- 20 Temmuz 2018
- 669
- 328
- 18
- 30
- Konu Sahibi annemiolcamben
kızlar evet biliyorum artis değil artist.ama konumuz bu degil lütfen yardimci olun cok dardayim.2hafta önce ailemi gormek icin memlekete geldim yaklasık 7 aydir gelmiyordum evdeyken de 3 hafta kalma sözü almistim ama malesef daha 3 hafta dolmadan gel gel demeye basladi sonuc olarak yarin gidiyorum evime.ama burda oldugum sure boyunca telefonda cok tartistik.daha dogrusu ben ona hic sıcaklik yakinlik gostermedim icimden gelmedi.beni arayinca soguk konustum kendim zaten hic aramadim biraz kafa dinlemek istedim acikcasi.cunku beni evdeyken ziyadesiyle bunaltmisti surekli sinirli gergin kavgaci tavrindan biktim beni hep yargiliyo ve kaliba sokmaya calisiyo karı dedigin şöyle olur boyle olur bilmemne bir turlu kafasina göre bi kadin olamadim yani anlayacaginiz.ben de artik vazgectim cabalamaktan artik kendim ne hissediyosam oyle davraniyorum bu da tabi beyimizin zoruna gidiyo.ben acayip sogudum esimden ayaklarim eve gitmek bipe istemiyo onu sevdigimi hissediyorum ama çenesinden o kadar yıldım ki uzakta huzurlu olmak daha cok isime geliyo cocuk aglayinca bile bana öf pöf yapan bi insan yardimci olmak yerine sustur cocugu diyo bazi seyler aklima geldikce daha cok soguyorum velhasil.
en son konusmamizda beni gitgide kaybediyosun eve gelmek bile istemiyorum oysa seni ne kadar sevmistim senelerce birbirimize emek verdik boyle bi son icinmiydi bu nasil evlilik falan dedim o da gelmeyeceksen gelme dedi ama bu arada da babami ariyo ne zaman gelecekler diye(ben ve oglum)anlayacaginiz hem eve donmemizi istiyo hem de bana karsi kuyrugu indirmiyo.bem simdi yarin evime donecegim nasil davranmaliyim sizce?icimden yuzune gülmek bile gelmiyo ama boyle yaparak evliligimi daha da cikmaza mi sokarim acaba cunku ikimiz de cok gururlu ve inatciyiz.fazla mi abartiyorum yoksa sogumakta haklimiyim?7
en son konusmamizda beni gitgide kaybediyosun eve gelmek bile istemiyorum oysa seni ne kadar sevmistim senelerce birbirimize emek verdik boyle bi son icinmiydi bu nasil evlilik falan dedim o da gelmeyeceksen gelme dedi ama bu arada da babami ariyo ne zaman gelecekler diye(ben ve oglum)anlayacaginiz hem eve donmemizi istiyo hem de bana karsi kuyrugu indirmiyo.bem simdi yarin evime donecegim nasil davranmaliyim sizce?icimden yuzune gülmek bile gelmiyo ama boyle yaparak evliligimi daha da cikmaza mi sokarim acaba cunku ikimiz de cok gururlu ve inatciyiz.fazla mi abartiyorum yoksa sogumakta haklimiyim?7