• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama yakışacak sıfat bulamıyorum!

Eylmng

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
197
95
13
43
Öncelikle ona eski eşim demeyi iple çekiyorum.kısaca durumu özetleyeyim.şu an annemle babamın yanında ikamet ediyorum.3 tane çocuğum var.biri okula gidiyor.hiç eşya almadan çıktım evden gecenin 11 inde kovdu beni.bende madem öyle gidiyorum dedim çarptım kapıyı çıktım .çocukları almadan .polise gittim şikayetçi oldum uzaklaştırma talep ettim.ertesi sabah çocukları kedi yavrusu gibi annemin kapısına bırakıp gitti.
Sorun şu ki kendisi evimde kalıyor ben annemde.evimde diyorum.çünkü ev benim adıma hala taksitlerini ben ödüyorum.ve 80000 borcum var.bunları geçtim.3 çocuğumla annemin 80 metrekare evinde yaşamaya çalışıyoruz.gidip eşyalarımı bile alamıyorum.eve annesini ve kardeşini geetirip oturtmuş.
Şu an adliyedeyim uzaklaştırma isteyeceğim tekrar.2 haftayı geçti şikayetçi oldum hala sonuç yok.
Aslında iyi bir dayağı hakediyor ama yapacak bişey yok bize yakışmaz.onunla evlenerek büyük bi hata yapmışım bedelini ödüyorum.yanlış bişey yapmaktan korkuyorum.antidepresan sakinleştirici falan alıyorum.o eve gidip onları kovup olay çıkarmayı düşünüyorum bazen lütfen bana olumlu birşeyler söyleyin.bu günler geçecek mi?
Not:kızlar lütfen 10 sayfayı da okuyun orda biraz daha anlattım ben bu insanlarla nasıl baş edeceğim bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bence iyi bir avukata danışın birilerinin söylemesine bakmayın biraz zaman lazım zamanla toparlanirsiniz tabi ki geçer bugünler de

İyi de borçlar da paylaşılıyor ki boşanırken.
Şimdi ev bende kalsın istiyorym ben yani kalan borcu üstleneceğim ödediğimiz kısım belli hakim onun hakkını belirleyecek ben onu verip evi üstüme alacağım.
Adam tam bir şerefsiz onun maaşı asgari ücret benimki öğretmen maaşı yıllarca kırılır diye hiç kıyas yapmadım.bana sen kendine hep pahalı şeyler aldın ben ucuz şeyler aldım senin 10 tane ayakkabın var benim 1 tane hakkımı ver bana benden kolay kurtulamazsın diyor.

Bence iyi bir avukata danışın birilerinin söylemesine bakmayın biraz zaman lazım zamanla toparlanirsiniz tabi ki geçer bugünler de
Avukatım var zaten güveniyorum ona inşallah kazanacağız davayı kocam şeytanın pisliğin biri günlüğümü bile çaldı.

Şimdi ev bende kalsın istiyorym ben yani kalan borcu üstleneceğim ödediğimiz kısım belli hakim onun hakkını belirleyecek ben onu verip evi üstüme alacağım.
Adam tam bir şerefsiz onun maaşı asgari ücret benimki öğretmen maaşı yıllarca kırılır diye hiç kıyas yapmadım.bana sen kendine hep pahalı şeyler aldın ben ucuz şeyler aldım senin 10 tane ayakkabın var benim 1 tane hakkımı ver bana benden kolay kurtulamazsın diyor.

Ay yok artık yüzsüz. Hakim de ona göre davranır sanırım, sonuçta (her ne kadar bu lafı sevmesem de) parayı kazanması, eve bakması gereken daha çok erkekler. Tabii ki hayat paylaşılıyor, ev masrafları da paylaşılmalı. Ama kadının yüklendiği sorumluluk düşünülünce... Sen de yaptığın temizliğin yemeğin parasını iste. O zaman o zararlı çıkar zaten. Hakkında hayırlısı olur umarım.

Yüzsüze bak nafakada ister bu:işsiz:

Ay yok artık yüzsüz. Hakim de ona göre davranır sanırım, sonuçta (her ne kadar bu lafı sevmesem de) parayı kazanması, eve bakması gereken daha çok erkekler. Tabii ki hayat paylaşılıyor, ev masrafları da paylaşılmalı. Ama kadının yüklendiği sorumluluk düşünülünce... Sen de yaptığın temizliğin yemeğin parasını iste. O zaman o zararlı çıkar zaten. Hakkında hayırlısı olur umarım.
Teşekkürler iyi dileklerin için be

Teşekkürler iyi dileklerin için be
Beni maaş kartı olarak görmüş adam diğer özelliklerimin hiç önemi yokki 3 çocuğunun annesiyim evin hizmetçisiyim aşçısıyım .annem çocukların bakıcısı babam getir götür işlerine bakar kardeşlerim eve gelen gündelikçiler.ailecek hizmetindeydik adamın bide üstüne dı dır vır vır yok ablama güler yüz göstermwdin yok dedemin elini gönülsüz öptün yok amcaamda niye yatmadın.anneme niye öyle baktın.abim niye seni sevmiyor.çocuğumu anneme bıraktığımız günler arabayla evin önüne gelirdik bana dönüp babana söyle indirsin çocuğu derdi.

Back
X