kocama denilmeyecek lafi dedim... :(

Emmii

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
46
1
16
Antalya
Selam Arkadaslar,
Nerden baslasam bilmiyorum... Esim ve ben Severek evlendik tam 9 sene flört ettik 3 senedir evliyiz ve 3 aylik dünyalar tatlisi bir kizimiz var.
Esimi cok sevdimmmm ilk erkek arkadasimdi ve cikmaya basladigimiz dakikadan ihtibaren bu adamla evlenecegimi adeta hissettim!!!
Evliligimiz bi öyle bir böyle gecti, aslinda cok iyi biri bana ev islerinde yardim eder bazen beni arar yemek yapma bugün ben yapicam der yemek yapar, ben süpürüyorsam o siler vs vs vs.
Yanliz Esimin asla tahamüllüm olmayan bir huyu var ve bunu evlendigimizden beri birtürlü düzeltemedi... asla büyük nedenlerden dolayi kavga etmedik hep böyle cekirdek kabugunu doldurmayacak nedenler... Aksamüstü esim calistigi icin gece 12 gibi yatar ayni saatte kizimda genelde uyuyor oluyor herneyse bigün bana dediki, ben yatiyorum hadi gel beni uyut :) hepiniz bunun ne anlama geldigini tahmin edebiliyorsunuz...bende o arada cocugun esyalarini topluyordum tamam dedim... bu lavobaya girdi.
BEN lavobaya girdigini sanmisim halbuki gitmis uzanmis, neyse yanina gittim sarildim baktim bana kici dönük yatiyor o gece ne yaptiysam ne ettiysem bana dönmedi...küstü niye onu bekletmisim halbuki arada 5 dakika vardi... herneyse bu küsme olayini uzattida uzatti hakaretler, küfürler, asagilamalar ve Siddet ( bu ilk degil ) ben restmen sinir krizi gecirdim elim ayagim bosaldi titremeye basladim restmen... bela andim :( ve ona BASINA BIRSEY GELSE ÜZÜLMEM! dedim... :( bunu dedigime pisman oldum, demek istemedim ama kendimi kaybettim... esim sustu ve yan odaya gitti...baya icine oturdu heralde off öyle iste kizlar evliligimin sonuna geldim artik heralde allah sonumuzu hayir etsin :( daha anlatacak cok seyim vardaaaa en aktüeli bu.
Sinirden istemediginiz birseyi demis bulundunuzmu hic?

Selam Arkadaslar,
Nerden baslasam bilmiyorum... Esim ve ben Severek evlendik tam 9 sene flört ettik 3 senedir evliyiz ve 3 aylik dünyalar tatlisi bir kizimiz var.
Esimi cok sevdimmmm ilk erkek arkadasimdi ve cikmaya basladigimiz dakikadan ihtibaren bu adamla evlenecegimi adeta hissettim!!!
Evliligimiz bi öyle bir böyle gecti, aslinda cok iyi biri bana ev islerinde yardim eder bazen beni arar yemek yapma bugün ben yapicam der yemek yapar, ben süpürüyorsam o siler vs vs vs.
Yanliz Esimin asla tahamüllüm olmayan bir huyu var ve bunu evlendigimizden beri birtürlü düzeltemedi... asla büyük nedenlerden dolayi kavga etmedik hep böyle cekirdek kabugunu doldurmayacak nedenler... Aksamüstü esim calistigi icin gece 12 gibi yatar ayni saatte kizimda genelde uyuyor oluyor herneyse bigün bana dediki, ben yatiyorum hadi gel beni uyut :) hepiniz bunun ne anlama geldigini tahmin edebiliyorsunuz...bende o arada cocugun esyalarini topluyordum tamam dedim... bu lavobaya girdi.
BEN lavobaya girdigini sanmisim halbuki gitmis uzanmis, neyse yanina gittim sarildim baktim bana kici dönük yatiyor o gece ne yaptiysam ne ettiysem bana dönmedi...küstü niye onu bekletmisim halbuki arada 5 dakika vardi... herneyse bu küsme olayini uzattida uzatti hakaretler, küfürler, asagilamalar ve Siddet ( bu ilk degil ) ben restmen sinir krizi gecirdim elim ayagim bosaldi titremeye basladim restmen... bela andim :( ve ona BASINA BIRSEY GELSE ÜZÜLMEM! dedim... :( bunu dedigime pisman oldum, demek istemedim ama kendimi kaybettim... esim sustu ve yan odaya gitti...baya icine oturdu heralde off öyle iste kizlar evliligimin sonuna geldim artik heralde allah sonumuzu hayir etsin :( daha anlatacak cok seyim vardaaaa en aktüeli bu.
Sinirden istemediginiz birseyi demis bulundunuzmu hic?

