Kocama guvenmiyorum

benim eski eş de sürekli bir arkadaşımın resimlerine bakardı faceden.sonra ayrıldığımız gibi gitti kıza yemeğe çıkma teklif etti :kızgın:

sen nerelerdesin yahu?
ara ara aklıma geliyorsun.
nasılsın?
bir kaşık suda susuz boğulası kocan ne alemde?
:))) ağlanacak halime gülüyorum valla hic bir değişiklik yok sadece takmiyorum artik ben giriş yapmadan hepinizi gizli takip ediyorum hayran hayran:KK200:

benim eski eş de sürekli bir arkadaşımın resimlerine bakardı faceden.sonra ayrıldığımız gibi gitti kıza yemeğe çıkma teklif etti :kızgın:
o onuda yapamaz adam şizofren gibi gizli gizli takip ediyor ne düşündüğünü çözemez sin

ailen yokmu arkanda degilmi en önemkisi bu kuzenine göz koydum cümlesi cok agar bisey yarın kız kardesin varsa onada aynısını der
ailem arkamda degil zaten de esim hep icinde yaşar ne düşündüğünü akil sır ermez

Göz koydum demek ne demek bana eşim öyle dese bide kuzenime bnde onun gözüne koyarım yumruğu bı rezil eder gider bosarim:sinirli:

Evet hic unutmuyacam bu soyledigini belki sakasina oylesine demistir ama oyle de olsa benom aklimdan hic cikmiyor belki o hic hatirlamiyordur da facenin gecmisinden bakiyordum hep kuzenimin ismini goruyordum
Hepimiz bakiyorsa bı sıkıntı olabilir sen bilmiyormusun eşinin sakami gercekmi soyledigini ama sakada olsa iğrenç kaldirilamaz bi şaka ve her sakada bi gerçek payı vardır göz koymasa bile begeniyo belliki buda aldatmadir tabiki

Back
X