6 yillik evliyiz.İlk aylardi evlenmisdik calistigi yerden gec gelirdi sabahlari bile karsilardim onu.Ama aklima gelmezdi onun calistigi yerde kadinlar coktu.Gomleyinde ruj lekesi oldugu oldu,ic camasirsiz geldiyi gun oldu ters bile geydiyi oldu telefonda yazismalari da tutmusdum cok şeyleri gectim sustum.Bana sakin dur hic kimse duymasin anam babam bilmesin ayipp.Hep behaneler uydurdu.Calistigi yerden cikdi dedim belke deyiser ama yine gizlin isler cevirirdi.Bir il alti ay ayri kaldik yurt disina gitdi.Sabr ettim bana senden baskasi olmadi hayatimda dedi yemin etti azca olsa guvenim artmisdi.Dedim menim guvenimden istifade eleme aff etmiyecem bu kez seni.Sonra biraz gecti aradan yine yapdi.Telefonda googleda, instada kizlara bakir arama yapir konustugu da olmusdur belki bilmirem cunki silir cok şeyi.Bu kez artik bogazima kadar geldi yanina yaklasmiram , uyumuram onunla .O kadar soguttuki beni.Ama onun umrunda deyil ben napdim etdim.Bana sendenmi korkacam istesem yaparim ama etmirem cunki bana hurmetinen yapmirmis.Kizlara baktim onlari bos ver gecici falan deyir.Dedim evvel hormet etmirdin niye edirdin ben sana ne yapdimki 
ya ureyim o kadar dolu ki kocamnan baska her kes meni anlayir.O zaman da gebeyd stress yasadim şimdi de gebeyim son haftalardayim stressden bebeyim de zarar gorecek