Canım ben herşeyi geçtim bu şiddet konusuna takıldım kaldım.. Niye kendini ezdiriyosun tamam çok mutlu olabilirsin ama bu ilk değil diyosun ve şiddet nedeni 5 dakika geç gitmen. Ben bu adama daha ne kötü şeyler söylerdim ezdirmeyin kendinizi :(

Esin hicte oyle Mukemmel bif es degilmis kusura bakma!
Siddet var diyorsun, ve bu ilk degil diyorsun.
Ve esim cok iyi insan diyorsun , kufur , siddet , adaglamak
Hayir daha ne olabilirki , bundan daha kötü ne olabilir...

senin yerinde olsam hic taviz vermezdim. .
gitsin nerde yatiyosa yatsin ...

Senin cocugun var , 5 dakika gecikiyosan beklesin bi zahmet...

Yahu adam seni dovuyor sen kalkmissin o sinirle ettigun bir lafa takiliyorsun yapma Allah askina.. Beyfendinin gonlunu hos edemedin diye bi de dayak yemissin. Ayip ya az bile soylemissin o sinirle.. Ama seni vicdanen cok rahatsiz ediyorsa tovbe et 3 gun oruc tut..
Allah yardimcin olsun..

Arkadaslar ufacik bir kavga okadar cok büyüyor ki inanin ikimizde birbirimizi kaybediyoruz... tabiki yaptigi hos birsey degil ama benim siddet dedigim itio kakio...elli kolu hep suratimin etrafinda o sekilde konusuyo kavga ederken... bende elinin hep suratimin onünde olmasindan rahatsiz olup onu kendimden itiyorum ne bilim öyle böyle büyüyo iste :( hic uyuyamadim, yanina bile yatmadim kendime yere yatak serdim... biz niye böyle olduk bir anlam veremiyorum cok mutsuzum. Normalde her sabah beni uykumda öperde giderdi ise ama bu sabah hiccc neyse birbirimizden iyice soguduk galiba...fikirleriniz icin tesekkür ederim.

az bıle demıssın sabırlıymıssın ben olsam kı elım agırdır oyle olmaz boyle olur dıye gırısırdım:ssz:

Şiddetin küçüğü büyüğü olmaz ki kavga anında edilen küfür bile kaldırılmaz işte biz kadınlar çok sevdiğimiz için görmemezlikten geliyoruz ama çok yanlış yapıyoruz işte

adam seni tartaklıyor
senin neyin derdine düşmüşsün:ssz:
ben bazen burdaki bayanları anlayamıyorum

çok isteseydi 5 değil 10 dk da beklerdi...küsme sebebine bak yuh diyorum bence sen ona küs anladım sen bu adama hiç küsmemişsin yokluğunu hissttir biraz

canım benim kocada bazen başka birşeye kızar ama başka konuda patlar seninkide oyle olmasın sorun senin bekletmen olmayabilir :44:

ya allah aşkına bu mu preezentabıl koca..benım babamı anlatsam klonlayalım dıye ımza toplarsınız :46: tamam kocadır heralde ayrıl demem ama bu adamı övme be canım..sen bence onla kendını kıyaslama bıle masallahın var ıyı bı essın ve bu adamın okuzlugune ragmen onu savunabılıyosun....umarım yontulur(sanmıyor):50:

Canim her aile arasinda tartisma olur.
Her tartismadada ayrilmak,bitti denilecek bisey yok.
Arkadaslarin dedigi gibi Sana hakaret etmesine Izin verme,alistirma öyle..
Yeni bebegin olmus hayirli Olsun, Belki kizina gosterdigin ilgiyi kiskanmistir, ister istemez cocuk olunca anneler bebekle ilgilenmek zorundalar.veya baska bir seye kizmis acisini senden cikarmis.
Sen öncelikle sakin ol(bakimli ve $ik ol)esine kararli ve sakin bisekilde onunla konusmak istedigini söyle, cok basit konular icin birbirimizi kiriyoruz oyda hayat cok kisa de, insanlarin cok Buyuk sorunlari var bizim halimize sukretmemiz lazim de, bugunlerde bebegimiz oldu farkindayim onunla cok ilgileniyorum niyetim seni ihmal etmek degil,ama sende biraz anlayis göster seni hala cok seviyorum,söyledigin kelimeler Icin özür dilerim o anda istemeyerek sinirle ağzımdan cikti de. Sonunda ekle artık bana hakaret etmeni istemiyorum cok uzuluxorum, huzur istiyorum dersin.
Tartisincada esinle ins. Bir daha olmaz ama uzak mesafeden tartiski eli kolu uzanmasin.
Üzme kendini canim 4x4 evlilik yoktur hayatta,önemli olan 4x3 tutturabilmek

İyiki eşinle büyük kavgalar etmemişin büyük kavgalar etseniz ilk şiddet değil ilk komanı yaşardın
acayipsiniz

eşin iğrenç bir adam, seni de nasıl sindirmişse onun suçunun, suçluluk psikolojisini yaşıyorsun.
popisi çok kalkmış indir bence onu canım...
hele şiddet hele şiddet....
hem de neden??? az bile demişsin....

Back
X