bazen öyle sinir oluyorumki kocama.o işten gelmeden şu bilgisayarı camdan atıp parcalamak istiyorum.adam işten eve geliyo ve sadece yemek yerken beraber olabiliyoruz sonra doğru bilgisayarın basına.haa bide adam akıllı bişeyler yapsa gam yemicem ya bilgisayarı yıkıp yeniden yapıyo yada çocuk gibi oyun oynuyo.bi ara bilgisayarı satmaya kalktı bu sefer tutturdu play station almaya.neyse satmadıda kurtuldum.ama bilgisayar kullanmaya hala aralıksız devam ediyo.beni yalnız bırakıyosun diyorum anlamıyo.bilgisayarın basında sanki transa geciyo.bi dediğimi on kere tekrarlamak zorunda kalıyorum ve bu sefer kavga ediyoruz.bide ne dese begenirsiniz.bilgisayardan için o benim ilk göz ağrım diyo:)
şimdi çok merak ediyorum bu konuda kocası benim gibi olan biri daha varmı acaba?
yada benim mükemmel(!) kocacım dünyada tek mi? ha bide nasıl vazgecirebilirim bilen varsa söylesin lütfen
şimdi çok merak ediyorum bu konuda kocası benim gibi olan biri daha varmı acaba?
yada benim mükemmel(!) kocacım dünyada tek mi? ha bide nasıl vazgecirebilirim bilen varsa söylesin lütfen