğüm için mantık evliliği yaptım eşim özünde iyidir ama kaba saba küfürbaz ilgisiz sevgisiz bir adam 2de çocuk yaptım peşpeşe boşanmak istesemde çocuklar için devam ettirmek istiyorum dayanıyorum ama o eski günlerimide özlüyorum muazzam bir ilişki yaşadım bir kadının nasıl mutlu etmesini bilen maddi manevi yönden sevgi dolu bir adamdı bana daire araba pahalı hediyeler aldı çok lüks yerlerde tatiller yatıyla deniz turları daha neler neler hatırı sayılır zengindi ve beni çok seviyordu boşanma davasını açtı eşine babanla Konuşayım evlenelim falan dedi hatta babana bir ev alırız ikna olur demek istedi ama zaten vicdan azabı içerisindeyim yuva yıkanın yuvası olmaz diye bitirdim ve alelacele evlendim 4yıl hiç aramadım balayında eşimle tartıştık alkollüyken aradım hıçkırıklarla agladı ortak arkadaslara dolaylı yoldan beni sordugunu vs.ögreniyordum sonra duydukimki bizimki psikiyatri ilaçları başlamış mutsuzmuş şimdi ise her geçe aklımda rüyalarımda watsapta ekledim doğum günümü kutladı en son onu hala çok seviyorum biliyorum oda beni yanı iki insan ancak böyle tamamlar birbirini evet para pul gözümü boyadı adamın etiketi etkiledi ama sadece bunlar değil cinsellik ilgi alaka off kafayı yıcem şeytana uymaktan korkuyorum çocuklarından utanıyorum bazende bizimkiyle girsek birbirimizede onun kollarına koşsam diyorum günlerdir çok yogunlaştım napıcamı şaşırdım

Dünyaya bir kere geliyorsun. Ne kimseyi üz ne de kendine bunu yap.

Git koş kollarına ama bekar ol,iki taraf da bekar olursa olur.Çocuklar yüzünden ayrılmak istemiyorsun ama kendin için onu istiyorsun.
Kararını kendin ver hangisi daha ağır basıyor.

Ya burası sadece sanal ortam olduğu için mi kadınlar bu kadar rahat metres hayatı yaşadım diyebiliyor?

Adam parasıyla beni yaşattı, evet evliydi ama bizim cinsellikte süperdi.

Eee...boşan, çocuklarını eşine bırak, gezmelere tozmalara, doyumsuz sevişmelere tam gaz devam...o senden sıkılana kadar.

Paranın gözünü seveyim nice insanları yoldan çıkarttı(karakter yoksunu olanlari)
Acıdım kocana..ve o adamın karısına..ikinizde tencere kapak misalisiniz doğru demişsin.
İlk fırsatta kocanı bırak koş adamın yatlarina katlarina cinselligine..hikayede ilgini çekenin bunlar olduğunun farkındayım.

Hiç allahtan korkmuyor musun arkadaşım adam evli sen olsan o kadının yerinde ya senin eşin ? Bu düpedüz zina silkelende kendine gel yok ekledim whatsapp tan yok eşim kaba saba hayat bu olabilir sevebilirsin ama ne yuva yıkmaya nede kafa bulandırmaya hakkın yok onu aldatan seni de aldatır :kızgın::ukala:

Hatayı hatayla telafi etme.
Evet en başta yapmışsın ama keşke keşke çocuk yapmasaydın. Bu saatten sonra yapacağın şey şu, eşinden ayrılmak. Çocuklarına iyi bir yaşam sunabilmek için kendi ayaklarının üzerinde durmak.
Diğer adamdan da uzak dur. Çocuklarına yazık günah.

O dairelerin arabaların nereden geldiğini eşin hiç mi sormadı ayol, ailenin durumu bellidir, ailem aldı diyemezsin. Kuş olup uçmadı ya bunlar, o kadar ev araba aldıysa hala zengin bir hayat sürdürürdün. O zaman "Yuva yıkanın yuvası olmaz" kafasıyla evlenmedin de şimdi neden bu düşünceye kapıldın tekrar? Konuyu fake buldum ben, sorry.

