kocama onu sevmediğimi hissettirmem lazım hadi bana yardım edin.

Ay saçmalıkta level atladınız..
Sevmediğinizi düşünmesini istiyosanız şiddet gördüğünüz adamı boşarsınız,adamda anlar.
Ha yok boşamam diyosanız böyle ucuz hesaplarla uğraşmayın,madem boşanmıyosunuz bari şiddet görmemek için suyuna gidin,bu daha mantıklı...

Uzuldum ya , ama sana değil eşine üzüldüm. Sen dayak yemeyi gururuna yedir ama boşanama.
Açık bırak bu mesajları baştan aşağı okusun bir güzel gururu da kirilir sevmediğini de hisseder.
Ama bence sende o yürek yok be anam be

İlk konunuzu okudum :KK57: siz kafaya fazla darbe almissiniz bence. İlk konunuzda karar verme aşamasiydi, oturup bosanmamaya mi karar verdiniz? Bosanmayin adam size canı sıkıldıkça hakaret etsin, boğazınızı sıksın, yerde tekmelesin. Valla cinsiyetimden iğrendiriyorsunuz. Gurursuz, öz saygidan yoksun kadınlar hic cocuk bahanesine sığınmasın. Çocuğum için katlanıyorum demesin

sizi sevmediğini hissettirecek taktiği buldunuz diyelim ve adam gerçekten sizin sevmediğinizi düşünüyor ya sonra??????sonrası için planınız nedir????

vay arkadaş bazen bazı insanların yediği dayakların az bile olduğunu düşündürtüyorsunuz bana:KK12::KK12:

Kocanız sizden nefret edinceye kadar sizin nefret etmeniz ve boşanmanız için onca sebep var şiddet hakaret v.b....boşanmayacaksınız ama eşinizin sizin sevmediğinizi düşünmesini istiyorsunuz neyin peşindesiniz...Ayrıca sizin sevmediğinizi düşünürmü bilmem ama onun sizi sevmediği kesin ve net.....Onun yaptıklarını yapmayın zira şiddet ve hakaret nefrete sebep olmuyor şekil sizde görüldüğü gibi....

Şöyle bir evlilikte onu sevdiğini gerçekten düşünüyorsa daha doğrusu aranızda sevgi ve aşk olduğuna inanıyorsanız kendinizi kandırıyorsunuz. Aşkınız dayakla mı besleniyor?

KOCANIZIN SİZE YAPTIKLARININ AYNISINI ONA YAPIN.NE DE OLSA O SİZİ SEVMİYOR.

AYNI HAREKETLERİ SİZİNDE YAĞTIĞINIZI GÖRÜNCE SEVMEDİĞİNİZİ ANLAR.

Seni sevmiyorum de olsun bitsin ne kendini yorcan çocuğu da alamaz

Eşin yanlış yapıyo sen mantıklı ol senin umursamadigini sevmediğini anlayınca o boşmu duracak saniyosun erkek o daha çok üzer seni şiddette var arkadaşım sevmiyosan boşanma davası aç ailenin destek oluyosa tabi mahkeme anneye veriyo zaten çocuğu ne gerek var bu tür entrika ve oyuna öfkeyle kalkan zararla oturur

Peki sürekli şiddete maruz kaliyormusunuz onu merak ettim yoksa ilk defa mi oldu bu

Seviyorken sevmiyormuş gibi rol yapıp onu en hassas olduğunu düşündüğünüz noktadan mı vuracaksınız, yoksa seviyorken bu hayal kırıklığı yaşadığınız için sevmiyormuş gibi yapıp, pişman olduğunu düşündüğünüz an yeniden sevginize kaldığınız yerden devam edip evliliğinizi bu tutarsız davranışınızla "yüz göz olunmuş", erkek için kazanılması daha kolay bir kadın haline dönüşmüş kimliğinizle mi sürdüreceksiniz..
Boşan denilmesine gerek yok.. Böyle bir oyun sonucu, senaryo başarıyla işlese bile, sizin eski halinize dönüyor oluşunuz, eşinizi boşanma düşüncesine götürecek zaten.. Hayır, eski halinize dönmeseniz bile en fazla boşanmanın süresi değişir, sonuç değişmez..
Mantıklı bir şeyler yapmayı düşünseniz?

Back
X