• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAMA ARTIK SENİ SEVMİYORUM DEDİM

ben artık sevmek sevilmek, değer görmek, güvenilmek istiyorum ve bu duygularım had safhada...
Bunu eşinizdenmi görmek istiyorsunz, yoksa boşanıp yeni hayat içinmi? Eğer boşandıktan sonra olursa, bunu ancak çocuğunuzdan bekleyin.. Çocuk varken boşanmalardan sonra çok zor olur gibime geliyor..Çünkü çocuğunuzu koruma sorumluluğunuz dahada artacak.. Dengeli şekilde başarırız diyorsanız, kahrını çekmek zorunda değilsiniz kimsenin..
 
Bu sizin taleplerinize göre değişecek bir durum. Eğer akşama kadar evde yalnızım ayağımı uzatır yatarım, o gelince de bi odaya mutfağa geçer kitap okur kahve içer arkadaşımı davet eder rahatıma bakarım derseniz bu şekilde rahat edecekseniz olur. ama çocuğunuz yıpranır anne babasının birbirine olan ilgisini sevgisini görmesi lazım sonuçta.
boşanmak bu aşamada mantıklı gibi ama çocuklu tek başınıza ne yapacaksınız kendinizi geçindirecek bi iişin var mı kendine ev açıp yeni bi hayat kurabilcekmisin. bunları sağlayabilirsen boşan.
 
Çocuğun huzursuz bi evde olmasındansa huzurlu bi annesiyle beraber olması daha doğru.
 
Back
X