Kocam Ve Ilk Göz Ağrisi

CHOSEN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2007
269
9
96
Antalya
bazen öyle sinir oluyorumki kocama.o işten gelmeden şu bilgisayarı camdan atıp parcalamak istiyorum.adam işten eve geliyo ve sadece yemek yerken beraber olabiliyoruz sonra doğru bilgisayarın basına.haa bide adam akıllı bişeyler yapsa gam yemicem ya bilgisayarı yıkıp yeniden yapıyo yada çocuk gibi oyun oynuyo.bi ara bilgisayarı satmaya kalktı bu sefer tutturdu play station almaya.neyse satmadıda kurtuldum.ama bilgisayar kullanmaya hala aralıksız devam ediyo.beni yalnız bırakıyosun diyorum anlamıyo.bilgisayarın basında sanki transa geciyo.bi dediğimi on kere tekrarlamak zorunda kalıyorum ve bu sefer kavga ediyoruz.bide ne dese begenirsiniz.bilgisayardan için o benim ilk göz ağrım diyo:)
şimdi çok merak ediyorum bu konuda kocası benim gibi olan biri daha varmı acaba?
yada benim mükemmel(!) kocacım dünyada tek mi? ha bide nasıl vazgecirebilirim bilen varsa söylesin lütfen

ben canım ben varım adam da uyku bile yok sabah akşam çalışma saatleride dahil..aynı okuldayız tenefüslerde bile başında..sesini unutuuruyor yani

Allahim bu dünyada bi benim başimdami diyodum bendede aynisi delircem bu boşanma sebebim olursa hiç şaşirmicam 30 yil bekarken oynaiş sabahlamiş onun yanind ayemiş onun yanind aiçmiş bikmaiş ve evlendik hala ayni hala evliliğinin 3.günü eşinin gece 4 e kadar pc başinda oturarak gören kaç eş var acaba ben gibi evliliğimin 1.yilindayiz ama hiç ciicm ayi dedikelri ayi ben yaşayamadim usandim biktim daha ne diyebilirimki

ALLAH sabir versin cnm ..

ama bilgisayarda baska kadinlarla chat yapsa daha mi iyi ..

birak oynasin .. elbet oda birgün bikar oynamaktan ..

sende onunla birlikte bilgisayar oyna .. hem beraber zaman gecirmis olursunuz

aynen valla chat yapmıyo en azından...

Valla cnm derdin bu olsun...oyun oynuyo en azından ama bilgisayara ayırdıgı zamanı sana ayırmasını ıstıyorsun anlasılan ki cok haklısın..bunu ona söyle bence..Israr et hatta..

bian bu konuyu annem açtı sandım.bnm babamda öyle sürekli oyunoynar bilgisayrda.hatta dün dışardaydık karnım çokacıktıı diyip durdu eve geldik yemek hazırlanan kadar oturdu pcye yemek hazırlandı biz yemeğimizi bitiriyoduk nerdeyse o geldiğinde

sen de kalkma pc nın basından hatta ben oturucam dıye ısrar et..kısasa kısas bakalım nasıl oluyormus..

benim kardeşimde öyle sabah geçiyor başına akşam sabaha kadar geçenlerde işe girdi 1 hafta çalıştı tam uykusuda düzelmişti. ama işten ayrıldı. şimdi ben işe gelirken uyumaya hazırlanıyordu. bazı oyunlar bağımlılık yapıyor.

Virüs bulaştır diyecem, bu sefer onu temizlemek için daha çok uğraşacak.
Benim abim böyleydi. Sonunda yengem dayanamadı, sen bilgisayar başında oturduğun sürece ben de dışarı çıkacağım arkadaşlarımla, sıkılıyorum dedi. Abim bu blöfü önce görmedi ama yengem bir iki defa cidden çıkınca vazgeçti bu huyundan. Şimdi yine başında ama bütün gece değil en azından. Eşine de vakit ayırıyor bilgisayarına da.

Bilgisayar bazı erkeklerde bağımlılık yapıyor malesef bu bir hastalık ama tedavisi var.Yalnız hangi koca bu konuda evlilik terapistine gider o da meçhul:(

Acaba birisi mi var diye düşündüm konu başlığını görünce ...
Bırakın oyalansın ilk göz ağrısıyla ...
Farklı birşey olsaydı ne yapacaktınız o zaman
Takmayın kafanıza sizde rahat rahat oturun tv seyredin gitsin keyfini çıkarın işte..

