kocama onu sevmediğimi hissettirmem lazım hadi bana yardım edin.

seyduna82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
78
112
43
Arkadaslar diğer konumdan bilirsiniz beni esimden ayrılmak istedim beni bebegimi almakla tehdit etti. Çok bencil bir insandır sevilmeyi ovulmeyi çok sever. Ama ovmez.
Her barışma mız da benden onu çok sevdiğimi defalarca duymak ister.kendiside söyler. O insanları ailesini de böyle sever 1 ay önce annesi kardeşi burdan ağlayarak gitti onlarida kırdı ve bir açıp özürde dilemedi.onlarda yazık kendi kendilerine baristilar. Alışmış yani.
3 gün önce dayak yedim bunuda belirteyim.ayril demeyin çok istiyorum ama cesaret edemedim.onu en hassas yerinden vuracam onun yanında olup aramiz iyi bir şekilde onu artık sevmediğimi yüzüm gulsede onunla mutlu olmadığımı hissettirmek istiyorum.
Bu onu çok yakalayacak biliyorum. Bana yardım edin taktikler verin.

Bir insan ayni evde oldugu surece mutlaka konusacaksiniz hic konusmazsaniz cocugunuz icin konusacaksiniz yani ayni evde olup nefret edemezsin esin iki gun sonra gelip neden boyle yapiyorsun askim tamam degismeye karar verdim dese biz kadinlar hemen kanariz

Birde ben onu iyiyken çok sever sevdiğim ide her türlü dile getirirdim. Hissettirirdim.askim çay getireyimmi aşkım şunu istermisin falan gibi her türlü. Bebek gibi bakardim işte. Ama haketmiyor artık.
Bu aksam beni yemeğe götürecek Özür yemeği
Artık kavga etmeden ona hayatımın merkezinden çıktığını olsada olur olmasada olur olduğunu hissettirmek istiyorum.
Hadi yardımlarınızı bekliyorum. Bana bazen şeytan der.seytanlik neymiş görsün bakalım.

Ne istediğinizi hiç anlamadım. Çok saçmalamışsınız.
Boşanın gitsin işte, dayak bile yemişsiniz yani. Sevmediğinizi hissetse sanki çok umrunda olacak. Bir kez daha döver "neden sevmiyorsun aklına biri mi girdi?" diye. Şiddetin affı olmaz boş şeylerle ders vereceğinize boşanın gerçekten ders verin!!

Arkadaslar diğer konumdan bilirsiniz beni esimden ayrılmak istedim beni bebegimi almakla tehdit etti. Çok bencil bir insandır sevilmeyi ovulmeyi çok sever. Ama ovmez.
Her barışma mız da benden onu çok sevdiğimi defalarca duymak ister.kendiside söyler. O insanları ailesini de böyle sever 1 ay önce annesi kardeşi burdan ağlayarak gitti onlarida kırdı ve bir açıp özürde dilemedi.onlarda yazık kendi kendilerine baristilar. Alışmış yani.
3 gün önce dayak yedim bunuda belirteyim.ayril demeyin çok istiyorum ama cesaret edemedim.onu en hassas yerinden vuracam onun yanında olup aramiz iyi bir şekilde onu artık sevmediğimi yüzüm gulsede onunla mutlu olmadığımı hissettirmek istiyorum.
Bu onu çok yakalayacak biliyorum. Bana yardım edin taktikler verin.

Surekli kitap oku cunku okurken cevreyle ilgilenmemek cok kolay ve gizemli ol. Telefonda biseye gül yerine koy birak merak etsin. Dozaji kacirma da kiskanip yine dövmesin bu sefer. Ve onunlayken gozlerin ufka baksin bosluga dalsin kisa cevaplar ver yuzun gulmesin. Sevisirken ölü gibi yat hatta esne. Is bitince de arkani don ve cok cabuk uyu.

Birde ben onu iyiyken çok sever sevdiğim ide her türlü dile getirirdim. Hissettirirdim.askim çay getireyimmi aşkım şunu istermisin falan gibi her türlü. Bebek gibi bakardim işte. Ama haketmiyor artık.
Artık kavga etmeden ona hayatımın merkezinden çıktığını olsada olur olmasada olur olduğunu hissettirmek istiyorum.
Hadi yardımlarınızı bekliyorum. Bana bazen şeytan der.seytanlik neymiş görsün bakalım.
3 gun once dayak yemissin bugun yemege gidiyosun. Sana niye seytan diyo anlamadim bence kedi kadar naifsin.

Anladigi dilden konusmak lazim.
Bence sende seviyorsun..
Sevmiyorum diyerek kendini kandiriyor olmayasin.
Cunku soylediklerin isteklerin biraz seven insan tavırları. .
Yalniz 3 gun onceki siddetli tartismayi da anlatmalisin ki adamina gore muamele ornekleri versin arkadaslar. Madem bosan demeyin diyorsun..

Ayrılmaya cesaretiniz yok ama hergün ya bugün döverse diye yaşamaya cesaretiniz var öyle mi??
Mahkeme çocuğu her koşulda size verir kendinize boş yere kuruntu yapmayın lütfen. .
Sizi sevse o el sadece yüzünüzü oksamaya kalkar Soğutmaniz gereken bi durum yok zaten ortada..
Az biraz o yavruya aciyorsaniz terkedin o evi egosu tavan kocana yapabilcegin en yaralayici şey bu olur..

Bence siz böyle kur yapiyorsunuz ne oyle bana seytan der seytanlik nedir gorsun belki siz boyle yaptikca daha cok yaklasacak esiniz

Back
X