• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocama bi haller oldu

gky2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
902
1.471
83
kizlar pek dert gibi degil ama kafami karistiran bi konu. kocam bana aşkim canim vb. gibi hitap eder, ama baskasinin yaninda bu tur konusmazdi. iki haftadir is yerindeyken arayip,( bece ozellikle) canim karim, askim, bitanem diye konusuyo. baskalarinin duyacagi sekilse. ne olduda baskalarinin yaninda boyle konusmayan adam ustune basa basa boyle konusmaya basladi bilemedim. is yerinde 4 tane kizla calisiyor. onlarin yaninda arayip bu sekilde konusmaya basladi iki haftadir. kizlari taniyorum . ama icime sinmeyen biseyler var ama adini koyamadim.

İçlerinde kala kala kadınların beklentilerini daha iyi anlayıp sana ona göre yaklaşıyor olabilir mi?
Ben art niyet ya da kötü bir durum görmedim açıkçası.

Belki hamilesiniz ya size duskunlugu artmistir.. :)
Belki de is yerine gelen giden birinin yanlis bir ilgisini fark etmistir; sizi ne kadar sevdigini ve evliliginin onun icin ne kadar onemli oldugunu o kisiye gostermek istemistir..

aynen slimsigaraya katılıyorum, tabi tedbiri elden bırakmamak lazım, ani bir ziyaret gerekli, baskın tadında:=)

Benim aklıma nedense şöyle bir şey geldi. Kızın birine erkekçe bir espri yaptı ya da az bir sempatisi oldu kız bunu tersledi kibarca ya da çakmasın diye “ben evliyim” diye gözüne sokuyor birinin. Ama aldatma değil. Zaaf gibi.

belkide hamilesiniz diye öyle söylüyodur tadını çıkarın sizde düşünmeyin bu kadar aksi bişey varsa zaten çıkar ortaya yoksa da canınızı sıktığınızla kalırsınız.Bu adamlarda yaranamıyo size bi türlü haa :)

kizlar pek dert gibi degil ama kafami karistiran bi konu. kocam bana aşkim canim vb. gibi hitap eder, ama baskasinin yaninda bu tur konusmazdi. iki haftadir is yerindeyken arayip,( bece ozellikle) canim karim, askim, bitanem diye konusuyo. baskalarinin duyacagi sekilse. ne olduda baskalarinin yaninda boyle konusmayan adam ustune basa basa boyle konusmaya basladi bilemedim. is yerinde 4 tane kizla calisiyor. onlarin yaninda arayip bu sekilde konusmaya basladi iki haftadir. kizlari taniyorum . ama icime sinmeyen biseyler var ama adini koyamadim.
Kuvvetle muhtemel kızlardan biri eşinize asılıyor. Yoksa erkekler sebepsiz yere huy değiştirmez. Hele hele başkalarının yanında böyle kelimeleri kullanmayı hoş bulmazlar. Çekingen davranırlar bu konuda. Ama bu da sizin eşinizden şüphelenmenizi gerektirmez. Hemen yanlış birşey düşünmemenizi tavsiye ederim. Büyük ihtimalle durum dediğim gibi. Eşiniz de kızı uzaklaştırmak için böyle davranıyor olabilir. Bu da sizi gerçekten çok sevdiği anlamına gelir. Tabi gidip onba böyle böyle bir durum var mı, niye böyle davranıyorsun gibisinden sorular da sormamanızı tavsiye ederim. Aksi takdirde aranızda sorunlar çıkabilir.

Simdi sen hamilesn ya boyle ince dsunur durursun ne guzel iste onlarin yaninda onlara duyuruyor yanlis dusnme

valla ben evlenince böyle bi sıkıntım olursa hayatta yazmam buraya anam ne seneryolar yazıldı çizildi gider kocamı vururum sonra paranoyak olurum ben kızlar dürüstt hopp yavaş hamile kadın üzülür adam canım cicim demiş nolucak yahu :D

E daha iyi offf hakikaten erkeklerin dedigine katiliyorum erkkler ne yaparlarsa yapsinlar bize yaranamiyorlar yazik...

Ne is yapiyo esin? Ne zamandir evlisiniz?

Biz Kadınları anlamak hakkatten güç. Dese bir türlü demese aman Allah'ım hepimiz aynıyız:KK53:

hem hamile karısı varken başka kadınlara iki hafta boyunca sizin üzerinizden nispet yapabilecek kadar vicdansız ve bippppppppp bi adam mı kocanız onu bi düşünün okkanın altına sokuveriyorsunuz direk??

belkide hamilesiniz diye öyle söylüyodur tadını çıkarın sizde düşünmeyin bu kadar aksi bişey varsa zaten çıkar ortaya yoksa da canınızı sıktığınızla kalırsınız.Bu adamlarda yaranamıyo size bi türlü haa :)
Tahin ettiğim cevapta geldi. Olay bu sözleri söylemesi degil zaten hep oyle konuşur ama iki haftadır işyerinde özellikle böyle konusmasi

Back
X