Bende başlığı görünce başkası vardır diye düşündüm.
ama konuyu okuyunca içimden'' amannnn buda dertmi burada neler neler okuyoruz şükür edin''dedim.
Tabiki davulun sesi uzaktan hoş gelir ama bence siz yinede şükür edinbuyrunnnnnnnnn

gözüne de ağrısına da başlarım :kızgın: kaldırır atarım o göz ağrısını valla neye uğradığını şaşırır :delphin:

sen otur bilgisayara kalkma oyun oyna bitecek tamam az kaldı de sende kalkma o zaman o seni kaldırmak için uğraşacaktır. eve misafir çağır .

bazen öyle sinir oluyorumki kocama.o işten gelmeden şu bilgisayarı camdan atıp parcalamak istiyorum.adam işten eve geliyo ve sadece yemek yerken beraber olabiliyoruz sonra doğru bilgisayarın basına.haa bide adam akıllı bişeyler yapsa gam yemicem ya bilgisayarı yıkıp yeniden yapıyo yada çocuk gibi oyun oynuyo.bi ara bilgisayarı satmaya kalktı bu sefer tutturdu play station almaya.neyse satmadıda kurtuldum.ama bilgisayar kullanmaya hala aralıksız devam ediyo.beni yalnız bırakıyosun diyorum anlamıyo.bilgisayarın basında sanki transa geciyo.bi dediğimi on kere tekrarlamak zorunda kalıyorum ve bu sefer kavga ediyoruz.bide ne dese begenirsiniz.bilgisayardan için o benim ilk göz ağrım diyo:)
şimdi çok merak ediyorum bu konuda kocası benim gibi olan biri daha varmı acaba?
yada benim mükemmel(!) kocacım dünyada tek mi? ha bide nasıl vazgecirebilirim bilen varsa söylesin lütfen

gerçekten bağımlılık yapıyor bilgisayar

benim eşim kullanmayı bilmediği için pek oturmaz bir konu araştırmak istersede benden yardım ister

eşinin dikkatini başka şeylere çekmen gerekli sık sık dışarı çıkıp yürüyüş yapın

farklı uğraş bulup gün geçtikçe uzaklaşırsa birbirinizle kavga etmediğinizi fark edecek oda ona göre davranacaktır

ayyy bu dertten muzdarip bi yengem var maalesef:( abim işten eve geldimmi direk pc başına...bitek yengem sofra hazırladığında yemek soğuyunca geliyor yanımıza o da maksimum 10 dk...arasıra abimlere gidiyorum da yengem hep böyle diye dertleniyor.haklı kadın ya 7/24 de pc başında olur mu hiç yahu..1 günde 10 format attı pcye geçtiğimiz hafta:))) format atmadığı zaman da paso oyun oynuyor...işin kötü yanı kazara pc başından kalktı diyelim...direkt olarak ekran başına DVD izlemeye:((( yazık yengeme ya bak üzüldüm şimdi:(((

Benimkide düşkün ama bu kadar da değil canım...Parlıyacağımı anlayınca hemen kapatıyor.
adam sadece oyun için üye olmuşş facebooka yaaa...Nefret ediyorum bazen facebooktan aramıza girdiği için.:(
O başındayken işime gücüme bakıyorum oturmaya geldiğim vakit odaya,kapanıveriyo bilgisayar artık.
Sen ev hanımısın bütün gün işini gücünü yapsan.akşamda bi iki sohbet bi şeyler paylaşmak istiyo insan.Hiçmi vazgeçiremiyosun ki .....

ben başka yerde de yazmıştım kocanız oyun seviyorsa siz de onunla oynayın en azından o oynarken yanına gidin başında durun fikir verebileceğiniz tarz bir oyunsa fikir verin ya sizi fazla bulaşmayın diye bırakır ya da siz de oyun oynamayı seversiniz beraber oynarsınız

eşim de ben de oyun severiz zaten evde iki bilgisayar bir play station var benim de onun da oynadığı oyunlar aynı facebook'ta oturuyorum yanına ya da kucağına beraber oynuyoruz benim hesabımdakileri ben onunkileri o ama sanırım bu nedenle bizim bir saati geçmez bilgisayar başında oturma süremiz evde o nedenle zaten siz de bunu bir hobi gibi görüp paylaşmaya çalışın diyorum

benim erkek kardeşim de resmen bağımlı evlenirse ileride eşi yandı valla...

Back
X