• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan bosanicam karar verdim bosanma asamasi tedbir nafakasi kafami karistiriyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi cfs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cfs

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
240
9
296
Eskişehir
Hanimlar merhaba
bosanicam icki icen ganyan oynayan para saklayan bir kocam var fakat 1 de kizim var.Avukatla gorustum gelirim yok hakim tedbir nafakasi koyar ister ama esim odemez cunku mernis adresi bile sahte (baska icralarida var)ama tedbir nafakasinda icraya koymam lazim fakat zorlama hapsi yok dedi bunu avukatlardan sadece 2 si soyledi digerleri var alirsin diyor sadece bu iki avukat yok diyor.Kafam karisti iyice davayi acipta boyle ugrasan var mi benim gibi akil verirseniz cok sevinirim.Gelirim yok diyip dukkani kapatip gitti aslinda faal isyeri vardi odememek icin ugrasiýor.ne yapayim ya hic tedbir nafakasini alamazsam benim gibi olan arkadaslar varsa bilgi verirlerse mutlu olacagim.

İcraya koysanız bile mahkeme bi kısmını kesiyor öderken. Hapis varmı yokmu bilmiyorum, ben 2 kez icraya koydurdum, duruşma gününden önce ödeyip kurtuldu. Ama uzuuuuun zamandır sgksız çalışıyor bi yerlerde.

• Beğen
Reactions: cfs
İcraya koysanız bile mahkeme bi kısmını kesiyor öderken. Hapis varmı yokmu bilmiyorum, ben 2 kez icraya koydurdum, duruşma gününden önce ödeyip kurtuldu. Ama uzuuuuun zamandır sgksız çalışıyor bi yerlerde.
ilamsiz icra miydi ? zorlama hapsi varmiydi hapis yoksa katiyen odemez

Kendi doğurduğu çocuğa bakmamak için türlü türlü kaçma planı yapan adamlara Allah babalığı nasip etmesin gerçekten.

Her neyse.

Hukuki yollarını bilmiyorum ama siz de gelirinizi temin etmek için umarım en kısa zamanda bir işe başlarsınız.

Kolaylıklar ve mutluluklar diliyorum bundan sonraki hayatınızda.

Nafaka kararı verildikten sonra ödeyeceğini taahhüt edip ödemezse zorlama hapsi var. Aksi durumda mal varlığı yoksa hapis olmaz.

Hanimlar merhaba
bosanicam icki icen ganyan oynayan para saklayan bir kocam var fakat 1 de kizim var.Avukatla gorustum gelirim yok hakim tedbir nafakasi koyar ister ama esim odemez cunku mernis adresi bile sahte (baska icralarida var)ama tedbir nafakasinda icraya koymam lazim fakat zorlama hapsi yok dedi bunu avukatlardan sadece 2 si soyledi digerleri var alirsin diyor sadece bu iki avukat yok diyor.Kafam karisti iyice davayi acipta boyle ugrasan var mi benim gibi akil verirseniz cok sevinirim.Gelirim yok diyip dukkani kapatip gitti aslinda faal isyeri vardi odememek icin ugrasiýor.ne yapayim ya hic tedbir nafakasini alamazsam benim gibi olan arkadaslar varsa bilgi verirlerse mutlu olacagim.

Nafakadan kurtuluş yok eninde sonunda tahsil ederler
Lakin sürekli uğraşmak zorunda kalırsınız, zamanında gelmez dara düşersiniz zaten bağlanan nafakalar üç kuruş
O yüzden nafakayı çok hesaba katmadan geçinme planı yapmak daha mantıklı

ilamsiz icra cikarsa peki koyde tarlalari var onlara koydurdum diylelim mahkemeye gelip taahut vermezse alamazmiyim
Tarlalar varsa haciz konur satışa çıkarabilirsiniz onları.
Taahhütten kastım icra aşamasına gelince taahhüt vermesi ve ödeme yapmaması durumunda zorlama hapis oluyor.
Ama tarlası varmış avukatınız haciz uygular ve satışa çıkarabilir. Çalışıyorsa maaşına haciz konur maaşı kesilir ve dosyanıza yatar.

• Beğen
Reactions: cfs
Tarlalar varsa haciz konur satışa çıkarabilirsiniz onları.
Taahhütten kastım icra aşamasına gelince taahhüt vermesi ve ödeme yapmaması durumunda zorlama hapis oluyor.
Ama tarlası varmış avukatınız haciz uygular ve satışa çıkarabilir. Çalışıyorsa maaşına haciz konur maaşı kesilir ve dosyanıza yatar.
mahkemeye gelmezse peki ya da gelip odeyemem dukkani kapattim derse. berber kendisi ve kapatip gidecek kisiliktedir.

mahkemeye gelmezse peki ya da gelip odeyemem dukkani kapattim derse. berber kendisi ve kapatip gidecek kisiliktedir.
Avukatınız varsa detayları onunla görüşün eşiniz avukatla temsil edilirse gelip gelmemesi önemli değil

Back
X