Seven adam sevdiği kadina metres hayatini layik görmez arkadasim. Yasadigimiz toplum belli, değerlerimiz belli. Nasil bir adam kendi kizi için bunu istemezse sevdiği kadina da yasatmaz ayni şeyi. Çok askindan oluyorsa bosanir da gelir. Ayrıca kendisiyle bu şekilde birlikte olan kadina da iyi gözle bakmaz. Kocana gelince karakteri bir yana nasil ki hicbir kadin aldatilmayi hak etmiyorsa hicbir erkek de hak etmez. Cocuklarinin yüzüne bakamamak tabii ki kotu ama daha önemlisi kendi yüzüne bakabilecek misin aynada. Bence sevmedigin adamla evli kalip ne kendi hayatini zora sok ne de o adamcagizi. Çocuklar için bosan hic olmazsa.

eğer yuva yıkmamak için eski sevgilinizden ayrıldığınız konusunda samimi iseniz şöyle düşünün diyelim ki şimdi gittiniz ona, yine yuva yıkmış olacaksınız değil mi? hem de bu sefer kendi yuvanızı da ve vicdanınız hiç rahat bırakmayacak sizi özellikle çocuklarınız adına hep yaptığınızdan utanacak ve üzüleceksiniz. bu duygu ile anladığım kadarı ile mutlu olamayacak bir karakteriniz var.
şeytan sizinle uğraşıyor bence.. görüşmeyi kesin ve çocuklarınıza eşinize ilgi gösterin . belki de aklınız eskisinde olduğu için eşinizle sorun yaşıyorsunuzdur . hep kıyaslıyorsunuzdur ve bu mutsuzluk getiriyordur. artık madem iki çocuğunuz var
hayatınızı kendi mutluluğunuza değil onlara adayın.

Merhaba hanımlar her türlü eleştiriye açığım çünkü bende çok kızıyorum kendime nedenmi.,5yıllık wvliyim başkasını severken birlikteyken yaşadığım ilişkinin yanlış olduğunu düşündüğüm için mantık evliliği yaptım eşim özünde iyidir ama kaba saba küfürbaz ilgisiz sevgisiz bir adam 2de çocuk yaptım peşpeşe boşanmak istesemde çocuklar için devam ettirmek istiyorum dayanıyorum ama o eski günlerimide özlüyorum muazzam bir ilişki yaşadım bir kadının nasıl mutlu etmesini bilen maddi manevi yönden sevgi dolu bir adamdı bana daire araba pahalı hediyeler aldı çok lüks yerlerde tatiller yatıyla deniz turları daha neler neler hatırı sayılır zengindi ve beni çok seviyordu boşanma davasını açtı eşine babanla Konuşayım evlenelim falan dedi hatta babana bir ev alırız ikna olur demek istedi ama zaten vicdan azabı içerisindeyim yuva yıkanın yuvası olmaz diye bitirdim ve alelacele evlendim 4yıl hiç aramadım balayında eşimle tartıştık alkollüyken aradım hıçkırıklarla agladı ortak arkadaslara dolaylı yoldan beni sordugunu vs.ögreniyordum sonra duydukimki bizimki psikiyatri ilaçları başlamış mutsuzmuş şimdi ise her geçe aklımda rüyalarımda watsapta ekledim doğum günümü kutladı en son onu hala çok seviyorum biliyorum oda beni yanı iki insan ancak böyle tamamlar birbirini evet para pul gözümü boyadı adamın etiketi etkiledi ama sadece bunlar değil cinsellik ilgi alaka off kafayı yıcem şeytana uymaktan korkuyorum çocuklarından utanıyorum bazende bizimkiyle girsek birbirimizede onun kollarına koşsam diyorum günlerdir çok yogunlaştım napıcamı şaşırdım

boşan

Bi kadını mutlu etmesini bilen zampara var karşında sen parayı özlemişsin allahım gözündeki perdeyi kaldırır inş ne diyim allah bizleri yanıltmasın şeytana uydurmasını!

Yuva yıkanın yuvası
boşanmaya sebebiyet vermediği sürece olabiliyor mu yani :KK64:

olan cocuklara oluyor insan sevdigi guvendigi insanla evlendigi halde bile dur bir zaman gecsin biraz hemen cocuk olmasın diyor mantık evliligi yapdıgınız esinizden pespese 2 cocuk yapıyorsunuz ki bu evliligin neresinde mantık var cozemedim sevmedigin biriyle evlenince mantık evliligimi oluyor ilginc..

O dairelerin arabaların nereden geldiğini eşin hiç mi sormadı ayol, ailenin durumu bellidir, ailem aldı diyemezsin. Kuş olup uçmadı ya bunlar, o kadar ev araba aldıysa hala zengin bir hayat sürdürürdün. O zaman "Yuva yıkanın yuvası olmaz" kafasıyla evlenmedin de şimdi neden bu düşünceye kapıldın tekrar? Konuyu fake buldum ben, sorry.
Bende böyle düşünüyorum. Çok çelişkili yazmış.
Yorumları okuyor ve cevapta yazmıyor ustelik;)

Back
X