kocamdan gizli ne zaman bişe yapsam yakalanıyorum

butterfly60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
127
40
48
38
kızlar başlığa bakarak çok gizli yasaklı şeyler yapıyorumn sanmayın sakın... daha önce konularımda da vardı eşimin kıskançlığı.. giydiğim gömleğin yakasını açtığım zaman meselaa ki öyle gözüğken bişe de yok ... yada yapma dediği bişeyi yaptıgımda.işyerinde müşteriye kendi numaramdan evrak atnamı istemiyor çok kez uyardı. bende işim hızlı olsun diye kullanıp siliyordum dün unutmşum.. grdü sen benim dediklerimi yapmıyormusunda bilmem ne de sana güvenmiyuorum da. ufacık şey ufacık.. ama hep bi şekilde karşısına çıkıyo. bu ara üst üste geldi.Düzelemedik.. Rabbim bi şekilde karşısına çıkarıyo ve biz darmadağan...vardır bunda da bi hayır mı demeliyim kafam allak bullak. böyle saçma şeylere takıldıgı için soğuyorum içim almıyo.. aslında çok seviyorum

Esinizi tanıyarak evlendiniz muhakkak, ya da en azından boyle biri oldugunun sinyallerini vermistir. Kabullenip evlendiyseniz eger bu halleri icin de sorun çıkarmanıza gerek yok. Dügmeyi acmayın, numaranızdan atmayın.. belli ki adam kıskanç.

He ama size kendini bambaska tanıtmıştır evlenince gerçek yüzünü gostermistir o baska.

ama sonucta evlenmeden önce bu tarz konular bilmem neler geçmiyoki... evlendikten sonra başlıyo herşey.. bana saçma geliyo çok saçma kabullenmeyişim bundan belki de

ama sonucta evlenmeden önce bu tarz konular bilmem neler geçmiyoki... evlendikten sonra başlıyo herşey.. bana saçma geliyo çok saçma kabullenmeyişim bundan belki de

Bu tarz konular gecmiyorsa da kıskanclık mevzusu geciyordur elbette. Kıskanc oldugunun mesajını veren bi adam da elbette dügmenize karışacaktr. Sanmıyorum siz bu adamla evlenirken "hic kıskanc degildr" diye düşünmemissinizdir.

Hem yapıcaksanız da yapmycam demeyin. Elbette böyle böyle güveni kalmaz adamın size.

Allah hiçbir şeyi gizlide koymuyor. Benim hep gördüğüm yaşadığım bu. Çok daha iyi aslında böyle olması. Bir süre sonra pembe dedikler yalanlardan bile uzak durmaya başlıyor insan bunu düşününce. Mutlaka bir şekilde gizli sandıklarımız ortaya çıkıyor zamanla. Bence siz de yaptığınız hiçbir şeyin gizlide kalmayacağını düşünürseniz bu tür sıkıntılarla karşılaşmazsınız. Mutluluğunuz daim olsun.

biraz empati lütfen.. aynı şeyi eşiniz yapsa, yani istemediğiniz bir şeyi... evet ufacık şeyler bunlar.. sonra zamanla büyür dağ gibi olur sorunlar. bu ufacık şeyler yüzünden darmadağın olmaya değer mi ? siz de yapmayıverin ki huzurunuz bozulmasın, ki huzurlu yuva istiyorsanız..

sevgiler..

Allah askina liseli misiniz? esinizden ayrilinca gomleginizin yakasini mi aciyorsunuz? acilmayacak gibiyse ayrilinca da acmayin,yok sizin icin sakincasi yoksa dekolte olmadigini dusunuyorsaniz karakterli durun. esiniz no.yu gizlemeden gonderse burada konu acarsiniz

Yaptığın sey çok yanlış. Yalanın küçüğü büyüğü olmazsa gizli saklı işin de olmaz. Benim kocam bana he deyip yapmasa gizli yapsa derim li bugün bunu gizli yapan yarın başka sey yapr. Burda iki ihtimal var ya kocanın isteğine uyacaksın yada söylediği konuda kendisine katılmadığını ve bu şekilde yapmak istemediğini ona söylemeli orta yol bulmalısın. Simdi ufak görünen bu konular ilerde evliliğinizde çok ciddi güven problemi doğurur

Eşin haklı neden haklı çünkü baştan tamam deyip bildiğini okuyunca karşıdaki insan kendisini berbat hissediyor
Aynı şeyi eşimde bana yapıyor tamam diyip söz verip arkamı döner dönmez bildiğini okuyor
Ve bu hareket benim çok zoruma gidiyor ona en ufak konuda bile güvenmiyorum
Eşin de böyle hissediyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…